Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.121
Cevap
161
Favori
3.544.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paanther

cruze sahibi olamayıp tüketimler hakkında "gereksiz yorum yapanları pek sallamamak" lazım...

Lütfen inceleyiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_31698518/mpage_6/tm.htm

Bilgi için teşekkür ederim. Ufak bir sorum olacak size ;

2011 kasa full cruze + 1.6 benzinli 124 beygir motor = 40.000 ve yakıt tüketimi 9-10 lt arası ( kişiye bağlı )
    2012 kasa (full cruze kadar olmasa da bir çok donanıma sahip ) octavia + 1.6 dizel 105 beygir motor = 50.000 ve yakıt tüketimi 5-6 lt ( kişiye bağlı )

Babamın karşılaştırması bu. Sizce doğru bir karşılaştırma mı ? Doğru ise samimi bir şekilde cevabını ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

Burası cruze forumu,,, Hacıbaba türbesi yada iyi dilek temenni hayratı -çeşmesi değilki dua edelim ... yalnız sana cikarsa bi beyaz bi de siyah alma çünkü bu cruzeların siyahı 850 kurus yakıyor sehirici... beyazla seninde tespit ettiğin üzere 450 kurus yakarsın keyfine bakarsın

bir beyaz LT plus sunroof A/T sana gönderirim içinden kazanmamı istediğini duyar gibiyim.

10 milyonun aylık 18000 bin lira faizi var. Benzin de km de 5 lira yaksın dokanmaz herhal
  • lt plus için 38000 tl fıyat aldım sunrofflu sızce ıyımı ettım bılemıyorum dostlar bı akıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech z-5500

lt plus için 38000 tl fıyat aldım sunrofflu sızce ıyımı ettım bılemıyorum dostlar bı akıl

Fiyat almakla iyi etmişsiniz.Arabayı da aldınız mı?
  • LT WTCC edition aracımı yaklasık 15 gündür kullanmaktayım tercih ederken çok arada kaldım araştırdım.
    öncelikle belirtmem gereken arabadan beklentiniz herşeyden önemli

kendimden örnek verirsem yıllık ortalama 15.000 km yapıyorum 40 yerine 30 yaksaydı yılda 1500tl karım olurdu ama muadil araclar zaten cruzedan ortalama 10.000tl daha pahalı. 6 yıl boyunca alırkenki karımı karşılar. Önceki araclarım ford ve peugeot idi.kendimce artılarımı sıraliyim belki cruze ile diger araclar arasında kalanlara yardımcısı olur.

-Öncelikle 2012 modellerdeki WTCC edition 17'' çelik jant spoiler vs. çok farklı bir görünüm katıyor mutlaka bir bakın almadan önce
    -yokuş performansı (ağır olmasına rağmen) çok iyi
    -yola tutuşu hızlandıkça verdigi güven çok iyi motor daki gücü her zaman hissettiriyor
    -içeriye ses almıyor uzun yolda başınız ağrımaz müzigin sesini yükseltmezsiniz.
    -frenleri biraz sert ama mesafesi çok çok iyi
    -donanımları zaten pek çok aractan güzel

dahası kullandıkca gelecektir eminim alacak arkadaslara simdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

cruze sahibi olamayıp tüketimler hakkında "gereksiz yorum yapanları pek sallamamak" lazım...

Lütfen inceleyiniz.

2011 kasa full cruze + 1.6 benzinli 124 beygir motor = 40.000 ve yakıt tüketimi 9-10 lt arası ( kişiye bağlı )
    2012 kasa (full cruze kadar olmasa da bir çok donanıma sahip ) octavia + 1.6 dizel 105 beygir motor = 50.000 ve yakıt tüketimi 5-6 lt ( kişiye bağlı )

Babamın karşılaştırması bu. Sizce doğru bir karşılaştırma mı ? Doğru ise samimi bir şekilde cevabını ne olur ?

Gel kardeş vazgeç bu Cruze sevdasından,,,,, babanın sözünü dinle 50 bin liraya şehiriçi 5-6 litre yakan skoadayı alın ama niye alın ???? 50.000 liranız olduğu için alın....!!

iSTANBULDA İETT İŞLETMELERİ ENVANTERİNDE BULUNAN "MAN" MARKA BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE BİLE STANDART BULUNAN ELEKTRONİK KLİMA VE ESP İLE VATANDAŞ KONFORLU VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE PENDİKTEN-KADIKÖY'E S EYHAT EDERKEN......

