Şimdi Ara

Child 44 (2015) | Tom Hardy - Noomi Rapace - Gary Oldman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Child 44 (2015) | Tom Hardy - Noomi Rapace - Gary Oldman

Konu

Sovyet Birliği'nde Stalin döneminde geçen hikayede, devlet için çalışan bir gizli ajan bir seri çocuk cinayetini araştırmak için görevlendirilir. Örgütte gözden düştüğü için verilen bu görevde, ajan cinayetlerin üst seviyede bir parti lideri ile alakalı olduğunu ortaya çıkartacaktır. Yönetmenliğini Daniel Espinosa'nın üstlendiği film, Tom Rob Smith'ün romanından, Richard Price tarafından senaryolaştırıldı. Filmin oyuncu kadrosu ise Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman, Joel Kinnaman ve Jason Clarke gibi isimlerden oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 28 Ocak 2015; 18:03:04 >

• Bugün gördüm bende,Tom Hardy varsa izlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Bugün gördüm bende,Tom Hardy varsa izlenir

Ben de tam Gary Oldman varsa izlenir diyodum hocam
  • quote:

Adamın geliyor müdür gordon ile tekrar aynı filmde. dark knıht rises'ta kanalizasyoın sahnesi başka idi, yanlız tom hardy kilo ve vucutta yakışıyor bane neydi öyle ya + saç traşı amerika modeli, bir erkeğe nasıl yakışırın sonucudur abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Adamın geliyor müdür gordon ile tekrar aynı filmde. dark knıht rises'ta kanalizasyoın sahnesi başka idi, yanlız tom hardy kilo ve vucutta yakışıyor bane neydi öyle ya + saç traşı amerika modeli, bir erkeğe nasıl yakışırın sonucudur abi

Aynen Özellikle warrior filminde güzel rol kesiyordu.Hatta sırf o film için vücut çalıştığını okumuştum.Özellikle klasik saç kesim modeli tam gidiyor buna bu filmde de öyle saçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 29 Ocak 2015; 20:02:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Aynen Özellikle warrior filminde güzel rol kesiyordu.Hatta sırf o film için vücut çalıştığını okumuştum.

+1

Aynen dostum işte o vucut yapısı herkeste olmuyor, ister eriyor ama isterse bir anda toparlıyor Tom hardy'önümüzdeki yılların en iyi oyuncular lsitesine giricektir eminim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usta oyuncular iyi bir konu bir de tarihi bir ortam garanti izlerim.
  • Yerimizi alalım. Çok güzel olacağa benziyor.
  • reyiz yine döktürücek kadro çok sağlam.di caprio ile olan filminide bekliyorum.
  • bende izlerim bu filmi takip edelim bakalım kadrosu cidden başarılı
  • Tom Hardy de tam bir psikopat subay tipi var. :F
  • Yerimizi alalım şimdiden. Tom Hardy varsa mutlaka izlenir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film, bugün itibariyle ülkemizde vizyonda girdi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Biraz önce filmden çıktım. Konusu güzel ve etkileyici. Oyunculuklar dört dörtlük, belirtmeye bile lüzum yok. :)

Aklımda filmle alakalı birkaç soru işareti var. Filmi izleyen arkadaşlarla tartışmak isterim. :)

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır konu ama oyunculuklar gayet iyiydi .
  • Arkadaşlar film nasıl ? Puanı düşük kalmış , birazdan izleyeceğim.
  • Film biraz ağır gidiyor.. Birde bazı olaylar arada kalıyor.. Ama Tom Hardy işte hertürlü izlettiriyor adam.. Ben begendim şahsen normalde agır giden filmleri sevmem ama merak ederek bekliyorsunuz neler olacagını.
  • Oyuncular iyi ama film olmamış.
    O kadar güzel bir senaryodan anca SSCB düşmanlığı propagandası çıkarabilmişler.Kokuşmuş isitem,yozlaşmış yönetim falan filan..sonuç boş.
    yazık olmuş filme.
  • İyi oyunculuk, iyi senaryo ama sovyetleri, nazileri kötüleme olayı artık bıkkınlık verdi. Film iyiydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.