Şimdi Ara

Chevrolet Camaro ABD de 23.000 dolar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabayı alacaksın da orda sürebileceğin dublex yollar var mı ki?

Vergi vermeye devam paralar uzun adama <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bu araba Transformers'i izlediğimden beri hayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lise okurker arkadasimin birinin mustangi digerinin ford focusu vardi 16 yasinda. Amerika kral ya
  • Bizim ülkede kendi paramızla 2015-2016 model araba yok 25bine. Lüks modeller bırakın araba yok. 2004 modeller filan anca bu paraya alırız, o da lüks modelini değil orta sınıfını
  • boşver öbür dünyayı düşün bunlar boş şeyler bugün allah için ne yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphanakca

Ağlayacak bir durum yok. adamların kendi arabası ve abd gelişmiş bir ülke. bizim ülkemiz gelişmekte olan bir ülke. araba için ülkeyi kötüleyip ağlayanlar ülkeyi terk edebilir.

Bu ülkede yerli malıda pahalı maalesef etin kilosu 50 lira komşu devletlerde 5-10 liradan fazla değil.İstesende bir ülkeyi bu kadar kötü yönetemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 20 Şubat 2016; 18:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

Burda 20k olsa bile ben200k verip alırım, uzun adam kazansın RTE <3

Aslında O Uzun Adam Senin Gibilere İyi Sokuyor Uzun Boruyu İt Gibi Elektiriği Suyu Zamlı Kullandırtıyor Benzini Zaten Geçtimde Ben Harbiden Bu Vergiyi Durmadan Yükseltenlere Ve Onlara Oy Verenlerin Ne Ölüsünü bırakıyorum Nede Dirisini K.g

• Bi Mustang Shelby alabilir miyim lütfen ?
  • Şubeden mi alırsın paket servis mi istersin?

• quote:

Keşke terk etseniz de kurtulsak sizin gibi ülkesini kötüleyenlerden. Benim yazımın hiç bir siyasal yönü yoktu. ülke sadece akparti zamanında gelişmekte olan bir ülke değildi 92 yıldır bu olay böyle. ama sizin gibiler o kadar aşıkkı ülkeye laf atmaya hiç bir fırsatı kaçırmaz. eskiden 1 ekmek alıyordun günde şimdi et yiyemiyoruz diye isyan ediyorsun. eskiden evinde su elektrik var mıydı? daha yazacak bir sürü şey varda siyasetçiye çıkmasın adımız oy bile kullanmam şahsen ama senin gibilere tahammül edemiyorum. 15 sene önce sor bakayım kaç kişi dışarı çıkıp hamburger et yiyebiliyormuş? burgerking in önünden geçince gözümüzün ucuyla fiyatlara bakar geçerdik. şimdi çok şükür ne zaman canımız çekse kapımızda. valla bize milletimiz yeter ülkeyi seven insanlarımız yeter. sizler defolup gidebilirsiniz.

Bu ülke hiçbir zaman iyi yönetilmedi. 90 senedir ne gelişmez ülkeymiş arkadaş elin almanyası 2 dünya savaşı geçirdi hala sağlam dimdik biz 2. dünya savaşına girmeyerek dünyanın en akıllıca hamlesini yaptık kaymagını yiyemedik ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Keşke terk etseniz de kurtulsak sizin gibi ülkesini kötüleyenlerden. Benim yazımın hiç bir siyasal yönü yoktu. ülke sadece akparti zamanında gelişmekte olan bir ülke değildi 92 yıldır bu olay böyle. ama sizin gibiler o kadar aşıkkı ülkeye laf atmaya hiç bir fırsatı kaçırmaz. eskiden 1 ekmek alıyordun günde şimdi et yiyemiyoruz diye isyan ediyorsun. eskiden evinde su elektrik var mıydı? daha yazacak bir sürü şey varda siyasetçiye çıkmasın adımız oy bile kullanmam şahsen ama senin gibilere tahammül edemiyorum. 15 sene önce sor bakayım kaç kişi dışarı çıkıp hamburger et yiyebiliyormuş? burgerking in önünden geçince gözümüzün ucuyla fiyatlara bakar geçerdik. şimdi çok şükür ne zaman canımız çekse kapımızda. valla bize milletimiz yeter ülkeyi seven insanlarımız yeter. sizler defolup gidebilirsiniz.

Bu ülke hiçbir zaman iyi yönetilmedi. 90 senedir ne gelişmez ülkeymiş arkadaş elin almanyası 2 dünya savaşı geçirdi hala sağlam dimdik biz 2. dünya savaşına girmeyerek dünyanın en akıllıca hamlesini yaptık kaymagını yiyemedik ama.

Boş versene Böyle Yalamacıklara Anlatamazsın Bunları Naziler Gibi Toplama Kampında Toplayıp Diri Yakıcaksın

• Paket olsun ama 30 dk içinde gelmezse para vermem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.