Şimdi Ara

Chery Kimo'yu merak edenler, buyrun! (Çarpışma Testi Geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
49.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler için verdiğim link'e tıklayınız;http://img3.imageshack.us/g/photo0026oc.jpg/
  • SonpoL;

Fotoğrafları albüm olarak değil de, "direct link"leri [simage][/simage] kodlarının içine yerleştirip, tek tek koyarsanız, çok güzel bir paylaşım olur. Zahmet olmaz umarım. Bu şekilde zor oluyor çünkü görüntülemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

bana ncap göster arabayı servise bırakan birisinin ruhsat fotokopisini değil.

hahaha yahu sen gerçekten komik adamsın he :). Bak ne diyeceğim; Onu bile koymayacağım. Zaten arkadaşlar kaaleye alınmayacak birisi olduğunu öğrenmişler ya o bana yeter. Son olarak seni takdir ediyorum. Hayal gücün gerçekten çok geniş. Fakat hayal gücünü yanlış yerde kullanıyorsun. Sen iyisi git kumda oyna, kumdan kaleler yap :)). Belki kaleleri tamamlayana kadar büyür, birazcık olgunlaşırsın.

ne oldu hacı abi demin fotokopi dökerim aile ağacımı soy ağacımı seceremi dökerim ortaya diyordun hayırdır.Alayınız cherryci burda 3-5 kişisiniz bundan rant sağlıyosunuz.Ama benim mesajım yerine ulaştıya.Gerisi hiç önemli değil.

yaşın max 18-24 hayata yeni atılmış genç bir kardeşimizsin kendini ispatlamak için güzel laflarda ezblermişsin ama dikkat et bastığın taş yaş olmasın taklaya gelme sonra.Bizden sana uyarması.Annenide seviyorsan indir o arabadan

• NCAP dedik lafı gördüya tam gaz geri.Zaten ruhsat fotokopisini bekleyende yoktu.Sen bana ncap ten haber ver delikanlı.
    alınyazısı şuydu buydu deme laf salatasına girme.
    NCAP yoksa cherryde YOK.

Kazım bu Cherry NCAP'e katılması lazım.
  • quote:

NCAP dedik lafı gördüya tam gaz geri.Zaten ruhsat fotokopisini bekleyende yoktu.Sen bana ncap ten haber ver delikanlı.
    alınyazısı şuydu buydu deme laf salatasına girme.
    NCAP yoksa cherryde YOK.

Kazım bu Cherry NCAP'e katılması lazım.

Dostum yeter ya konunun içine ettin ncap ncap diye tuturuyorsunda merak ettim senin aracın ne tank falan mı ? ztn 50 densonra kazada ölüm riskin hızın karesi iel orantılı şekilde artıyor. 50 km le yapılmış bir testte 5 yıldız alan bir araç spontane gelişen ve olasık dışında kalan 140 km hızda dağılmayacak mı sanıyorsun anlayamıyorum ? Gir şikayet var.com a (benimde sahip olduğum ) öve öve bitiremediğimiz vw ler bile airbag açmıyor. Bu ülkede bilmem kaç sene şahin satıldı bırakın insanların kafasını karıştırmayı şahine verilen para ile böyle bir alternatifleri olsun. Gelipte buradan hemen çamur atmayın. Konuyu açan arkadaş izlenimlerini yazmış. Yani kullanıpta yazmış. Soruyorum siz bu aracı kullandınız mı da gelip atıp tutuyorsunuz. Yeter ya demekki arkadaşımızın bu kadar parası varmış bunu almış ama siz aşağılıyorsunuz. Anlamıyorum ya forumda ucuz araba alırsın dandik derler uçuk fiyatlara vw alırsın enayi derler ne alacak bu millet arkadaşım ? Bırakın herkesin tercihi kendine.

