Şimdi Ara

Chevy cruze sahipleri bakabilirmi bilgi lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cruze 10bin bakımı serviste ne tutar
    Agır bakımlar ne kadar tutar
    Araç benzinli sakin kullanımda ne kadar yakar
    Lpg için hangi markayı tavsiye edersiniz.
    Ve ls plus bi cruze ile anlaştık sayılır krediyi bekliyorum. Araç 54.000 km de.
    Lpg yok lsplusın fullü. Temiz kullanılmış 2 bin kadar parça parça tramer var. Arka sağ kapı değişmiş ve sol yanda 3 parça lokal boya var 34.000 e anlaştık fikirleriniz nedir ?
    Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuraya sorarsanız daha net cevap alabilirsiniz.

• Aracin hayirli olsun. Cruze um yok ama kullanma firsati bulmuştum. Bakim maliyetleri benzinli arac icin düşuk olur. Yetkili servise giderseniz en az 600 Tl gozden cikarin. Ozel servislerde 200-250 Tl arasi olur.. atmosferik motor sehir ici 10 litre benzin yakar.

Lpg de Brc yada atiker oneririm tabi hepsinden once usta önemli. Ama lpg yaptirmadan once çelik subap tartirmani oneriyorum. Cruze forumlarini okuduysan bir süre sonra Subap erittigi gorursun

• Fiyata birşey demeye gerek yok, piyasaya göre bedava. Bakımlar da sanayide gayet uygun, arkadaşın dediği gibi standart bakımlar sanayide 200 lira civarı olur. Biz 62 binde standart bakımın üstüne, trigeri, bujileri falan da değiştirdik, 750 lira verdik. Sakin kullanımda manuelse 9 civarı yakar, LPG olarak da işçilik iyi olduğu sürece marka farketmez bence. Ben zavoli taktırmıştım, gayet memnunum, hiç sorun çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Mart 2017; 22:15:5 >

Cruzeda iyidir ama fazla yakar lpg de ince işçilik ister ve bakimlarina opel servisi bakar simdi gitsen standart rutin bakimda 500-700 tlni alir bence sanayidee iyi usta bul derim yarı fiyatina bakimi tutar,yakita gelirsek benzinde sakin kullnimda 8-10 lt arasi yakar şehir içi sehir disida 6-8 tl arasi yakar yıllık 10.000 km altinda kullanırım dersen lpg isinde cruze taktirma derim Çünkü lpgler cruzeda randimanli değil Diye bitiriyorum
    Fiyat olark iyi almışsın normalde aracın piyasa emsallerine oranla degeri 40-45 bin arası ama bayilerini kapattiklari için ucuza gidiyorlar sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 13 Mart 2017; 22:20:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Aracin hayirli olsun. Cruze um yok ama kullanma firsati bulmuştum. Bakim maliyetleri benzinli arac icin düşuk olur. Yetkili servise giderseniz en az 600 Tl gozden cikarin. Ozel servislerde 200-250 Tl arasi olur.. atmosferik motor sehir ici 10 litre benzin yakar.

Lpg de Brc yada atiker oneririm tabi hepsinden once usta önemli. Ama lpg yaptirmadan once çelik subap tartirmani oneriyorum. Cruze forumlarini okuduysan bir süre sonra Subap erittigi gorursun

Arkadaşn dedi gibi çelik subap olmaza olmaz derecede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Fiyat olarakda iyi almişsin

Valla hocam kredi ile alıcagımdan diyer araçlar pahalıya patlıyor bende mecburen bu araca odaklandım çok hoşuma gidiyor çok konuştu millet şöyle etme şahin iyidir albea muhteşemdir gibi. Ama kimseyi dinlemedim 😁 araç temiz ya bildiğiniz bi usta varmı tüp taktırmak olsun bakım gibi olayları yapabileceğim bi usta?

Orijinalden alıntı: alemci83

quote:

Aracin hayirli olsun. Cruze um yok ama kullanma firsati bulmuştum. Bakim maliyetleri benzinli arac icin düşuk olur. Yetkili servise giderseniz en az 600 Tl gozden cikarin. Ozel servislerde 200-250 Tl arasi olur.. atmosferik motor sehir ici 10 litre benzin yakar.

Arkadaşn dedi gibi çelik subap olmaza olmaz derecede

Hocam bende ona taktım zaten araç düşük kilometre biraz kendimi toparlamam için tüp taktırmıycam bi süre. İş ev arası 12 15km arası. Yakıt üzmezse bi süre benzin kullanmayı düşünüyorum.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam şu sıralı dedikleri yağlı olanın subaplara bi yararı yokmu erime olayına bi süre engel olurmu acaba ?

2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN
  • Anladım hocam siz nerde oturuyosunuz istanbul ise gittiğiniz ustayı tavsiye edermisiniz?

• Hocam bir de plus paket olduğundan eminsiniz değil mi ? Ne yazık ki bazı ilanlarda plus olmamasına rağmen full donanım yazıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Mart 2017; 23:10:58 >
  • Hocam araç 2012 model sanruf dahil bi çok özelliği var 2012 olması zaten kanıt diye düşünüyorum aracı teslim almadım halen krediyi yarın öbür gün alıp alıcam aracı hocam ruhsatta ls plus olarak yazar zaten

• 408422660 ilan no burda hocam adam yazmış ama aracı expertiz yapıcam benim ilk aracım olucak araclardan anlayan bi abimle gidicem ama expert edince çıkar heralde bilgiler hocam yani emin olamadım aklım karıncalandı 😁

Orijinalden alıntı: korsan64909

Hocam araç 2012 model sanruf dahil bi çok özelliği var 2012 olması zaten kanıt diye düşünüyorum aracı teslim almadım halen krediyi yarın öbür gün alıp alıcam aracı hocam ruhsatta ls plus olarak yazar zaten

Dikkat! Plus olmayan araçlara Plus diye satmaya çalışanlar var. Plus paket ek olarak alınan bir donanım olduğu için ruhsatta yazmaz.

Cruze ana konusunun ilk mesajında Plus ayrıntıları var, inceleyin. Yada Plus için görsel var ise konuya sorun.

• Evet hocam plus paket, güzel araçmış hayırlısı olsun

Orijinalden alıntı: korsan64909

408422660 ilan no burda hocam adam yazmış ama aracı expertiz yapıcam benim ilk aracım olucak araclardan anlayan bi abimle gidicem ama expert edince çıkar heralde bilgiler hocam yani emin olamadım aklım karıncalandı 😁

Araç yazdığı gibi Plus paket. Ve ayrıca WTCC edition paket(17" jant, ön-arka tampon, bagaj üstü spoyler)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.