Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.121
Cevap
161
Favori
3.544.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Paanther iyi diyosun da naylon parçası nihayetinde. 3M'in rulosu 20 lira bile değil, para eden ışçiliktir. Ben 150 liraya alasını yaptırabilirdim ama sıfır aldığım arabayı en iyi tanıyan servisteki ustadır mantığıyla orada yaptırmaya karar verdim. He tabi kafamdaki fiyat da buydu, 50 lira için riske girmek istemedim. Ek olarak, film için bir gün harcayacağıma 10 gün sonra teslim alacağımda yapılmış olarak gelsin istedim.

2 yıl sonra solması ise gayet normaldir. Naylon parçası sonuçta. Ömürlük isteyen lazerle karartmalı :)

solsun boşver zaten naylon parçası diyorsan sanayide 100tl ye yapıyorlar.
    filmleri servisteki usta yapmıyor. malesef dışarıdan anlaştıkları eleman geliyor, yada ucuza tuttukları usta sanılan çocuklar.
    aradaki komisyonu servis alıyor. alasını yaptırabileceğin yerde yaptırmanı tavsiye ederim...."Tecrübe ile sabittir"

300tl verilecek ise en az 3 yıl solmaya karşı garantili, kaliteli ürünleri seçmek gerekir...

amaaan boşver diyenler mesajımı dikkate almasın...
  • ...

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Paanther iyi diyosun da naylon parçası nihayetinde. 3M'in rulosu 20 lira bile değil, para eden ışçiliktir. Ben 150 liraya alasını yaptırabilirdim ama sıfır aldığım arabayı en iyi tanıyan servisteki ustadır mantığıyla orada yaptırmaya karar verdim. He tabi kafamdaki fiyat da buydu, 50 lira için riske girmek istemedim. Ek olarak, film için bir gün harcayacağıma 10 gün sonra teslim alacağımda yapılmış olarak gelsin istedim.

2 yıl sonra solması ise gayet normaldir. Naylon parçası sonuçta. Ömürlük isteyen lazerle karartmalı :)

solsun boşver zaten naylon parçası diyorsan sanayide 100tl ye yapıyorlar.
    filmleri servisteki usta yapmıyor. malesef dışarıdan anlaştıkları eleman geliyor, yada ucuza tuttukları usta sanılan çocuklar.
    aradaki komisyonu servis alıyor. alasını yaptırabileceğin yerde yaptırmanı tavsiye ederim...."Tecrübe ile sabittir"

300tl verilecek ise en az 3 yıl solmaya karşı garantili, kaliteli ürünleri seçmek gerekir...

amaaan boşver diyenler mesajımı dikkate almasın...

ben 50 tl yaptırmıştım geçen sene, hala 50 tl yapıyorlar galiba gayet güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saruhan33 -- 30 Aralık 2011; 22:35:33 >
  • 3M Amerikan çizilmez cam filmi..
    Aracımda bu ürün var ve kesinikle film olduğu belli değil sanki koyu renk cam..
    Sonax`da bildiğim kadarıyla yapıyorlar..400-500TL civarında..
    Yaklaşık 7-8 saat sürüyor işçilik..Ama son derece kaliteli..

Ürünü bu şekilde isteyin ve adam gibi ustasına yaptırın..
    3-5 kere ıslak bezle silinince kabarmasın..
    Denizi geçip çayda boğulmayın..
  • Cruze 113Hp 2010 ls At yakıt tüketimi ;

aracı alalı yaklaşık 40 gün falan oldu aldıktan bir hafta sonra landirenzo lpg kiti taktırdım ama hala ayar yapılmadı yakıtı etkiliyormuş bunuda göz önünde bulundurun yanii..

lpg litre fiyatı 2.26 tl ve 75 liralık lpg ile tam olarak 250km gidiyor ama 3 depo lpg ile birlikte yaklaşık 50 liralık benzinde yakıyorum arabayı çok sakin kullanan biri değilim.

benzinde yakıtı düşünmeden basarsanız gaza 60 kuruş falan yakıyor sakin kullanırsanız ş.içi min 45 kuruş yakıyor. araç otomatik tabi ondan dolayı fazla yakıyor biraz lpg de 30-35 kuruş yakıyor uzun yolda 22 kuruş falan yakıyor.. bu arada bundan önceki aracım 1.6 103hp fiat brava idi aşağı yukarı bunun kadar yakıyordu. yani çook çok yakan bi araba değil aynı boyutlarda araçlara bakarsanız hemen hemen aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

Buda ayrı bir İLK .... başka bir AKILLI...

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

O ekranın takıldığı göze yazın ruhsatı ve kgs'yi koymuştum,ruhsat yapıştı kgs eğilip büküldü :) o ekranın ömrü uzun olmaz o konumda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bam bam bam

arkadaşlar 2011 ls ile ls plus arasındaki donanım farkını bilen bi arkadaş yazabilirmi

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze/cruze-sedan/ozellikler-ve-donanimlar.html

2010 2011 modellerindede bu donanımlar aynı mı. 2012 modelin chevrolet sitesinde ls plus diye bir modeli yok
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar 2011 ls ile ls plus arasındaki donanım farkını bilen bi arkadaş yazabilirmi

http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/cruze/cruze-sedan/ozellikler-ve-donanimlar.html

2010 2011 modellerindede bu donanımlar aynı mı. 2012 modelin chevrolet sitesinde ls plus diye bir modeli yok

2011 LS'lerin adı, 2012 de LT oldu aynı donanım mevcut...
  • ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • Herkese mutlu yıllar, keyifli ve kazasız sürüşler. :)
  • tüm cruzecilere kazasız belasız mutlu 2012ler diliyorum :)
  • Cruze'daşlarım başta olmak üzere tüm ülkem insanına kazasız, belasız hayırlı bir yıl olmasını diliyorum.
  • 2011 5 kasa BMW lerle birlikte karşımıza çıkan ve AUDİNİN fix ledli arka stoplarının pabucunu dama atan ,, bu birbirine paralel sıralanmış, yandığında neon çubuklar görünümünde ışık veren bu muhteşem BMW stoplarını zaten biliyoruz....

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • Hadi tüm CRUZE Alemine hayırlı olsun .... SÜPERRRRRRR

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • ...

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • ...

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • yahu piyasada cruze'a has birşey yok mu? herşeyimiz çakma
  • quote:

yahu piyasada cruze'a has birşey yok mu? herşeyimiz çakma

Led gündüz farlarının patenti kime ait ? kim icat etti ??? Sorunun cevabını herkes biliyor...... Koskoca Mercedes bile bu xxxxx markasının ön farlarının altında şerit şeklinde yerleşim gösteren sözkonusu bu markaya has gündüz led aydınlatmalarını alıp kendi araçlarında sis farlarının olduğu yerde korkmadan kullanıyorsa Çakma konusunda her türlü serbestlik var demektir.....

Önemli olan YERİNDE VE SAĞLAM ÇAKMAKKK DEĞİLMİ.......

2,5 AY SONRA YOĞUN İSTEK ÜZERİNE ANKARA OPİS'E GELECEK BU BMW ÇAKMASI CRUZE STOPLARININ FİYATI 1600 TL den bir kuruş aşağı olmaz

İstanbul ODAK FİYATI İSE 1500 TL olur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

quote:

yahu piyasada cruze'a has birşey yok mu? herşeyimiz çakma

Led gündüz farlarının patenti kime ait ? kim icat etti ??? Sorunun cevabını herkes biliyor...... Koskoca Mercedes bile bu xxxxx markasının ön farlarının altında şerit şeklinde yerleşim gösteren sözkonusu bu markaya has gündüz led aydınlatmalarını alıp kendi araçlarında sis farlarının olduğu yerde korkmadan kullanıyorsa Çakma konusunda her türlü serbestlik var demektir.....

Önemli olan YERİNDE VE SAĞLAM ÇAKMAKKK DEĞİLMİ.......

2,5 AY SONRA YOĞUN İSTEK ÜZERİNE ANKARA OPİS'E GELECEK BU BMW ÇAKMASI CRUZE STOPLARININ FİYATI 1600 TL den bir kuruş aşağı olmaz

İstanbul ODAK FİYATI İSE 1500 TL olur....

Teknolojiyi taklit etmelerine ya da telif haklarını vererek kullanmalarına kimse birşey demiyor. Tasarımı taklit, onu söylüyorum. Led tüpler evet mükemmel, ama birebir aynı tasarımı koymaya ne gerek vardı? Diğer Led stop lambası modeli yeni E serisi stoplarının aynısı. Bir tane daha stop lambası modeli var, o da Infiniti style olarak biliniyor Koreli parçacı sitelerinde.

Bir endüstüri ürünleri tasarımcısı olarak çok yadırgıyorum bu durumu. İnşallah bunlardan sonra daha güzel modeller çıkar ve ben de zevkime göre olanı alıp takarım daha teslim almadığım aracıma.
  • 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.