Şimdi Ara

CHİPSET TE VİA MI? İNTEL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• intel tabi,sormak hata

ama via'da sanıldığı gibi uyduruk değildir
  • ECS anakart kullanıyorum. üzerindeki chipset via olunca sorayım dedim.
  • intel ve vianın dışında nvdia, sis ve ati de chipset üretiyor...nvdianın ürettiği nforce seriside çok iyi...
  • via mı :D güzeldi
  • intel işlemciler için intel chipset,
    amd işlamciler nvdia chipset
  • intel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatımda duyduğum en saçma sorulardan biri.bu aynı Ferrari ile doğanı sormak gibi birşey.
    UZAK FARKLA;AÇIK ARA tabii ki İntel
    chipset sıralaması intel için şöyle;
    1)INtel
    2)Nvidia
    3)Ati
    4)Sis
    5)Via
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

hayatımda duyduğum en saçma sorulardan biri.bu aynı Ferrari ile doğanı sormak gibi birşey.
    1)INtel
    2)Nvidia
    3)Ati
    4)Sis
    5)Via

o kadarda değil intel en iyisibencede doğru.fakat via diğerlerine göre daha iyi özellikle son zamanlarda
  • bugüne kadar burada ferrari ile doğanı karşılaştırmadık.... ama inteli gözünüzde büyütmeyin fazla.. Zamanında doğanın üzerine araba yoktu tofaş doğan slx dediğin zaman millet bir adım atardı üff falan diye. şimdi ne oldu birsürü model çıktı. Madem bu örneği verdin bende böyle karşılaştırma yapayım dedim. intelin üzerine çok daha iyi chipsetlerde vardır. Yoksa bile çıkacağından şüpheniz olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdurrahimk

quote:

hayatımda duyduğum en saçma sorulardan biri.bu aynı Ferrari ile doğanı sormak gibi birşey.
    1)INtel
    2)Nvidia
    3)Ati
    4)Sis
    5)Via

o kadarda değil intel en iyisibencede doğru.fakat via diğerlerine göre daha iyi özellikle son zamanlarda

via ile sis sıralamadaki yeri birbiri ile değişir
  • hmm aslında intelin 945 express sürümünde o/c yapılınca sata devre dışı kalıyordu değil mi :)

Via pt880 ile bir anakartta hem ddr hem ddr2 hem agp hem pciX buluşturdu ki bunu da asrock gibi her parçayı kabul ederiz abi tadında bir markaya çok iyi pazarladı -asrock zamanında amd için aynı anda iki platformu destekleyen anakart çıkarmıştı- O/c kabiliyetleri düşük stabil ve iyi anakartlar yaptılar bence o kadar da kötü değiller

En azından sağdan soldan çekiştirilek core2duo yapılan 945lerden iyiler...

Fakat eğer benim gibi 98 yılında pentium mmx 166 mhz işlemciniz 2 mb s3 ekran kartınız via lx anakartınıza bağlıysa ve bu sizin ilk bilgisayarınızsa markayı daha çok seviyorsunuz
  • intel herşartta üstün.ne de olsa kendi üretiyor (işlemci ile chipseti)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortuneteller

intel işlemciler için intel chipset,
    amd işlamciler nvdia chipset

9999
  • quote:

1)INtel
    2)Nvidia
    3)Ati
    4)Sis
    5)Via

Naptın sen ya VIA sis in altında olurmu hiç ayrıca intel en iyisi degil bence o sıralama Nvidia intel via ati sis olmalı
  • bence sis via dan daha iyi ikisinide zamaninda kullandim sis cok daha iyi bir cipset size yabanci veya dandik gelebilir ama gercekten ii bir cipset via dunyanin en dandik en kolpa cipseti bu benim dusuncem bence sis cipli anakart kullanmayanlar sis le atiyi karsilastirmasin
  • o ati diil via olacakti cok pardon
  • quote:

1)INtel
    2)Nvidia
    3)Ati
    4)Sis
    5)Via

dostum ayıp oluyor bak.nedemek ferrari biz opetçiyiz olum .bak gitt duymasın .alır anahtarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 16 Ocak 2007; 23:29:47 >
  • Niye VIA yı yerden yere vuruyorsunuz anlamıyorum. Çok iyi overclock olmuyor diye mi bu kadar tepki.
    ASUS A8V-E Deluxe kullandım 1.5 yıl. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Performans olarak NF4-Ultra kadar iyi olamasa da bence NF4 ten daha iyiydi.
    http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-a8ve-deluxe_14.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.