Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
45.127
Cevap
159
Favori
3.557.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12361237123812391240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün suç chevrolet Türkiye'de. Cruze'ı çıkaracaktı 40-50 bin fiyatla piyasaya bakın bakalım gık diyen oluyor muydu. Makul fiyat verdim diye herkeste bir şüphe. Asıl diğer C sınıfı araçlara 40-50 bin lira isteyen markalar kazıkçı bunun farkına varmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esd508
    dedıgım gbı arac super bır arac param olsa aracı satmam kapıda kalsın derdım alacak olan arkadaslara test surusu yapmasını tavsıye ederım...

Para var demek ki hocam... 16.000 de Cruze u satıp yerine Astra Dizel alıyorsan....
    Cruze u alıp satmadaki değer kaybı + Astra için ekstra ödeme derken epey bi zarar söz konusu
  • Arkadaşlar benzinli araç alıp nasıl az yakmasını bekliyorsunuz sonuç olarak 1.6 124 hp 1400 kg araç kullanıyorsunuz. bu aracı alırken en az ortalama 8-9 lt yakacak şekilde düşünüp almak lazım. Hele 0 çıkartıyorsanız 10-12 lt arası düşünmeniz lazım.Ayrıca performans olarak nasıl diye düşünüyorsunuz.Normal 1.6 motordan çok farklı olmaz sonuç olarak teknik değerleri aşağı yukarı bütün 1.6 araçlarda aynı.
    Ben aracı aldım ve bana herkes çok yakıyor dedi ne kadar dedim millet 9-10 lt yakar dedi ee dedim ne bekliyonuz benzinli araçtan dizel araçlar anca 5-6 lt civarı yakıyor benzinli aracın bu kadar yakması kadar normal bişey yok.Benzinli araç alıyorsanız 10 lt şehir içi gözüyle bakmalısınız bence arkadaşlar.LPG taktırmak için de bence araçlarnızın 4-5000 km devirmesini ve her ne kadar rodaj yok dense de her kullanıcının olduğunu düşünüp uyguladığı gibi rodajınızı tamamladıktan sonra LPG takın ve kaliteki LPG takın kesinlikle bu ucuz takıyor diye taktırmayın sonra başınız çok ağrır.
    Kesinlikle bu donanımda bu özelliklerde aracı bu paralara hiç bir markadan alamazsınız arkadaşlar.Ucuz olduğu için bişey var diye düşünmeyin her aracın kronik sorunları vardır.Kronik sorunu olmayan araç yok denecek kadar azdır.
    Örneğin;
    VW her tarafı tıkırdar çoğu modelinde.(BORA kullandım ve tıkırtılardan gına gelmişti)
    FORD en üst donanımında Elektrik tesisatı arızalıydı bir kaç tanıdığımın tesitaı komple arıza yaptı.
    OPEL alıp servisten çıkamayan tanıdıklarımda var.
    CHEVROLET için muhakkak sorunlar vardır ve bilinen ve paylaşılan sorunlar var.Benim aracım daha 1 haftalık olduğu için şimdilik hiç sorun yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor.
    Yani aradığınızda kusur bulunmayacak araç yoktur arkadaşlar.
    Ben BMW-MERCEDES den bile şikayet eden kişiler gördüm bu forumlarda o yüzden bence şikayetlere çok takılmayın.
    Unutmayın her aracın kronik sorunu vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

quote:

Orijinalden alıntı: esd508

bende cruze kullanıcısıyım arac cok ıyı otobanda olsun tutus cok ıyı ama yuksek hız yaptıgınızda aracı tutmak bıraz zorlanabılıyor.edırne yolunda yaklasık 130 135 km hızla gıderken ruzgarda vardı aracı tutmak cok zordu aracın dıger bır sorunuda yakıtı arac 100km neredeyse 10 kusur lıtre yıyor helekı dur kalk yapıyorsanız kı ıstanbul trafıgı bu bazen gecebılıyor. 1.6 motor bazen rampalarda yetmıyeebılıyor arac dık rampalarda dur kalk yaptıgında helekı arac doluysa dırekt stop edıyor ve gerı gıtmek zorunda kalabılıyorsunuz sahsen yasadım.ama arac dızayn olarak sınıfındakı araclara gore cok ıyı ve fıyatına gore neredeyse full paket verıyorlar benımkı ls pakettı ve ek bırsey almadım sadece fılm cektım camlara cruise control laarm her derı dreksıyonlar hersey ıcınde buda b aracı cok cazıp kılıyor.ben araca tup taktırmadım ve takılmamasınada onerırım yazık olur araca dıye dusunuyorum yakıt yakımı yuzunden 2 gun once aracımı takasa verdım ve 1.3 motor yenı astra aldım cruze mukemmel bır arac fakat yakıtta olsun ve rampalarda olsun cok agır sımdı 2.0 dızel motur geldı ama nette 8 lt yazmıslar bence o yıne 10 lt rahat bulur belkı gecer bende aldıgımda nette 8 lt yazıyordu arac 16260 km de 10 ltden asagı ınmıyor dedıgım gbı arac super bır arac param olsa aracı satmam kapıda kalsın derdım alacak olan arkadaslara test surusu yapmasını tavsıye ederım...

cruze yokuşta stop ediyor deyip 1.3 astra almanız pek de mantıklı bir hareket olmamış bence.keşke 1.3 astra yokuş ve genel performansıyla ilgili astra forumunda yazılanları okusaydınız...124 beygirlik bir araç yokuşta stop ettiriliyorsa benim tek düşüncem, o aracın yokuşta hakkıyla kullanılmadığıdır.

yakıt tüketimi konusunda haklısınız.

kardesım sana tavısyem arac doluykn bır dık rapmpada durup kalkıs yapman altını cızıyorum arac doluyken bos 124 beygırlık araba tabıkı ucar her yerden.astraya gelınce haklı olabılırsın kı foruma baktım bu konu hakkında aractan memunlar arkadaslar tabı 1.3 motor dusuk bır motor ama yakıt olarak ve dızayn olrak cok ıyı bır arac dedıgım gbı bu rampa konusu yuzunden servısıyle bıle gorustum boyle bır sorun oldugunu ve cozmeye calısıldıgı soylendı tamam arac 124 beygır ama aracın kasası motora gore cok agır bırde araca yuk koyarsan o beygırler yetmeyebılıyor.ama dedgım gbı arac cok guzel bır arac ona sozum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

quote:

Orijinalden alıntı: karacan891

Arkadaşlar merhaba bende cruze LT 1.6 AT WTCC Edition Aldım 2 gün önce ama daha teslim almadım nasipse çarşamba inşallah.Şimdi o kadar yer gezdimki araçla ilgili okumadıgım yer kalmadı bir çok kişi bu aractan şikayetçi oldugunu belirtmiş. yokuşta gitmedigini vs vs... benim sizden yorumlamanızı ıStedigim 3 modelin verileri .anlayan arkadaşlar yapabilirlerse çok sevinirim.cruze ile bunlar arasında bi fark varmı falan gibisinden .

CRUZE LT1.6 AT

Maksimum Güç (PS): 124 PS/91 kW@6400 rpm
    Tork : 154 Nm@4200 rpm

TOYOTA COROLLA 1.6
    Maksimum güç :124/ 6000 PS/dd
    Maksimum tork :157/5200 Nm/dd