• Herkesin ekonomik durumu farklı ve ona göre hareket etmek zorunda.
    Benzer muhabbeti 5-6 ay önce hyundai alan kardeşimede yapmışlardı neden golf almadın diye, 23000 tl ye sıfır golf versinler alırım demişti.
  • quote:

ne oldu hacı abi demin fotokopi dökerim aile ağacımı soy ağacımı seceremi dökerim ortaya diyordun hayırdır.Alayınız cherryci burda 3-5 kişisiniz bundan rant sağlıyosunuz.Ama benim mesajım yerine ulaştıya.Gerisi hiç önemli değil.

yaşın max 18-24 hayata yeni atılmış genç bir kardeşimizsin kendini ispatlamak için güzel laflarda ezblermişsin ama dikkat et bastığın taş yaş olmasın taklaya gelme sonra.Bizden sana uyarması.Annenide seviyorsan indir o arabadan

Arkadaşlar, beni tanıdılar, siz kaçın

Bunu yazmak zorundaydım. Terbiyesizin biri burada insanları X'ci, Y'ci diye itham ediyor, ne amaç uğruna, anlamış değilim. Ne kadar rezil insanlarsınız, birilerini bölmeden, ayırmadan duramıyorsunuz değil mi? İlla bir sınıfa sokacaksınız, bir gruba dahil edeceksiniz...

Başlıkta paylaşımlar yapılmış, yorumlar gelmiş. Bunu da diğerleri gibi batırmak istiyorsunuz. Her zaman olmaz, merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Arkadaşlar, beni tanıdılar, siz kaçın

Bunu yazmak zorundaydım. Terbiyesizin biri burada insanları X'ci, Y'ci diye itham ediyor, ne amaç uğruna, anlamış değilim. Ne kadar rezil insanlarsınız, birilerini bölmeden, ayırmadan duramıyorsunuz değil mi? İlla bir sınıfa sokacaksınız, bir gruba dahil edeceksiniz...

Başlıkta paylaşımlar yapılmış, yorumlar gelmiş. Bunu da diğerleri gibi batırmak istiyorsunuz. Her zaman olmaz, merak etmeyin.

Aman diyim böyle şeyler yazmayın. Sizinde diğer Chery bayileri olduğunuzu anlayacak. hahaha :))

• inceleme çok güzel ve detaylı ama insna güvenemiyor araca.
  • Gözü kapalı satın aldığımız bu aracın rakibi Palio EURO NCAP'ten kaç yıldız almış???
    Ben de yerli araca biniyorum, tek amacım bu araçlara olan ön yargının biraz azalması.
    Böylece piyasadaki yüksek karların biraz düşeceğini, sonuçta yine tüketicinin kazanacağını umuyorum...

Ayrıca hakında bir çok yanlış algılama bulunan C-NCAP ile ilgili aşağıdaki başlıkta bir kaç mesajım var, onlarıda okursanız bilgilendirici olacaktır..

http://forum.donanimhaber.com/m_44229598/mpage_1/key_/tm.htm
  • @Trike

Katkılarınız için teşekkürler.

Resimlere devam. Son iki resim kendi aracımız.

Chery Kimo'yu merak edenler, buyrun! (Çarpışma Testi Geldi) Chery Kimo'yu merak edenler, buyrun! (Çarpışma Testi Geldi) Chery Kimo'yu merak edenler, buyrun! (Çarpışma Testi Geldi) Chery Kimo'yu merak edenler, buyrun! (Çarpışma Testi Geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoshow

bence motoru fiat lisansıyla üretiyordur, fiat motoru taşeron ürettiriyordur chery in fiat a teknoloji vereceğini hiç sanmıyorum. ama fiat motoru kullanılması bir artı bu azbilinen markalarda insanı en cok motor tedirgin eder

Volvoyuda Gely satın aldı şimdi gely üretiyor volvoyu bu volvoyu kötü bir araç mı yapar?Şu anda kullandığımız ürünlerin büyük çoğunluğunu incelediğinzde çin'de üretildiğini görürsünüz.

ona bakarsan jaguarla land rover ıda tata aldı ona söyledğim bişey yok sen benim söylemek istediğimi anlamamışsın yazdığımı tekrar oku

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

bence motoru fiat lisansıyla üretiyordur, fiat motoru taşeron ürettiriyordur chery in fiat a teknoloji vereceğini hiç sanmıyorum. ama fiat motoru kullanılması bir artı bu azbilinen markalarda insanı en cok motor tedirgin eder

