Şimdi Ara

Toyota Corolla Class versiyonu hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    63 bin kmde. 34.000 isteniyor. 32.500 gibi bir rakama anlaşırsak ve aracı beğenirsem almayı düşünüyorum. Fiyat için ne dersiniz? Kazasız olduğu söyleniyor.. Araç 2009 model..
    Kronik sorunları var mıdır? Bir de donanımı ne bu araçların? Arka camlar manuel sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 6 Ocak 2012; 3:58:12 >

• sis faları yok , kapı kolları siyah renk.

aklımda kalanlar bunlar , şu anda satışta olan bir donanım sınıfı değil , daha çok şirketler filo aracı olarak almışlardı bu versiyonu.
  • Ayrıca motor 1.6 değil 1.4 dür. Arka camlar manuel olmalı direksiyon kumadası özelliğide yok maalesef. Şahsen 30bin TL veripte camları elle açmak pek hoş olmaz benim için tabi tercih meselesi. KM orjinalse güzel yakıt ekonomisi çok iyi olduğunu biliyorum. Sanırım Comfort larda bulunabilir bu seviyelere. Değişen yoksa parça boyayı dert etmiyosanız comfort öneririm.
  • class versiyonda arkadaşların söylediklerine ek olarak yan aynalarda siyah airbag sayısı altı olması lazım (comfortta 9 tane )
    deri direksiyon deri vites topuzu yok

genelde şirketler alıyordu bu versiyonu şimdi satılmıyor araçta herhangi bir arıza yoksa alınabilir zaten boya kaza yok diyorsunuz
  • Derindere toyotaya takasa birakmıştım. Benim arac olmasın.
    Bir depo ile 750-800 km yapıyor.
    Boş bir arac ama boşuna aksesuarlısına 5000-6000 tl vermene deymez. Ben celik jantta taktırmıştım. Gri renk.
    2011 otomatık vites Auris aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.