HONCA CIVIC 1.6

Maksimum güç: kW@Dev/Dak (PS): 92/6500 (125 PS)
    Maksimum tork : 152 Nm / 4300 rpm

hocam cruze aldıktan 2 gün sonra bile toyota, honda ile karşılaştırmalara giriyorsan senin cruze hem cok yakacaktır hem de gitmeyecektir ... Keske bunu mu ya da şunu mu alsaydıma girenin cruzela mutlu olması biraz zor

güzel kardeşim bunumu alsaydım onumu alsaydım gibi bi tabirim olmadı.o kadar para verdiysem bilki aracı sevdigim ve begendigim içindir.ben sadece arabayı bu kadar çok kıyaslama yaptıkları için bu tip araçlarla neden bu anlamsız kötülemeler.herşeyleri aynı hatta cruze un fazlası var onu burda belli edip sizlerin yorumlarını istedim.ve belirttimde ilgisi olanlar yorum yapsın.ama sen yorum degil başka bişe yapmışsın tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacan891 -- 30 Ocak 2012; 11:29:48 >
  • Benzin değerleri konusunda 1-2 önceki sayfaya bakmanızı tavsiye ederim.

Golf Cruze Civic vb. kıyasladım. Astra nın dışında bizimkinden düşüğünü görmedim. Üstelik liste fiyatlarıda belli bu arabaların. En nihayetinde bizim Cruze uda 45.000 den pazara sunsalardaı bu kadar tantana yaşanmazdı.

Parası daha fazla olan adam alır ve kem küm muhabbetlerine girme gereği duymazdı.
  • quote:

kardesım sana tavısyem arac doluykn bır dık rapmpada durup kalkıs yapman altını cızıyorum arac doluyken bos 124 beygırlık araba tabıkı ucar her yerden.astraya gelınce haklı olabılırsın kı foruma baktım bu konu hakkında aractan memunlar arkadaslar tabı 1.3 motor dusuk bır motor ama yakıt olarak ve dızayn olrak cok ıyı bır arac dedıgım gbı bu rampa konusu yuzunden servısıyle bıle gorustum boyle bır sorun oldugunu ve cozmeye calısıldıgı soylendı tamam arac 124 beygır ama aracın kasası motora gore cok agır bırde araca yuk koyarsan o beygırler yetmeyebılıyor.ama dedgım gbı arac cok guzel bır arac ona sozum yok.

Burada gelip boş beleş sallamana gerek yok. Otopark yokuşundan dahi hiç sorunsuz tam dolu araçla sayısızca çıktım. Koskoca Amerikam mühendisleri bunu yapamadı mı yani. Şöförlüğüne bak sen hocam istersen bir aracı kötülemeden önce. 1.3 Dizelden daha iyi performans alma ihtimalin de sıfır. Düz yolda üzüleceğin de garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalsel

quote:

Burada gelip boş beleş sallamana gerek yok. Otopark yokuşundan dahi hiç sorunsuz tam dolu araçla sayısızca çıktım. Koskoca Amerikam mühendisleri bunu yapamadı mı yani. Şöförlüğüne bak sen hocam istersen bir aracı kötülemeden önce. 1.3 Dizelden daha iyi performans alma ihtimalin de sıfır. Düz yolda üzüleceğin de garanti.

yazdıklarımı okusan aracı kotulemedıgımı sadece yasadıgım sorunu yazdıgımı anlarsın ama o kadarını beceremıyorsun galıba oda senın sorunun galıba.dolu arabayla yasadıgım sorunu yazıyorum ben araca bokata atmıyorum astra 1.3 motor veya 1.6 motor bu bnm tercıhımdır herkesın soforlugu kendıne arkadasım.bos 124 beygırle zaten tırmanamıyorsan sana yazık arkadasım bırde o arac doluyken dık ramparı tırman ondan sonra yorumunu yap arkadasım
  • cruze süper araba... bmw 3 serisinden bile haşmetli duruyor... motor desen gaza bastınmı gidiyor. ben 190 bastım daha 1200 km de açılsa 200 e rahat çıkacak demekki... yakıt çok yakmıyor ölçülü kullanırsan karışık: 9 litreyi geçmeyecek. uzun yolda 100 km ye sabitleyince 6 litre yakıyor... konforu güzel... daha ne olsun... toyota ve civic yanlarında tofaş arbası gibi duruyor... cruze aldıgım için çok memnunum... güvenliğinden ve virav almasından bahsetmiyorum bile hariha....
  • Ben 113 beygir hemde LPG'li araç ile 65 bin km yaptım bu araçla hem dolu hem boş hem uzun hem kısa yollarda. Bahsettiğin problemlerin hiçbirini yaşamadım.

