Şimdi Ara

CHIP TUNING SONRASI ASTRAM GİTMİYOR... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
19.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sonuçta yazılımla yapılan birşey ve araç ortada.Yani olan şeyler üzerinden işlem yapılıyor kimi özellikten ödün verilip kimi özellik güçlendiriliyor.Heleki hem Beygir gücü hem Tork arttırma olayı apayrı bir muamma.
  • Yanılıyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Bana bu çip işi çok mantıksız geliyor.
    Sonuçta yazılımla yapılan birşey ve araç ortada.Yani olan şeyler üzerinden işlem yapılıyor kimi özellikten ödün verilip kimi özellik güçlendiriliyor.Heleki hem Beygir gücü hem Tork arttırma olayı apayrı bir muamma.

epic fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

quote:

Bana bu çip işi çok mantıksız geliyor.

epic fail

neden fail olduğu kısmına bir cevap vermezsen ağır konuşurum
  • yavaş ol bakalım
    neyden ödün verilecek? karbüratörlü araç değil bi ; mekanik olarak açıp da avans-zamanlama v.s. ayarı yapmaya.. ecu yönetir; onun da değerlerini değiştirip; güç de tork da alınır; istenirse duman da..
    sen buna inanmazsın,yaptırmazsın o başka..
  • quote:

ağır konuşurum diyip de dayanağı belirtmezsen,ağır konuşulur

büyüklük bende kalsın, güç de tork da almadım
     CHIP TUNING SONRASI ASTRAM GİTMİYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 27 Aralık 2011; 22:50:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Kendi çapımda maneviyatı kuvvetli bir kişiyim, ''herşeyin olacağına varacağına '' ve ''her işte bir hayır olduğuna'' gönülden inanırım, bayram sonrasında meydana gelen bu süreçte kimseyi suçlamadım, özelliklede Mehmet Gazihan adını kullanmadım ki, arada bir foruma girip bir iki mesaj okuyan insanlar, olayın öncesini ve sonrasını bilmeden yanlış fikir sahibi olmasınlar, Mehmet zarar görmesin diye...

Bu yazılım işi ilk aklıma girdiğinde yaptığım küçük araştırmada bu işi 400 liraya yapanıda buldum, telefon açtım görüştüm, ama 200 lira fark vererek Mehmeti tercih ettim, şimdi düşünüyorumda bunda da varmış bir hayır, belkide diğer arkadaş yapsaydı, problem yaşadığımda beni tanımayacaktı bile( günahını da almayalım gerçi), Mehmetle bu iş öncesi başka bir forumda bir iki mesajlaşmamız oldu, hatta birinde bayağı bir tabir caizse ağır yazdım, o mesaja verdiği cevaptaki olgunluğu görünce kararımı verdim.

Benim kriterlerime göre Mehmet soğuk biri, fazla sohbete gelir yanı yok, az konuşan ama işini yapan, hakkını veren biri, bu süreçteki ilgi ve alakası beni mutlu etti, yapılan işten mutmain oldum, bu saatten sonra arabamdaki canlılık istediğim oranda olmasa, yada başka bir problem çıkarsa bile Mehmet Gazihanı sorumlu tutmam artık, çünkü sağolsun elinden geleni yaptı...

Sizlerede değerli yorum ve fikirlerinizden dolayı çok teşekkür ederim, her tavsiyeniz aklımın bir kenarına yer etti, zamanı gelince illa ki işime yarayacaktır...

Benim kriterlerime göre Mehmet soğuk biri, fazla sohbete gelir yanı yok, bu cümlenize katılıyorum. Bu tarzı sadece para için çalışıyor izlenimi yaratıyor. şahsen mehmet gazihanın chiplediği 1.3 cdti iki araç sürdüm ikisinde de performans artışı görmedim.

• Bunca insan yalan söylüyor olamaz. Dediginiz gibi olsa mehmet bey bu piyasada tutunamazdi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bence piyasada aracına chip yaptırıpta sorun yaşayan insanların bunları internete maalesef taşımadığını düşünüyorum

chip yaptıracak kişi bunu yaptırmadan sayfalarca forum okuyor yada sürekli araştırıp soruşturmuştur yaptırsammı yaptırmasammı diye
    .öyle kimse iki dakikada karar verip yaptırmıyor bence

okuduğu forumlar olsun yada çevresinde danıştığı ustalar olsun bir çokta yaptırma aracını bitirirsin nasihatlerinide almıştır büyük ihtimal

ama eninde sonunda gidipte yaptırmışsa ve bu tür sorunlarla karşılaşmışsa,bunuda söylemye yüzü olmuyor,çünkü millet diyecekki,sana yaptırma dedik sözleri yada daha ağırıyla karşı karşıya kalacağını biliyor

bence chipten sonra sorun yaşayanların ancak yüzde biri böyle internetten sorunlarını dile getiriyor.gerisi yaptırdığını bile söylemeden aracının sorunlarıyla boğuşuyor

bir arkadaş demişki chipten sonra aracın gücü arttığı için şöfüründe sürüş şekli sertleşiyor ben buna yüzde yüz katılıyorum.elinizdeki güce göre hareket edersiniz.böyle kullanıncada kesin sorunlarla karşılacaksınız demektir

ayrıca ekonomi içinse hiç yaptırılmamalı.çünkü bakım periyotları yarıyor iniyor.ödemeler iki katına çıkmış oluyor

istanbul trafiğinde aracınız 500 hp olsa ne olur.trafik tın tın ilerliyor zaten

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.