Volvoyuda Gely satın aldı şimdi gely üretiyor volvoyu bu volvoyu kötü bir araç mı yapar?Şu anda kullandığımız ürünlerin büyük çoğunluğunu incelediğinzde çin'de üretildiğini görürsünüz.

ona bakarsan jaguarla land rover ıda tata aldı ona söyledğim bişey yok sen benim söylemek istediğimi anlamamışsın yazdığımı tekrar oku

Merhaba. Acteco motor Chery firmasının Alman teknolojisi ile kendi geliştirdiği bir motordur. Fiat'tan alınan bir teknoloji yoktur. Daha detaylı incelemek isterseniz link aşağıda.

http://www.auto-chinese.com/chery/what-is-acteco/

• Şunu belirteyim ben bu araçın daha oturması gerektini düşünüyorum ama sadece kimo modelinden bahsediyorum. Bence 5-6 sene sonra araba hala derli toplu duruyorsa yani bu süre zarfında hurdalığa gitmiyorsa bu ön yargılar yok olur tahminimce. Bu aşamaları ilk exeller geldiğinde hyundai de ve kia larda da yaşanmıştı. Ben daha öncede yazdığım gibi bu çinliler aldı başını gidiyor.
  • quote:

26 mesajlı bir üyeye göre forumu gayet aktif kullanan ve özellikleri iyi bilen birisi imajı çiziyorsun.Senin gerçekte bu araca sahip olan birisi olduğuna inanmıyorum.
    İnsan öz annesini tabuta bindirirmi bindirirde gelip buralarda başkalarınada tavsiye niteliğinde yazılar yazarmı.Cheryi alcak adam bellidir sosyo ekonomik durumuda bellidir kalkıp gelip Türkiyenin en çok takip edilen forumunda böyle konu açmak aklınada gelmez.
    Senin chery satış temsilcisi olduğuna bahse girerim.Yanlış anlaşılmasın bu kötü birşeydir demiyorum ama dürüst ol canımızı ye.Kuru reklama girmeden önce firmana Ncap testlerine girmesi için mail at baskı yap bu herkes için daha hayırlı olur.

quote:

GÜveNLİK

Bir çoğunuzun bildiği gibi üstünde çok durulacak bir konu değil aslında. Çünkü henüz kendini kanıtlamış bir veri yok.

şu cümlenden bile para için başkalarının hayatlarının veya en ufak kazada sakat kalmalarının senin açından zerre kadar önemli olmadığı açıkça anlaşılıyor.Önemsiz hatta üstünde durulacak birşey yok aslında diye nasıl diyebilir bir insan.Annenide bu şekildemi bindirdin o araca.Güvenlik ve sağlamlık konusunda büyük soru işaretleri bırakan bir firmaya nasıl bukadar masumhane ve safça itimat etmektesin.Ya kendini kandırıyorsun safın önde gidenisin yada niyetin bozuk arkadaşım.

İşin ilginç tarafı ne amaçta olduğunu suratınıa vuracak biriside çıkmamış olması.

Üyeleri mesaj sayılarıyla değerlendirmek çok saygısızca. Bu forumda post kasan, kendini mesaj sayısının çokluğuyla büyük görenlerin sayısı az değil. Bence önemli olan çok sayıda mesaj yazmak değil, yazılan mesajları okuyarak bilmediklerini öğrenmektir.

Siz annenizi, şahin marka ticari taksiye hiç mi bindirmediniz? Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu ülkede 1982 yılından beri arkasında şahin yazan araçlar ticari taksi olarak kullanılıyor. Cherry şahinden daha çürük değildir herhalde. (Bu arada şahinleri hiç sevmem)

Burada "Alayınız cherryci burda 3-5 kişisiniz bundan rant sağlıyosunuz" diyorsunuz. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. İftira atmak bu kadar kolay mı?

Cherry marka aracı tercih etmiyor olabilirsiniz. Bu da saygıdeğer bir durumdur. Ama Cherry otomobili tercih edenlere asygı göstermemeniz, hatta onlara rantcilikla suçlayarak iftira etmeniz sizin saygıdeğerliğinizi azaltıyor. Forumun da kalitesini düşürüyor.

