Şimdi Ara

BF4 Ban Açma [Yardım]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bf4 de multihack sıfatıyla punkbusterdan ban yedim nekadar ticket atsamda inandıramaz oldum suçsuzlugumu bf3 ile takılıyorken bu bedava işi geldi hileden geçilmiyor ortalık bf4 e dönmek istiyorum aynı karakterimle , banı mı nasıl açabilirim? yabancı forumda yeni cd key ile açıldıgını okumustum, originde bu oyun mevcut diye hata verirse veya başka bir şey?
    teşekkürler.. iyiforumlar

*Edit (Bf4+china rising) paketim vardı eğer hangi cd keyi gireceksem ne değişir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game8181 -- 2 Haziran 2014; 2:22:28 >

• Banner açılmaz

Banner = Silmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

Banner açılmaz

Banner = Silmek

Banner = manşet
    Banned = Yasaklı

Pb 'den GUID Banı yedim dün tekrardan bilet atmıştım cevap olarak Aşağıdaki ekte ki yazı geldi ingilizcem bunu çevirebilecek kadar iyi değil googlede aynı şekilde ama sezgilerime göre yeni cd key girerek guid i değiştirip pb sunuculara hesabımı açabiliyorum?! yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

"
    I'm sorry, but a new GUID is required in order to play on PB enabled servers once again as these bans are not removed.

A new Cdkey and account is needed in order to acquire a new GUID.

"
  • Punkbuster etkin sunucularda oynamak için yeni Guid gereklidir.Birkez daha söylemek gerekirse ban geri alınmayacaktır.

Yeni Guid için, yeni CD key ve yeni hesap bilgileri gereklidir.

Eski hesabını unut diyorlar kısacası....
  • Peki madem suçsuzssunuz neden ban yediniz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

Peki madem suçsuzssunuz neden ban yediniz o zaman.

bildisayar başlangıcında açılan "process explorer" isimli program yüklemiştim bu program ile her uygulamanın kaynak kodları görülüyor sen komut vermesen dahil ve punkbuster da kaynak kodları gören program tespit edince(hack ler için sistem) direk ban atıyor bu yüzden olduğunu saptadık punkbuster yetkilisiyle ,fakat onunda yapabilceği bir şey olmuyor dediğine göre bu tek benim başıma gelmemiş.

Konu Amacının dışına çıkmasak sevinirim teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Punkbuster etkin sunucularda oynamak için yeni Guid gereklidir.Birkez daha söylemek gerekirse ban geri alınmayacaktır.

Yeni Guid için, yeni CD key ve yeni hesap bilgileri gereklidir.

Eski hesabını unut diyorlar kısacası....

zaten banlanan guid numaram yüzünden Punkbuster bulunan serverlere giremiyorum cd key ile yeni guid alabilme fırsatı mı sunuyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game8181 -- 3 Haziran 2014; 22:29:26 >

• pbbans sitesinde ticket atıp kabul edilmediyse tek çareniz adamlarla telefonda konuşmak :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • game8181 kullanıcısına yanıt
    "A new Cdkey and account is needed in order to acquire a new GUID"

"Yeni bir GUID alabilmek için yeni bir hesaba ve yeni bir CD keye ihtiyacın var." diyor. Yani yeni hesap açıp oyunu bir daha alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 3 Haziran 2014; 23:24:42 >
  • Hocam konuyu ingilizcesi iyi olan biriyle yeniden izah ederseniz faydalı olabilir. Bu durumda adamlar yeni hesap ve yeni cdkey almanız gerekli diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.