Şimdi Ara

CHIP TUNING SONRASI ASTRAM GİTMİYOR... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
19.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen katılıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

@set

Aynen katılıyorum..

Teşekkür ederim. Ekleme yapmak isterim,sattığım adama araçta chip olduğunu söyleyeceğim. Önceki aracımda chip vardı,satarken söyledim,adam problem olmaz benim için,bende chipletirim araçlarımı dedi. Doğru olan söylemektir.
  • Eğer ki sorunum düzelirse bencede +' ları, -' lerine göre ağır basar, arabam 3 yaşında ve 34 bin km de, 3 yıl daha binsem bu ortalamayla 70-75bin civarında olur o yaşta iyi bir km demektir bu,Allah kaza bela vermezse satarken tertemiz araba, kazasız-boyasız olarak rahat satarım, ayrıca tabi ki bende söylerim chipli olduğunu...
  • Depo temizliği+carbon clean yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Ben aylar evvel autoshow dergisinde okudum, almanya baskısından alıntı yapmışlardı. çip kesinlikle motora zarar veriyor. Yaptırılmaması lazım. Biz yaşadık gördük, motoru elimize aldık, 13.000 tl masraf çıkarmıştı.

sandık olarak 6000tl'ye satılan motor için size çok yüksek fiyat (13000TL ) fiyat vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Depo temizliği+carbon clean yapılabilir.

Cumartesi ilk is carbon clean yapilacak zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Ben aylar evvel autoshow dergisinde okudum, almanya baskısından alıntı yapmışlardı. çip kesinlikle motora zarar veriyor. Yaptırılmaması lazım. Biz yaşadık gördük, motoru elimize aldık, 13.000 tl masraf çıkarmıştı.

sandık olarak 6000tl'ye satılan motor için size çok yüksek fiyat (13000TL ) fiyat vermişler.

bu fiyatın içinde komple motor ve işçilik vardı. sonuç olarak mais yetkili servisi öpmesi normal.
  • 13 000 hakikaten anormal rakam... O servis ne yapmış öyle ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

bu fiyatın içinde komple motor ve işçilik vardı. sonuç olarak mais yetkili servisi öpmesi normal.

bence biraz fazla öpmüş
    hadi ben sorduktan sonra kur..vs derken fiyata zam geldi 8000 oldu geriye 5000 tl gibi bir işçilik çıkıyor akıllara zarar
    sonuçta sandık olarak motorun takılması çok zor ve zaman alan bir işlem değil

• Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Orijinalden alıntı: topaz42

Diesel araba hassas derler. Nazik kullanmak lazım derler. Sayfalar dolusu diesel araba kullanma prensiplerini yazarlar. Sonra da diesel arabaya hariçten ne idüğü belirsiz güç artırıcı, donanım, vs. bilmem ne taktırırlar. Fabrikadan çıktığı gibi kullanmanın nesi batıyor bu millete. Anlamıyorum.

• Hiç şaşırmayın, Mais o öperrr. Biz onu yedekparçacı tanıdıklardan alıp dışardada daha ucuza yaptırırdık, fakat araçta motordan başkada bir sürü sorun çıkmıştı. Kuzenim arabadan nefret ettiği için maise sattılar.
  • Araç ne durumda şu an,problem varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Araç ne durumda şu an,problem varmı?

geçen haftaya göre daha bir rahat, ama beklediğim, yada istediğim gibi değil, yukarda bahsettiğim gibi şu anda chip +box var, cumartesi box sökülecek, yakıt filtresi değişecek, carbon clean yapılacak, gerekirse yazılım restore edilecek...
    ustam sağolsun elinden geleni yapıp gerekli ilgiyi alakayı gösteriyor...

Kafama takılan bir nokta var, egr iptali yaptırsammı, carbon clean den sonra, tavsiye edermisiniz?
  • Çipten verim alınabilmesi için iptal edilir hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

quote:

Orijinalden alıntı: set

Araç ne durumda şu an,problem varmı?

geçen haftaya göre daha bir rahat, ama beklediğim, yada istediğim gibi değil, yukarda bahsettiğim gibi şu anda chip +box var, cumartesi box sökülecek, yakıt filtresi değişecek, carbon clean yapılacak, gerekirse yazılım restore edilecek...
    ustam sağolsun elinden geleni yapıp gerekli ilgiyi alakayı gösteriyor...

Kafama takılan bir nokta var, egr iptali yaptırsammı, carbon clean den sonra, tavsiye edermisiniz?

Yaptırırsan çevreye yaptırmazsan motora zararı var. Tercih sana kalmış..

• yaptırayım yani o zaman :)
  • Cumaretsi ogleden sonra gene gittim ustanin yanina sagolsun bir suru isi olmasina ragmen gelir gelmez benim arabayi aldi,
    Once box cikartildi sonra CC yapildi ve en son beyin sokulup yazilimin ustunden gecildi...

Son durum: arabada bariz bir toparlama var, ust devirlerde ara hizlanmalar guzel lakin alt devirler ve turbo boslugu istedigim gibi degil...

CC sonrasi ilacli mazot var motorda bu depo bitsin yeni depoda daha iyi olacak dedi usta bakalim nasil olacak...
  • Hayırlısı,inş. istediğiniz düzeye gelir.
  • Bu soruyu sordummu bilmiyorum,araç kaç km de şu an?...

Turbo boşluğu istediğim gibi değil derken?... Anlayamadımda...
  • @chnbs,
    teşekkür ederim dostum

@set,
    arabam 34750 km de şu an,
    turbo boşluğundan kasıt, vites attığım anda devir 1750 ye gelene kadarki hantallık, yazılımı ilk yüklettiğimde ciddi derecede fark vardı...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.