Şimdi Ara

Chip in terbiyesizliği (+18)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar bu dergi şubat 1998 yılının resimde dikkatlice bakarsanız en sağ alt köşeden yukarı doğru 4. bşlıkta bir yazı var (gif,tiff,bmp,pcx,jpg vs başlıklı yazı) orayı okuyun

bu arada o zamanın bilgisayarını öğrenmek isteyenler içinde siyah ile kaplı bilgisayar özellikleri var

edit: photoshop olma ihtimali yok öçünkü dergi şu an yanımda ve ben koydum resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07BLueDeViL07 -- 13 Ekim 2008; 17:07:01 >

• O siyah fonlu ilan beni daha çok güldürdü diyebilirim 1400$
  • bu dergiyi uzun zaman önceleri devamlı alırdım bırakalı 4 sene oluyor şu anda politikası satışa yönelik reklam alması vede çoğu ürünler hiç alakası olmayan puanlar verilererk satış yaptırılması.. kısaca buradaki bilgilerin doğru olmadığı kanaatindeyim.
  • o tarihte baya pahalıymış yaww
  • arasana bi o numarayi abi de ben ilaninizi gördüm sizden fotogralar almak istiyorum.
    yılı sorarsa 1998 yılındayim filan dersin. bi nevi dejavü olayi
  • vay bee Allahın kulunda cep tel yokmuş
  • ohaaaaaa diyorum ne bu cidden komik tarihi soradan okudum
    diyorum dalga mmı geçio bunlar fakemi filan taki

tarihi görene kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4x cd rom
  • siyahlı ilan yanlış verilmiş bence. o zamanlar 1.2 mb a gülünürdü 1.2 gb lık hdd ler modaydı.

93 te bile bnm bilgisayarın hdd si 120 mb ı beh. yanlış yazmış herif
  • çok zekice...eski teknolojiye gülmek... aman ne komik
  • Hizmet'te sınır yok , Acaba nasıl pozisyonlar var
  • 1MB ekran kartı
  • cogunuz ufaksınız, bilmezsiniz o gunleri, oyuncuya gidip diskete oyun doldurtmayı, 10. disketin bozuk cıkmasıyla yagmurda kosarak geri gidip 10. disketi tekrardan doldurtmanın hissini tadmadınız.

hey gidi heeeyyy, yaşlandık mı ne
  • 10 sene sonra yeni nesilde sizin önünüzde duran bilgisayarlara gülecek. Şimdi grafiğine bakıp oha çektiğiniz crysise ne kötü grafikli oyun diyecekler. Heyhat böyle.
  • O değilde hacı ben gelecekten geliyorum, gazetelerde ilişkilere çözüm üreten Haydar amca varmış, bizim sitede görüp arkadaşlarla gülmüştük sonra geçmişe gitmeye karar verdim, onla görüşebilir miyim?
    Bi nevi dejavu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfRed41 -- 13 Ekim 2008; 21:35:48 >
  • 32 mb ram helal yaw
  • resim yok aha geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 13 Ekim 2008; 21:58:21 >
  • obaa

p200 mx

1 sene sonra p3 450 mhz alarak ilkokulun bütün çocuklarını evimde toplayacaktım.

yaşlandık.
  • 1998 ,
    bu gün 2008
    teknolojinin bu kadar hızlı ilerlemesi garip değilmi,
    bi anda uzaya çıkmak zırt pırt,
    japonların robotları,
    bilgisayar teknolojisinin 10 yılda geldiği nokta,
    dünyayı sarmış internet ağı,
    garip, bir tekerlein icadı kaç yüz yada milyon yıl sürmüş
  • 18 yaşından büyüklere fotoğraflar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.