Şimdi Ara

Çevrenizde Sıfır Araba Alabilen Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden ev fiyatları pahalı oldugundan millet büyükşehirlerde ev alamayınca maaşları iphone arabaya gömüyordu artık iphone ile arabada alamıyoruz evden bahsetmiyorum bile artık çorumda sıfır ev 300k.
    Tabi ev alamayınca 2-2.5k taksitle en azından mercoya binelim diyip c200 ler 3.20 ler çekiliyordu milletde ülke gelişiyi herkeste merco var huloog diyordu
    Şimdi
    iphone olmuş 5-6k
    Duster qq golf vs oldu 100-200 bandımız artık ev alamıyoz bari sıfır merco alalım yerine duster alalım olayı olmaz mercoda en azından kendini zengin hissediyordu millet bunu duster qq de yapamaz
    Artık araba alma devrimizde bitti şimdi kazandığımız maaşı dışarda yeme devrine girdik artık araba ev iphone alamadığımız için lacoste tommy ye saracaz hazır olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim alıp almamamızla alakası yok

1 euro 5tl

%60 ötv

%18 kdv bunlar verginin vergisi şeklinde olunca reel yansıyan %100

Vw Golf Highline Alman fiyatı 22.000 euro kdv dahil kdv düşersek 18.000 euro Tr de vergilerle 36.000 euro oluyor x 5 kur farkı ile 180.000Tl yapıyor.

Vw kuru 4.60 yansıtıyor 165.000 tl ye sayıyor

Vw nin bu araçtan aldığı 18.000 euro bile değil 18.000 euro doğuşa vergisiz satması için verilen para doğuş araba başı burdan en az 4.000 euro kazanıyordur yani vw nin cebine giren para 14.000 euro masrafını teknolojisini argesini düşsen net karı 7-8 bin euro

Tr nin etine sütüne karışmayıp cebe indirdiği 18.000 euro

Doğuşun 4.000 euro

Suçlu doğuşta değil vw de değil
  • Alt yazılarmı kapalı ?
  • 165 binlik araç tavsiye konusu ile foruma merhaba diyen üyenin 1 ay sonunda açtığı konu

• Takımdaşım sen fakirsin diye herkesi de fakir mi zannettin? O kadar arabayı kim alıyor her yıl? Git bir showrooma da bi sor satışları. Züğürt tesellisi bunlar . Mercedes demişsin , Mercedes her yıl rekor tazeliyor Türkiye’de haberin var mı? Önceden passat insignia mondeo avensis diye giderdi satışlar, şimdi passat , C serisi, 3 serisi diye gidiyor. iPhone hiç olmadığı kadar fazla satıyor,

kendini avutma, çalış çabala bi çare ara.

Not: Ben de fakirim .

• Komsum sıfır porsche panamera aldin dizel 560.000 tlye almış

Ve bugün trafikte cadillack escape gördüm 6.000 cc biz vergisini ödeyemeyiz millet biniyor işte.

Not: Adanada yaşıyorum

• Bu anlatıma çok şaşırmadım. 'Türkçe'ye de güncelleme mi geldi yoksa?

Yeni Türkiye Türkçesi sanırım.

Edit: noktalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 15 Nisan 2018; 0:24:1 >
  • Perşembe günü 520d Sport Line teslim aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta önce arkadaşim 0 km 2017 Astra Edition Plus aldı 72.000 TL

• alabiliyorum sıkıntı yok.İnsanlar kendileri piyasayı böyle perişan etti yoksa araç fiyatları da ev fiyatları da bir halt olmazdı.3 kuruşluk müteahhitleri milyoner yaptınız.Şimdi eşini göktürkte garsoniyerini beykozda oturtuyorlar.Eşine panamera garsoniyerine evoque alıyor.Maliyeti 100 bin olan eve 400 bin verdiniz.Neymiş krediymiş.

Piyasada köpeğimiz olan insanları adam edip baş köşeye oturttunuz.Eskiden galeriye araç almaya gidince ağa,paşa gibi karşılanırdık şimdi yüzümüze bakmıyorlar.Hep bu tüketim delisi vatandaşlar yüzünden 2016 modeli verip 2017 model alanlar yüzünden.Şimdi de hiç boşuna sızlanmayın.

aman ev alalım ev önemli ev almak lazım.Araba önemli abi memlekette eşşek gibi araban kapıda duracak diye diye anasını ağlattınız piyasanın.1.6 dizel araç oldu 100 bin yapmayın etmeyin dedik dizel dediniz.Şimdi boşuna kimse ağlamasın.Gün gelip o araçları yürütemeyince daha çok ağlayacaksınız.

• celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Hâlâ ev fiyatlarını savunan, eve yatırım yapılır diyen beton sevdalısı Komisyoncu dolu etraf.