Kırmızıda durup da aracı yokuşta kaldıramamak aracın sorunu olmamalı. Astra 1.3 alıp sonra da buraya yazman da ilgi çekici geldi ayrıca.
  • sıparısını verdım halen cruze kullanmaktayım dogrudur arkadasım sen problem yasamamıs olabılırsın ben yıne altını cızerek soyluyorum cruze gercekten guzel bır arac ama yasadıgım problemler bunlar yakıt yuzunden aracımı degıstırıyorum ılerde bu sorun cozulurse cruze yıne alınacak arabalar lıstesınde en ust duzeyde bnm ıcın sınıfına gore ucuz dızaynı ıyı bır araba gunluk aracı cok kullandıgımdan yakıt elı yakıyor
  • Cruze en dolu haliyle bile dik yokuşta kalkış yapar, he atmosferik olduğu için deli gibi tırmanamaz o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

arkadaşlar aracın arka camında yazan bayi ismi vardır.
    servisin periyodik bakım ücreti politikasına tepki olarak ,
    bu yazıyı silmek istiyorum ,
    nereye kazıklandığımızın reklamını yapmaya gerek yok,
    zaten plakalıkları değiştirmiştim,

bu boya ne ile çıkar, rezistansa cama zarar vermeyelim.

ben antalya da rastladığım hiçbir araçta(plaka hariç) bayi ismi görmedim...
    bu ankara bayileri harbiden bir başka...

yapıştırma değil, bildiğimiz boya (sanırım sprey boyadır) her boya gibi tinerle çıkar. diye düşünüyorum...
  • Ne cruze muşş arkadaş!

neymiş! çekmez, gitmez, yokuşta kalır...
    araba alınmış, daha kullanmadan şu mu iyi? bu mu iyi?...

geçen yıl yokuşta kalan birisi vardı bu cruze'u kullanan, buncaaa kullanıcıdan "birisi"...
    o kadar çeken, giden, yolkuşta kalmayan var. binlerce kullanıcıdan 1-2-10 istisna her zaman olur.

bir kişinin şahsi problemi var. binlerce araç sorunlu oluyor...İLGİNÇ.

beğenmeyen, yakıtından şikayetçi olan satsın 7-8.000 zarar edip, üstüne de 10.000 koysun aynı sınıf, donanım araçlardan bir tane alsın...rahat etsin....
    artık onlarda honda mı? olur toyota mı? olur astra mı? olur. gerçi 100km de ? litre yakacak saa.

yada almadan önce çoook iyi araştırsın, diğer araçlarla karşılaştırsın, baştan zarar etmeden 7-8.000tl versin. akşamları rahat uyusun.

güç, ataklık isteyenler basın cruze'un pedalına, "basın, basın ama yakıta bakmayın" gidiyor mu? gitmiyor mu? test edin.
    basınca çok yakar diyenler, sakin kullanıma devam edip verilen paranın, donanımın keyfini çıkartsın.

performans isteyenler, daha pahalı performanslı araçlara.
    az yakmasını isteyenler, zayıf küçük hacimli yada dizel araçlara yönelsinler.

memnun olmayana "allah sabır versin"...
    memnun olana da keyifli sürüşler...
  • o toyota denilen arabanın gücü cruze ile aynı ama torku fazla birkaç Nm ama dikkat edin o torku 5200 devirde veriyor... cruze motoru ise 154 Nm yi 4200 devirde veriyor.. yüksek devirde birkaç Nm fazla tork vermesi avantaj değil dezavantajdır... motordan anlayanlar bilir... tork düsük devirde makbuldür...
  • Merhabalar,

Lastik patlamasına son veren Tyre Protector (TP) teknolojisi artık Türkiye'de!