BU 50 BİNLİK SKODA DA

Perde hava yastıkları yok
    ESP yok
    Sis farı yok
    Elektronik klima yok
    Cruise control yok
    Arka camlar elektrikli değil
    Karartmalı iç dikiz aynası yok
    yağmur sensörü yok
    Far sensörü yok
    Yol bilgisayarı yok
    Park sensörü yok
    Jantlar kapak jant (YaNİ ÇELİK JANT YOK)
    Deri direksiyon ve deri vites topuzu yok......

BİZ BU ARALIK AYI İÇİNDE YUKARIDAKİ ÖZELLİKLERİN HEPSİNİ BARINDIRAN BEYAZ DÜZ VİTES CRUZE PLUS İÇİN 37.500 LİRAYA vatana millete SESLENDİK şimdi bu fiyattan kaporasını verip aracını teslim almayı bekleyenler var.....

VW İŞTE NEYE EL ATSA FİYAT LAR ŞİŞİYOR UÇUYOR...bİRZAMANLAR SKODA NEYDİ??? ÇEKOSLVAK HALK ARABASI İDİ...

VW TÜRKİYEDEKİ TÜM MEYDANLARDAKİ, PARKLARDAKİ UMUMİ TUVALETLERİN İŞLETMESİNİ ALSA ... iNANIN Kİ LİSTE FİYATLARI ŞÖYLE OLUR

KÜÇÜK : 17 TL (İŞEMEK İÇİN BİLE 1 SENE SONRAYA GÜN VERMEZLERSE TABİ)
    BÜYÜK : 34 TL
  • sonunda cruzdan sonra araba alabildim elveda cruz grubum herkese iyi forumlar...
  • quote:

quote:

quote:

Lütfen inceleyiniz.

Gel kardeş vazgeç bu Cruze sevdasından,,,,, babanın sözünü dinle 50 bin liraya şehiriçi 5-6 litre yakan skoadayı alın ama niye alın ???? 50.000 liranız olduğu için alın....!!

iSTANBULDA İETT İŞLETMELERİ ENVANTERİNDE BULUNAN "MAN" MARKA BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE BİLE STANDART BULUNAN ELEKTRONİK KLİMA VE ESP İLE VATANDAŞ KONFORLU VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE PENDİKTEN-KADIKÖY'E S EYHAT EDERKEN......

BU 50 BİNLİK SKODA DA

ESP yok
    Sis farı yok
    Elektronik klima yok
    Cruise control yok
    yağmur sensörü yok
    Far sensörü yok
    Yol bilgisayarı yok
    Park sensörü yok

BİZ BU ARALIK AYI İÇİNDE YUKARIDAKİ ÖZELLİKLERİN HEPSİNİ BARINDIRAN BEYAZ DÜZ VİTES CRUZE PLUS İÇİN 37.500 LİRAYA vatana millete SESLENDİK şimdi bu fiyattan kaporasını verip aracını teslim almayı bekleyenler var.....

VW İŞTE NEYE EL ATSA FİYAT LAR ŞİŞİYOR UÇUYOR...bİRZAMANLAR SKODA NEYDİ??? ÇEKOSLVAK HALK ARABASI İDİ...

VW TÜRKİYEDEKİ TÜM MEYDANLARDAKİ, PARKLARDAKİ UMUMİ TUVALETLERİN İŞLETMESİNİ ALSA ... iNANIN Kİ LİSTE FİYATLARI ŞÖYLE OLUR

Dostum çok saol ! babama okuttum ve o kaymakam arabasından kurtulduk sayende

Yalnız sorun babamın arkadaşları aklına sürekli bir şeyler sokuyor şimdi de Mitsubishi Asx 50.000 tl imiş 1.8 dizeli 6 lt yakıyormuş hemde jip bunu mu alsak diyor

Bir de söylemek istediğim konu ; 3 gün içinde 2012 ye gireceğiz , ocak ayının ortasın da 10-15`i gibi 2011 model alsak daha uygun bir fiyat olur mu ki ? Şuan siyah 17' jantlı full e 40.000 dediler yani 2011 kasa 3 gün sonra full kasasını 36.000 alına bilir mi ? bu hayal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: effenberg

LT WTCC edition aracımı yaklasık 15 gündür kullanmaktayım tercih ederken çok arada kaldım araştırdım.
    öncelikle belirtmem gereken arabadan beklentiniz herşeyden önemli

kendimden örnek verirsem yıllık ortalama 15.000 km yapıyorum 40 yerine 30 yaksaydı yılda 1500tl karım olurdu ama muadil araclar zaten cruzedan ortalama 10.000tl daha pahalı. 6 yıl boyunca alırkenki karımı karşılar. Önceki araclarım ford ve peugeot idi.kendimce artılarımı sıraliyim belki cruze ile diger araclar arasında kalanlara yardımcısı olur.

-Öncelikle 2012 modellerdeki WTCC edition 17'' çelik jant spoiler vs. çok farklı bir görünüm katıyor mutlaka bir bakın almadan önce
    -yokuş performansı (ağır olmasına rağmen) çok iyi
    -yola tutuşu hızlandıkça verdigi güven çok iyi motor daki gücü her zaman hissettiriyor
    -içeriye ses almıyor uzun yolda başınız ağrımaz müzigin sesini yükseltmezsiniz.
    -frenleri biraz sert ama mesafesi çok çok iyi
    -donanımları zaten pek çok aractan güzel

dahası kullandıkca gelecektir eminim alacak arkadaslara simdiden hayırlı olsun

Hayırlı olsun .... arızasız - çiziksiz- nazarsız - binesin .........
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lütfen inceleyiniz.

BU 50 BİNLİK SKODA DA

ESP yok
    Sis farı yok
    Elektronik klima yok
    Cruise control yok
    yağmur sensörü yok
    Far sensörü yok
    Yol bilgisayarı yok
    Park sensörü yok

Dostum çok saol ! babama okuttum ve o kaymakam arabasından kurtulduk sayende

Yalnız sorun babamın arkadaşları aklına sürekli bir şeyler sokuyor şimdi de Mitsubishi Asx 50.000 tl imiş 1.8 dizeli 6 lt yakıyormuş hemde jip bunu mu alsak diyor

Bir de söylemek istediğim konu ; 3 gün içinde 2012 ye gireceğiz , ocak ayının ortasın da 10-15`i gibi 2011 model alsak daha uygun bir fiyat olur mu ki ? Şuan siyah 17' jantlı full e 40.000 dediler yani 2011 kasa 3 gün sonra full kasasını 36.000 alına bilir mi ? bu hayal mi ?

Babanın arkadaşları babana yanlış bilgi vermişler.2012 ASX 4X4 1.8 diesel 109.900.-TL
    2011 ASX 1.6 INVITE 51.973.-TL
    2011 ASX 1.6 INTENSE 60.425.-TL
  • salp10

dostum bende şimdi baktım ve edit atacaktım mesaja ama senin yorumunu gördüm. Bu durum da fikrin nedir peki senin ?
  • quote:

salp10

dostum bende şimdi baktım ve edit atacaktım mesaja ama senin yorumunu gördüm. Bu durum da fikrin nedir peki senin ?

Babanın sana araç alacağı yok gibi geliyor bana.:))))))))
  • paşa babam almasın dursun ben adam gibi söylüyorum ve istiyorum hem onu çok zorlamasın hemde beni çok zorlamasın o yüzden adam gibi istiyorum ama almaz ise üstüme olan arsaları satıp alacağım , niyeti bozdum
  • Şaka biryana, madem öğrencisin al cruze tak lpg paşa paşa bin, yakıt derdim var demezsin.
  • paşa ben en az 3-4 sene bu aracı kullanacağım ve 3 sene içinde lpg ateşleme sistemi araca zarar verebilir diye düşünüyorum hatta taktırdıktan sonra tipik lpg sorunları çıksın istemiyorum dostum.
  • LPG kiti takan sağlam firmalar zaten üç yıl motor garantisi veriyor hemide yazılı olarak, sorun nerede?
  • Octavia nin adam gibi donanımlı modeli Elegance olanıdır. Onuda 1.6 dizel i manuel 60 dsg li olanı 64 K dır. Iş o kadar para vermeye gelince ikinci el D sınıfı premium donanımlı markalara bakarım. Örneğin Suberb Tdi Elegance 40 binde 54 K ya satıyor adamın biri... Araba da yok yok resmen. Gidip bomboş octavia ya o parayı vermek delilik.

Daha 10 binde cirlop gibi araç , 54 K....
    54 K ya gidip balon balığı Fluence DCI alıyorlar bir de... Heyy yavrum heyyyyy... Biir yanda Flu , diğer yanda Superb...
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=356670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 30 Aralık 2011; 9:37:46 >
  • quote:

cevaplar verilmiş. arkadaşlara katılıyorum...
  • Yorumlar için teşekkürler beyler. 2012 kasa siyah 17' , 1.6 benzin + lpg 124 beygire imzayı atmak lazım.
  • wtcc edition paketini almadan sadece 17" jantlar alınabiliyormu?2010 yılında 250tl farkla veriyordu bayiler bu 17" jantları...
  • 
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.