Şimdi Ara

Chevrolet Camaro ABD de 23.000 dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu araba orada 23.000 dolar. Ve ABD de asgari ücret 1200 dolar. Yani Türkiyede asgari ücretle çalışan birisinin 23.000 tl lik araba alması gibi bir şey orada Camaro almak.

Hep beraber ağlayalım mı

• Alirsinda binebilir misin diyecektimde adamlarda yakitta ucuz nabacuk simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazzicanavarı kullanıcısına yanıt
    merak etme istesende istemesende kazanıyor :)
  • Bence bilmediğimiz bir nokta var. Yoksa Amerika'da herkesin binebildiği ele ayağa düşmüş araba olurdu bu ama çoğu kişi orta seviye aile arabası kullanıyor Amerika'da...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir yanlis olmasin 2. El evo x ler bile o para. Gerci japon arabasi ama sifir camaroya denk olamaz

http://www.cargurus.com/Cars/l-Used-Mitsubishi-Lancer-Evolution-d423

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Bir yanlis olmasin 2. El evo x ler bile o para. Gerci japon arabasi ama sifir camaroya denk olamaz

http://www.chevrolet.com/2015-camaro-sports-car.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Bence bilmediğimiz bir nokta var. Yoksa Amerika'da herkesin binebildiği ele ayağa düşmüş araba olurdu bu ama çoğu kişi orta seviye aile arabası kullanıyor Amerika'da...
    23 bin dolar:)) bizim parayla 60 70 bin tl burda kaç gani o araba:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir yanlis olmasin 2. El evo x ler bile o para. Gerci japon arabasi ama sifir camaroya denk olamaz

Japon arabalarini daha cok severim , bi skyline ile camaroyu kiyaslamam. Skyline , godzillam benim, tek gecerim

• quote:

Orijinalden alıntı: CryptOsmaN

quote:

Japon arabalarini daha cok severim , bi skyline ile camaroyu kiyaslamam. Skyline , godzillam benim, tek gecerim

Alıntıları Göster
    burda alamazsın alsan vergisini ödeyemezsin ödesen benzinine katlanamazsın

• Harbiden öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bi sonic turbo yeter v8 motor çok yakar şimdi (fakirlik içine işledi)

Düzenleme: Amerikada öğrenci arkadaşım var 15 kasa v8 dodge kullanıyor. Bizden alınan vergiler nereye gidiyor acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 15 Şubat 2016; 1:25:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Bence bilmediğimiz bir nokta var. Yoksa Amerika'da herkesin binebildiği ele ayağa düşmüş araba olurdu bu ama çoğu kişi orta seviye aile arabası kullanıyor Amerika'da...

Belki de adamlar parayı arabadan başka şeylere harcamayı tercih ediyordur
  • Olamaz ya. Hep bunları duyuyorum ama 23k nedir ki burda insanlar onun 4 katını verip çok lüks olmayan araba alıyolar. Bana göre lüks tabi de yani e5 te giderken sık sık görebiliceğiniz normal arabalar alıyolar. Orda o fiyata camaro alınıyosa yollarda normal araba kalır mıydı diye düşünüyorum.

• Bu amerikalılarda hiç işi bilmiyor koyucaksın %145 ötv birde üstüne %18kdv birde her yıl 500 tl para al köprülerden geçtikçede 5 10 tl kes benzinede %60 vergi koy halka şükür etmeyi ögret kimse ses çıkarmaz ülkenin yarısı destekler

• Çok çok konu dışı bi soru soracam ama😄 Bu jakamen firmasının kırmızı şişeli bi parfümü vardı onu nasıl bulabileceğimi bilen var mı. Sitesine bakıyorum da mavi siyah ve yeşil şişeler var. Şişenin rengi mi değişti acaba

• En düşük donanım ve motor seçeneğiyle 23k v6 bu araç için gereksiz olur ama bu; adamların bizim poloya verdiğimiz parayla camaro alabiliyor olmaları gerçeğini değiştirmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustang $25k

Corvette z06 $34k

• quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Mustang $25k

Corvette z06 $34k
    Bırak lüks araçları ulan ayağımız yerden kesilsin diye 125 cc temel bir motosiklet alalım diyoruz hondanın en ucuzu olmuş 6 bin TL. Ulan yurtdışında böyle ucuz araçların yüzüne bakıyolar mı merak ediyorum. Resmen iyice afrika ülkesi gibi olduk.
  • Okulum şehir dışında kalıyor biraz.2 veya 3. sınıfta ayağımı yerden kesecek bir araba almayı planlıyorum.Gel gelelim 2005 model dandik dundik cliolar getzler bile 20-25 bin.Böyle bi sistem olur mu arkadaş ya.Yurtdışında yaşayan birine bunu açıklayamazsın abi.Lan bildiğin hurdadan hallice araba için millet kaç maaşını veriyor.Böyle ülke olmaz olsundan başka diyecek sözüm yok.Vatandaşını bu kadar düşünmeyen, dünyanın standartlarından bu kadar geri bırakan bir yönetim bu insanları nasıl kandırıyor anlamış değilim.

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Olay şundan ibaret; ABD de araçlar zaten Türkiye ye kıyasla çok ucuz olduğu için; pahalı, süper bir aracım olmalı ya da işte araba üzerinden şov durumu yok çoğunlukla. Genel halk evlenmeden önce küçük bir daire alır ve işte motoru güçlü spor bir araba alır. Evlendikten sonra bu ikisi satılır; büyük bir ev ve aile arabası alınır. Edit; Aile arabaları fark ettiyseniz genelde hep aynı olur. Bunun olayı da şu; yasalar gereğince Türkiye de 100 üzerinden 50 puan almalı ise araba satman için firma olarak.. ABD de yasal puanlama aile arabaları için - neredeyse 100/85. O yüzden bazı firmalar çok daha köklü olduğu için diğer firmalara aile arabaları konusunda fazla rekabet ortamı bırakmadı. İşte bu yüzden aile arabalar genelde bir kaç marka model arasında değişir ve birbirine benzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathstars222 -- 15 Şubat 2016; 2:52:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.