• birileri verdiği binlerce TL yi yediremiyo kendine sanırım bunu almayan gitsin polo alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Şunu belirteyim ben bu araçın daha oturması gerektini düşünüyorum ama sadece kimo modelinden bahsediyorum. Bence 5-6 sene sonra araba hala derli toplu duruyorsa yani bu süre zarfında hurdalığa gitmiyorsa bu ön yargılar yok olur tahminimce. Bu aşamaları ilk exeller geldiğinde hyundai de ve kia larda da yaşanmıştı. Ben daha öncede yazdığım gibi bu çinliler aldı başını gidiyor.

+ 1

90'lı yıllarda Hyundai ve Kia'nın pazara yeni girdiği zamanlardan olan iki model var..
    Kia Capital ve Hyundai Excel
    İki modelde zamanının yerli araçlarının önünde bir teknolojiye sahipti.
    Bugünkü çinliler gibi, hem fiyat hem donanım avantajı vardı. (hele Capital'i çok beğenirdim :) )
    Bunlarda fazla satamadı, özellikle Capital'in ikincieli çok zayıftı..
    O yıllada satılan şahinler doğanlar broadway'ler yollarda.
    Diğer yandan Kia ve Hyundai araçların çoğu bugüne gelemedi, ama iki markada bugün çok iyi yerlerde...

Çinlilerin bir çoğu bu hikayede olduğu gibi ilerleyen zamanlarda güçlü markalar olamayacak belki ama mutlaka aralarında birkaçı piyasada önemli yer edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 24 Kasım 2010; 13:35:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trike

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Şunu belirteyim ben bu araçın daha oturması gerektini düşünüyorum ama sadece kimo modelinden bahsediyorum. Bence 5-6 sene sonra araba hala derli toplu duruyorsa yani bu süre zarfında hurdalığa gitmiyorsa bu ön yargılar yok olur tahminimce. Bu aşamaları ilk exeller geldiğinde hyundai de ve kia larda da yaşanmıştı. Ben daha öncede yazdığım gibi bu çinliler aldı başını gidiyor.

+ 1

90'lı yıllarda Hyundai ve Kia'nın pazara yeni girdiği zamanlardan olan iki model var..
    Kia Capital ve Hyundai Excel
    İki modelde zamanının yerli araçlarının önünde bir teknolojiye sahipti.
    Ayı bugünkü çinliler gibi, hem fiyat hem donanım avantajı vardı. (hele Capital'i çok beğenirdim :) )
    Bunlarda fazla satamadı, özellikle Capital'in ikincieli çok zayıftı..
    O yıllada satılan şahinler doğanlar broadway'ler yollarda.
    Diğer yandan Kia ve Hyundai araçların çoğu bugüne gelemedi, ama iki markada bugün çok iyi yerlerde...

Çinlilerin bir çoğu bu hikayede olduğu gibi ilerleyen zamanlarda güçlü markalar olamayacak belki ama mutlaka aralarında birkaçı piyasada önemli yer edecektir.

benden sana +1,bana kia ,hyundaiden daha hoş gelıyor bu arada,sportage ve sorentosuyla

imzandaki kız bagımlıklık yapıyor
    birde şu videosunu buldumhttp://www.youtube.com/watch?v=Ve2bT7yXijc&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 24 Kasım 2010; 13:19:48 >

• @ watkseburt
    Artık Lolituma'ya fazla bulaşmamaya gayret ediyorum, istemsiz kafa sallamaya sebep olabiliyor...
  • tamam size hiç sözüm yok gider 30la ağaca vurursun sonra yandım eyvah ölmek istemiyorum noolur ıngaa diye feryat figan etme.
    140-150km lerde kaza yaparsan zaten ölürsün diğeriyle ölmezsin diyen yok sapıttırmayın konuyu.
    şahin doğan taksileri bilmemneleri örnek verirken de bilmeden dediğimi destekliyorsunuz.Onlara yıllarca bindik o tenekelerde kaç insan öldü sakat kaldı pisipisine bunlarada hala binmek zorundayız diyorsanız size diyecek söz yok gelişmek ilerlemek sizin neyinize
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.