Şimdi Ara

CHAT BANINDAN PERMA BAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haberim yoktu bu ban olayından olsada bi şey değişmezdi gerçi lanet insanlar geliyo oyunuma oyun başı sövüyolar pre olarak bende karşılık veriyorum tak 2 report atıyolar bana chat banı en son dün 14 günlük ban yedim oyuna giremiyorum forumda okudum biraz 14 gün bandan sonrada perma ban geliyormuş şimdi ban açılınca ben oyuna girsem herkese mute atsam oyunuma baksam en ufak bi şeyde report yesem perma ban mı yiyeceğim çok saçma değil mi bu aydınlatsın biri beni o kadar emek ver oyna 3 günde permaya yol al geri dönüşü felan yok mu bu banın mesela 1 ay mutelesem herkesi küfür etmesem gerileme olur mu yine bi olay olsa atıyorum tekrar 10 chat banıyla mı başlar yoksa direk perma ban mı

• bidahaki level perma. hatta 14 gunden sonra o hesap hesap degildir derler. bizim arkadas "ireliaya karsi gp alirsan olmez tabi" yazdi diye perma yedi bugun. ss var inanmayan olursa atarim. log sadece 1 satir ve ustteki yazi yeni hesap arayisina gir hocam
  • Küfürden ceza aldıysan er yada geç bir gün perma yersin..

Küfür ediyorlarsa sende onlara küfürle karşılık vermek zorunda değilsin. Bizim insanımızda bu nedense alışkanlık haline gelmiş.

Birde es geçmeden yapamayacağım şu pre saçmalığına da fazla inanmayın. haksız yere küfürden kimseye ceza verdiklerini sanmıyorum.. İtiraz ettiğinde bildiğim kadarıyla ettiğin küfürlerin listesini kanıt olarak yolluyorlar..
  • Ben 1,2 ay once 14 gun yedim su ana kadar max 30 kere chate bir sey yazmisimdirn, 20 si oyunla alakali 10 u da millete sinirlendigim içinde (ama kufur yok) . Her oyun /sustur all yapip giriyorum , kimseye tek laf etmiyorum , arada bir ping spamladigim oluyor ama onlarida birakicam . Bence sende boyle yap . Çok tartismak istiyorsan da oyun sonu ekranindan adamin cikmasini bekle ki raporlayamasin , sonra da ekle tartış-söv .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: escape_454

Küfürden ceza aldıysan er yada geç bir gün perma yersin..

Küfür ediyorlarsa sende onlara küfürle karşılık vermek zorunda değilsin. Bizim insanımızda bu nedense alışkanlık haline gelmiş.

Birde es geçmeden yapamayacağım şu pre saçmalığına da fazla inanmayın. haksız yere küfürden kimseye ceza verdiklerini sanmıyorum.. İtiraz ettiğinde bildiğim kadarıyla ettiğin küfürlerin listesini kanıt olarak yolluyorlar..

Ben ocak ayında 10 maç mı ne chat ban yemiştim yaw sorun çıkar mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: escape_454

Küfürden ceza aldıysan er yada geç bir gün perma yersin..

pre olayi kismen dogru. biz hep pre gireriz, reportladigimiz biri max 1 hafta icinde bani yiyor geri bildirimini aliyoruz cunku. pre neyi sagliyor daha kesin ban yemesini sagliyor bence. ama su bi gercekki haksiz yere kimse ban yemiyor. illaki bisey yazmistir. illaki yani. ban yemek istemiyosaniz selam bile yazmicaksiniz chatten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ban yemiş bilgisayar!! ACCİLL
    13 yıl önce açıldı
    CS GO SUÇSUZ YERE BANLANDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 14 günden sonra direk perma olayı yok. Reform geçirebilirsin. Ayrıca takdir olayından önce ban yediysen takdir olayından sonra herkesin ki sıfırlandı (permalar hariç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takdir olayından önce ban yedim iki haftalık. Sonra direk perma attılar. Destekle konuştum açamayız dediler. Hata bende mi onlarda mı acaba?

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    hocam küfür felan ettiniz mi yada takıma ayrı mı oynadınız çok saçma olay 5 yıllık emek3 günde gidiyo

• benimki 2 gün önce oldu birden 2 haftalık ban yedim konuşmaları göstermiş küfür yok hakaret yok hiç bir şey yok sadece birine totem at acil demişim bunu gösteriyor bana sırf reportladılar diye hatam olmamasına rağmen ban

• ben küfür felan etmemiştim sadece flame yapmıştım bi iki maç işte low feeder felan gibisinden onlarda feedleyip feedleyip takıma suç bulan elemanlardı; permayı yedim. daha da uğraşmadım başka hesapta aramıyorum kanser bi oyundan kurtuldum ona şükrediyorum. perma attıkları hesabı da alsınlar münasip yerlerine soksunlar şimdi tek üzüldüğüm şey boşa giden onca zaman aynısı cs:go içinde geçerli.. oyun hileden geçilmiyor, ban felam yemedim ama onuda bırakmayı düşünüyorum boş vakitlerimi de kendimi geliştirmeye harcarım yaş oldu 20 ne bi müzik aleti çalıyorum ne de ingilizce dışında yabancı dilim var

• İyi iyi demekki riot görevini yapıyor

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Takdir olayından önce ban yedim iki haftalık. Sonra direk perma attılar. Destekle konuştum açamayız dediler. Hata bende mi onlarda mı acaba?

Sendedir. Banın açılır demedim. Sadece takdir olayından önce bir sabıkan vardıysa takdir değiştikten sonra silindi.

Ayrıca perma yemen için illa önce 14 gün veya chat ban yemen gerekmiyor. Anında perma yiyebilirsin.

Bende 14 gün yemiştim takdirden önce (hayatımda ilk defa yedim) hatta bayağı haketmiştim ırkçılık yapmıştım chatte Neyse takdir olayından sonra ticket atıp sormuştum bana bu şekilde cevap verdiler. Bayağıdır ceza falan yok. Olabildiğince de düzgün oynamaya çalışıyorum.

• KindredX kullanıcısına yanıt
    ne işi be kardeşim o ilk sövenler ban yemiyor bana gelince ban adalet nerde ? dediğim gibi 5 yıldır oynuyorum bu oyunu bugüne kadar hiç ceza almadım ama bak 3 günde 14 günlük ban yedim ve sonrası permaymış yeni öğrendim o kadar emek var para yatırdım bi o kadarda yazık değilmi 3 günde ban yiyorum ve çok acımasız bir ban haberim bile yok 14 günden sonra perma 3 hakkımız mı var koca 5 yıl için

• hocam bende bukadar ağır cezalar olduğunu bilmiyordum bilseydim oyun başı mute atar devam ederdim 14 günlük banı yiyince kavradım ciddiyetini ama son attıkları haksızdı hiç küfür flame yok 2. oyun demiş totem at acil yazmışım bir tek

• Hocam cezalar silindiyse iki maçta ne yapmış olabilirim ki? Her el ana avrat allah kitap sövüyorlar. Kimse de ceza almıyor. Önceden bildiğim gelirdi ceza aldığına dair . Artık o da yok. Hiçbir şekilde açılmıyor mu bu perma banlar :'(

• escape_454 kullanıcısına yanıt
    bilginiz yoksa boş boş konuşmayın.
    14 günden sonra konuşmazsan kimse sana perma atmaz.Aynısı benimde başıma geldi hatta öteki sezon bir daha ceza aldım 10 maç konuşmama verdi.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.