|
Beyler chat gptnin mukkemel sohbet edici ozelligi sayesinde tum kizlar bana asik oldu. Bunun icin gerekli olan malzemeler Windows 10 ve üstü sürüm Edge tarayıcı Yuze bakilmayacak kadar çirkin olmayan erkek Sanal chatten konuşulacak karşı cins veya ayni cins Klavye ve mouse Simdi ilk once kizin yazdigina karsilik ne yazacagini bilmiyorsaniz edge tarayicinin chatgpt gömülü bing uygulamasini calistirin ve yaritici seceneginden robota "kız arkadaşım bana ' xxx ' yazdi. Karsiliginda nasil romantik veya yaratıcı yanıtlar verebilirim türkçe örneklerle goster" yazın. Kizin her soyledigini xxx yazdigim yere koplaya yapıştırıp gonderin. Tabii kiz bozuk Türkçeyle yazabilir bunun icin siz anlasilir cümleye getirip yazarsaniz makine error vermez. bunu yazdiktan sonra chat gpt 3 veya 4 örnekle sanki kizla siz konusuyormussunuz gibi size yazabileceginiz örnek cumleler gösteriyor. Bu cumlelerden begendiginiz en guzel olan cevabı da kiza mesaj olarak gonderiyorsunuz. Kiz bir sey yazdikca ayni seyi uyguluyorsunuz. Chatgpt sanki karsisinda kiz varmış gibi öyle guzel komik veya romantik cevaplar yaziyor ki hayalinize bile gelemez. Bu sayede onlarca kızla instagramdan tanıştım. Bana yüz vermeyen Kizlar benimle gorusup sohbet etmek icin can atiyor. Iyi ki varsin chat gpt Not : bu yöntem chat gpnin 600 milyonluk yaratici kapasitesi oldugu icin sadece sanalda gecerli. Gerçekte bulusup chatgptyi kullanamadiginiz icin bulusmalarda gecersizdir. Bunun icin az kitap okuyup kültürlenin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 12 Nisan 2023; 18:44:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt