Şimdi Ara

CHEVROLET CAMARO MAKYAJ YEDİ (YEMEZ OLAYDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel olmuş ama arkasını daha iyi yapabilirlerdi

Ama yinede güzel olmuş.
  • General motors kadar elini attığı şeyi batıran bi cenabet firma daha yok dünyada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman dizaynı entegre çabaları seziyorum

• Ön kısım hadi neyse de arka kısımı sıradanlaştırmışlar.
  • fail detected..
  • hep derdim şu iki araç arasında kalırsam hangisini alırdım bir türlü karar veremiyordum camaro ve mustang artık belli oldu bu tasarımıyla
  • Eski Camaro daha güzel. Fakat makyajlısı bahsettiğiniz kadar kötü değil. Bence bu hali de güzel.
  • Anlaşılan GM avrupavari tasarımlarla avrupada pazar elde etmeye çalışıyor
  • bence güzel olmuş
  • bence güzel olmuş arkadaki hırçınlık biraz yumuşamış ama bence gayet çekici bir araç.direksiyon ve kadran kısmını değiştirmeliler bence.cruze un içi bile daha güzel.
  • Başlığı gördüm, dedim "kesin electro...nun konusudur" diye. Haklı çıktım :) ben beğendim, güzel olmuş

• chevrolet aveo direksiyonu aveo kadranı ve aveo teybi. bunlar aveoda var diye sevinsemmi , yoksa camaroda var diye üzülsemmi.
  • Çok iyi değil ama eskisinden de kötü değil.
  • İç mekan diyince Amerikan arabalarından ne bekliyorsunuz ki? İçinin dandik olması normal. Amerikan arabası bu. Bir de gözünüzde büyütmeyin. Pahalı bir araba değil. Buradaki vergiden höşürdüyor bize. Yoksa Honda Civic ile yarışan fiyatlarda bu araba. İçi tabii ki kötü olacak. Bu tarz arabaların uzun yol konforu da rezalet. Merak edenler Jeremy abinin yeni Shelby GT ile 800km'lik bir uzun yol deneyimi vardı. Onu izlesin. İngiltere - İtalya arası Jeremy araba ile gidiyor, diğer iki kafadar hızlı tren ile gidiyorlar. Kim stadyuma önce varacak yarışı.

Jeremy'nin pastili çıkıyordu Shelby'nin içinde. Bu araç biraz daha iyi olmakla beraber, aynı konsept bunda da var.

Dış görünüş olarak katana stoplar falan derken japonlaşmış araba. Görünüm olarak milleti alıştırıyorlar sanırım. Biliyorsunuz bu arabayı Chevrolet pazarlamada Kore Chevroletleri serisinin içine aldı. Orda burda, filmlerde reklamlarda Spark'la birlikte boy göstermesi ondan. Gelecekte ortak parça kullanımını arttırırlar. Amerikan piyasasına Spark, Aveo ve Cruze daha iyi tutturmak istiyorlar.

Bu arada Cruze'un baz fiyatı Amerika'da 16.130$, Camaro'nun 22.345$... Kısaca Cruze ile Camaro arasında 6200$ var. Tutar olarak komik bir fark; ama yüzde olarak neredeyse %40 daha çok para veriyorsunuz.

Kısaca abartmamak lazım bu arabayı. Pek koleksiyonluk bir hali yok bu arabanın. Eh süs kuçusu almıyoruz. Türkiye için konuşursak daha düşük maliyetle daha keyifli ve daha konforlu bir sürü araba var. Amerika'da Camaro'nun satıldığı fiyatlara o arabalar yok... Mazda Miata 23.700$'dan başlıyor. Camaro'dan 1400$ daha pahalı ve peynir ekmek gibi satıyor. Gerisini siz düşünün. Kısaca Camaro abartılacak birşey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

İç mekan diyince Amerikan arabalarından ne bekliyorsunuz ki? İçinin dandik olması normal. Amerikan arabası bu. Bir de gözünüzde büyütmeyin. Pahalı bir araba değil. Buradaki vergiden höşürdüyor bize. Yoksa Honda Civic ile yarışan fiyatlarda bu araba. İçi tabii ki kötü olacak. Bu tarz arabaların uzun yol konforu da rezalet. Merak edenler Jeremy abinin yeni Shelby GT ile 800km'lik bir uzun yol deneyimi vardı. Onu izlesin. İngiltere - İtalya arası Jeremy araba ile gidiyor, diğer iki kafadar hızlı tren ile gidiyorlar. Kim stadyuma önce varacak yarışı.

Jeremy'nin pastili çıkıyordu Shelby'nin içinde. Bu araç biraz daha iyi olmakla beraber, aynı konsept bunda da var.

Dış görünüş olarak katana stoplar falan derken japonlaşmış araba. Görünüm olarak milleti alıştırıyorlar sanırım. Biliyorsunuz bu arabayı Chevrolet pazarlamada Kore Chevroletleri serisinin içine aldı. Orda burda, filmlerde reklamlarda Spark'la birlikte boy göstermesi ondan. Gelecekte ortak parça kullanımını arttırırlar. Amerikan piyasasına Spark, Aveo ve Cruze daha iyi tutturmak istiyorlar.

Bu arada Cruze'un baz fiyatı Amerika'da 16.130$, Camaro'nun 22.345$... Kısaca Cruze ile Camaro arasında 6200$ var. Tutar olarak komik bir fark; ama yüzde olarak neredeyse %40 daha çok para veriyorsunuz.

Kısaca abartmamak lazım bu arabayı. Pek koleksiyonluk bir hali yok bu arabanın. Eh süs kuçusu almıyoruz. Türkiye için konuşursak daha düşük maliyetle daha keyifli ve daha konforlu bir sürü araba var. Amerika'da Camaro'nun satıldığı fiyatlara o arabalar yok... Mazda Miata 23.700$'dan başlıyor. Camaro'dan 1400$ daha pahalı ve peynir ekmek gibi satıyor. Gerisini siz düşünün. Kısaca Camaro abartılacak birşey değil.

keyfle okudum yazacaklarım aynısı

• Bu makyaj değil, kezzap atmislar yüzüne

• Maliyet dusurmek icin makyajlamislardir kesin
  • Camaro en büyük rakiplerinden corvette'in gerisinde kalır bu tasarımla.
    Corvette kendini geliştirirken camaronun geriye gitmesi gerçekten de üzücü.
  • Arka stoplari bozmayacaklardi genel olarak begendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

İç mekan diyince Amerikan arabalarından ne bekliyorsunuz ki? İçinin dandik olması normal. Amerikan arabası bu. Bir de gözünüzde büyütmeyin. Pahalı bir araba değil. Buradaki vergiden höşürdüyor bize. Yoksa Honda Civic ile yarışan fiyatlarda bu araba. İçi tabii ki kötü olacak. Bu tarz arabaların uzun yol konforu da rezalet. Merak edenler Jeremy abinin yeni Shelby GT ile 800km'lik bir uzun yol deneyimi vardı. Onu izlesin. İngiltere - İtalya arası Jeremy araba ile gidiyor, diğer iki kafadar hızlı tren ile gidiyorlar. Kim stadyuma önce varacak yarışı.

Yurt disi fiyatlari ucuz olmayan arac yok maalesef camaro bircok rakibine gore albenisi olan bir otomobil mazda miata ile kiyaslanamaz bile bana gore trafikte bir camaro gordugumuzde vaybe diyoruz her sefer bu arabanin o kasli durusu tipik bir amerikan klasigi bu havayida ne japonlar nede avrupa otomobilleri yakalayabilir kusura bakmayin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.