Şimdi Ara

Çevrenizde Sıfır Araba Alabilen Var Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

2.000 bayi karı mı olur plazanın kirası çalışanı zartı zurtu 2.000 tl ilemi karşılıyorlarmış
    işte inandırmaya çalışıyorlar öyle.
  • Çatır çatır satılıyor,akıl sır erdiremiyorum.
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Şuan c,3 serisinin fazla olma sebebi diğerleriyle neredeyse aynı fiyatta satılmasından kaynaklanıyor.160-170e passat,insagnia,mondeo alacağına 180 lira vereyim boşta olsa mercedes,bmwye bineyim diyor insanlar.

Bana göre mercedes dünyanın en iyi arabası olsa da 2007 sonrası fiyatları ve bazı taviz vermediği kaliteyi çok düşürdü neredeyse her keseye uygun araçlar yapabilmek için.
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Hadi canım. Her ikisi de kullanılır, bu sığ mevzularda seninle tartisacak değilim, anlatim ile yazim arasinda ne fark var , onu bir öğrenip gel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam aferim aferim ne ya

• Nemésis N kullanıcısına yanıt
    Kardeş neden yalan söylesinki dediğine anlam veremedim ?

560 bin tln varsa git hemen al neden duruyorsunki demekki bayi iyi indirim yapmış

• Moonlife01 M kullanıcısına yanıt
    yaw he

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Hadi canım. Her ikisi de kullanılır, bu sığ mevzularda seninle tartisacak değilim, anlatim ile yazim arasinda ne fark var , onu bir öğrenip gel.
    Nerede kullanılıyormuş her ikisi de ? Anlamadığınız nokta şu benim konu sahibini desteklediğim veya eleştirdiğim bir nokta yok. Sizi yanlışınız konusunda uyardım. Tıpkı sizin yaptığınız gibi. Bir aferin için siz iyi gelir :)

• Çok var.
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Size edebiyat dersi verecek değilim isim kökü Farsçadan gelir araştırırsanız daha iyisini bulursunuz. Aferim veyahut Aferin. Aliyoz ediyoz yazip, noktalama isaretlerini atlamak anlatimda ciddi bir kusurken mobilde Aferim yazmışsın aferin yazmışsın bunlara takilmak mantiksiz degil mi ?

Yok iphone satip, araba aliniyormus, yok Tommy gomlek falan konuda mantik, anlatimda akış aramak , ilkokul seviyesinde bir konuda edebiyat tartisacagiz herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Alt yazılarmı kapalı ?

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra hiç bir arabanın fiyatı geri gitmez.

• ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Değişik bir bakış açısı.

• Moonlife01 M kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa 0 kilometre Panamera'nın o fiyata olması imkansız diyorum ben de, dolu BMW 5 bile 600 liralara dayandı. Sonbaharda Cayman bakmıştım ona 550 civarı fiyat vermişlerdi, şu anda ancak Macan alınır o paralara. İkinci el eski kasa pek tabii alınabilir tabi.

• ÖTV indirimi ile satılıyor çoğu

Ha geçen hafta Civic full paket aldık fakat almamızı sebebi uygun fiyatı oldu 113bin

• kıvanç tatlıtuğ 950 bin tl ye volvo xc90 almış, ama bir reklamdan da 7 milyon tl kazanmış, bizim de çenemiz yorulmuş.

• klaudio K kullanıcısına yanıt
    Kardeş o adamın kazanması normal onun üstğnden para kazanıyor reklamcı satıcı ve kanal adam onlar kazanırken bedava oynayacak değil ya

• Var

• Gecen ya maliyede ya para banka dersinde okudum eger para cok hizli deger kaybediyorsa insanlar parayi mala dönüştürmeye calisir alim satim bir sure artar yaziyordu

Bunu okuyunca aaa hakikatenlan dedim bak simdi duster 110k diyorsunuz ya senin elinde 110k tl olsa 1 yil beklesen duster 150 olsa noldu parandan da oldun arabandan da halk her zaman kisa mesafe düşünür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.