• çünkü üretmeden para kazanmak güzeldir.Kim 3-5 keriz bulup ömür boyunca rahat yaşamak istemez ki?Esenyurtta adam ev satıyor 400 bin tl.Bak sarıyer,beşiktaş,şişli değil esenyurt İstanbul saymıyorum ben esenyurtu adam 400 e ev satıyor alan var.İstoçun orda adam 800 bin tl ye ev satıyor.İstoçun trafiği pisliği içinde 800 bine ev var.Güngörende 600 bin tl eden ev var.Bana kalsa bütün güngören 600 bin etmez.

Yine araba içinde aynı şey geçerli 1.6 dizel 100 bin c segmenti.Bunu alıp ekonomi yapacağını sanan garip insanlar var.

Zihniyet bozuk.Milletin kafasını öyle bir karıştırdılar insanlar ne yapacaklarını şaşırdı.6 bin tl ye telefon alan asgari ücretli var.Yaptığı işte 3 tl lik iddaa kuponu yapıp onu maçkolikten takip etmek.Ayağını yorganına göre uzatmayan millet sonunda ekonominin tokatını yiyecek.Sonra düzelecek tekrar yiyecek tekrar bu döngü devam.Zihniyet değişmeli zihniyet.

• Fetonun yıllardır yaptığı herkesin bilip bir şey yapamadığı bozukluk 15 temmuzda patlak verince aklı başına gelen milletin bir buhran veya mortgage krizi gibi bir ekonomik sıkıntı olmadan tüketim alışkanlıklarını değiştirmesi imkansız.bir de Müslüman milletiz guya bayramlar da geliyor gör sen faizli kredileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır olarak en son bu taşıtı almıştım 800 dolara...

2011 model Sedona 781 hidrolik fren

Şu anda 120bin kilometrede... Evlenene kadar bana yetiyordu aslında... Bu gidişle evladıma bırakabileceğim tek miras bu olacak... Yazıklar olsun...

(Fotoğraflar temsilidir)

bizim alıp almamamızla alakası yok

1 euro 5tl

%60 ötv

Vw Golf Highline Alman fiyatı 22.000 euro kdv dahil kdv düşersek 18.000 euro Tr de vergilerle 36.000 euro oluyor x 5 kur farkı ile 180.000Tl yapıyor.

Vw nin bu araçtan aldığı 18.000 euro bile değil 18.000 euro doğuşa vergisiz satması için verilen para doğuş araba başı burdan en az 4.000 euro kazanıyordur yani vw nin cebine giren para 14.000 euro masrafını teknolojisini argesini düşsen net karı 7-8 bin euro

Doğuşun 4.000 euro

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Bu anlatıma çok şaşırmadım. 'Türkçe'ye de güncelleme mi geldi yoksa?

Yeni Türkiye Türkçesi sanırım.

Edit: noktalama.
    Madem duyarlısınız düzeltme yapalım “Türkçeye ”diye yazılır.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    adamsın moruk

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

bizim alıp almamamızla alakası yok

1 euro 5tl

%60 ötv

Doğuşun 4.000 euro

dostum vergiler zaten yüksek.Onu ben kabul ediyorum kur berbat bunlarda hem fikiriz eyvallah.

Ancak şunu soracağım ötv indirimi zamanında indirimin bir kısmını araçlara zam yaparak cukkalayan,kur 5 kuruş artarken zammı yapıştıran 10 kuruş düşerken indirim yapmayan,2.0 aracın giriş fiyatını 1.6 dan ucuz gösterip insanımızı kazıklayan firmaların hiç mi suçu yok?Bunlar varya bunlar hep istiyorlar kendileri kazansın hep kendileri.Bir kere de vatandaşı sömürmeyelim el insaf dediklerini ben duymadım,görmedim.

Gidip sorsan araç bazı kazançları en fazla 2000 tl külahıma anlatsınlar.Tüketici korunmuyor bu memlekette zihniyeti de bozuk olunca tüketiciler firmalar da abanıyor da abanıyor.

• Çevremde sıfır araba alan yok.
    En son 1,5 sene önce işyerinde arkadaş sandero aldı
    Komşularda ve arkadaşlarım arasında sıfır araba alan yok
    İşyerinde babası % 99 engelli olan bir arkadaş 6 ay önce BMW 4,20 aldı
    Önceki arabası eski kasa golf, karı koca çalışıyorlar,
  • Ekim 2017’den beri sıfır 116d Mplus kovalıyorum. Aslında ilk olarak Temmuz 2017’de sormuştum. 161.000 olarak teklif verilmişti. Ekim ayında 172.000 oldu. Aralık ayında 178.000 oldu. Aralık sonunda kur çok arttı 182.600 dendi. Dedim böyle olmaz 2018’e girelim 2017 model ellerinde kalanlardan alırız. Ocak ayında 184.000 teklif verildi. Şubat ayında 187.700 oldu. Mart başında Türkiye’de 2 araç kaldı biri beyaz biri estoril dendi estorile 187.700 beyaza 183.700 fiyatı verildi. Sonra beyaz olan satıldı, estorile 194.900 dendi ben o an bıraktım.

2.000 bayi karı mı olur plazanın kirası çalışanı zartı zurtu 2.000 tl ilemi karşılıyorlarmış

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.