Lütfen alttaki video'yu izleyin ve düşüncelerinizi benimle paylaşın.

http://www.youtube.com/watch?v=PJUCYjn4w3k

Tyre Protector dünyanın en etkili ve gelişmiş lastik içi sızdırmazlık/dolgu malzemesidir!
  • İlk çıktığı zamandan buyana bu aracı takip etmekdeyim. Bordo renklisine hayranım fakat ülkemizde o renk yok.

Bildiğin boya işte, donanımdan da sayılmaz, neden getirmezsin ki buraya anlamıyorum... İç ve dış tasarımı harika, fiyatı makul. Çok yaktığı söyleniyor fakat fabrika verileri rakiplerine oranla aynı sayılır.

Aklımı çelmiyor değil, araç almayı planladığımda ilk düşüneceğim olacak ama bordo olsa çok düşünmem gibi

Değiştirme:Resim Ekleme

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 30 Ocak 2012; 18:32:02 >
  • arkadaşlar ilk yazımı yazıyorum bu forumda. yaktı eritti beni bu cruze. gel gelelim almak için daha beklemem gerekiyor. cruze u olanlar çokkk şanslısınız. ne insanlar imrenerek bakıyor size. cruze um yok ama forumu takip etmekteyim. gelmişken bir tanecik soru sorayım. . hızlanma aralıkları nasıl. örneğin. 4. vites 3000 d de hız kaç oluyor. 5. vites 3000 devirde hız kaç oluyor. bende lancer var şimdi. 5. vites 3000 devir 110 daha önce 2000 vectra vardı 3000 devirde 120 ile gidiyordu. selamlar saygılar...
  • aşağıda 399. sayfaya ait 16 aralık 2011 tarihli kendi mesajımdan alıntıdan sonra,,,,,, dün gece yine ALMANYADA yaşayan ve oradaki bir GM YETKİLİ bayiinde servis çalışanı olarak görev yapan eski bir dostla yaptığım internet ortamı sohbetinde 1.4 140 beygir cruzeların artık çookkk çokkk büyük bir ihtimalle temmuz ayında avrupaya geleceğini söyledi...

şimdi zil takıp oynayalım demiyorum!!!!! şimdiki 115 beygir bile bana çok geliyor her yokuşu rampayı çıkıyorum ama aynı yerden inmeyi beceremiyorum bu cruzela inerken çok ivme kazanıyor (küçükken her türlü elma-armut-kayısı ağacına çıkıp cepleri doldurduktan sonra inmeyide beceremezdim zaten)

bu 1.4 cruzelarla ilgili birkaç temennim şu olur

2.0 cruze' a hindistan jantı bunada pakistan jantı olmasın

şu fabrikasyon deri döşemeyi artık opsiyonel yapın be kardeşim!!!!

(fiyat için hiçbir tiyo yokkk!!!! ben sadece sallayım 1.4 140 beygir düz vites plus cruze 48.324 TL .....)

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramdem74

arkadaşlar ilk yazımı yazıyorum bu forumda. yaktı eritti beni bu cruze. gel gelelim almak için daha beklemem gerekiyor. cruze u olanlar çokkk şanslısınız. ne insanlar imrenerek bakıyor size. cruze um yok ama forumu takip etmekteyim. gelmişken bir tanecik soru sorayım. . hızlanma aralıkları nasıl. örneğin. 4. vites 3000 d de hız kaç oluyor. 5. vites 3000 devirde hız kaç oluyor. bende lancer var şimdi. 5. vites 3000 devir 110 daha önce 2000 vectra vardı 3000 devirde 120 ile gidiyordu. selamlar saygılar...

3.vites 3000 devirde 65km hız yapıyor 4. ve 5. vitesi dikkat etmedim.
  • 
Sayfa: önceki 12361237123812391240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.