< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çevreniz Kia ceed 1.0 tekno alan var mı?

-
-
Eğer ki manuel vites sorun değilse C segmentinde en mantıklı araç F / P oranıyla. B segmentinden bile ucuz neredeyse hocam, daha ne olsun...
-
0 c segment 200bin tl, daha ne olsun? Tabiki alınır, taş gibi araba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaşım 1.6CRDI + DCT almıştı bir ara, sattı sonra.
1 defa bindim arabasına. Çok beğenmiştim.
200'e alınabiliyorsa F/P arabası demektir.
-
Donanım olarak nasıl acaba baya doluda sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mart ayında aldım. araçla ilgili sormak istediğin varsa yardımcı olabilirim.
-
Yol tutuş yalıtım nasıl, dolu bagaj klima açık çekiş nasıl?
yol tutuş sınıf standartlarında. babamda astra h var ondan daha iyi döndüğünü soyleyebilirim.
yalıtım olayı bambaşka. araçta rüzgar sesinden başka ses yok. o da 120 civarı başlıyor. biraz da lastik sesi geliyor ama o da üzerindeki hankooklardan dolayı. şöyle soyleyeyim davlumbaz içlerinde bile yalıtım var. otoban testinde 130 sabit hızda 66db gürültü ölçümü var. passat'ta 67db ordan pay biç.
çekiş 1.6 atmosferiklerden bir tık daha iyi. turbo sayesinde alt devirler baya canlı.
kısaca bu paraya bu araba mümkün değil diyorsun. cok fazla bileni ve piyasası yok. muadilleri şu an 300 bandında. zaten sahibinden de 13 tane felan ilan var. ben mart ayında 186 ya almıştım ama şimdi biraz daha zam yedi galiba.
-
Çok teşekkür ederim. Kafamda ki bir çok soruya cevap vermişsiniz. F/p olarak çok mantıklı araç. En yakın bir Kia bayisine uğrayayım.
quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
Donanım olarak nasıl acaba baya doluda sanırımEkran var, hız sabitleme var, güvenlik donanımları da fena değil, mercekli far var, arkası ve bagajı geniş. Bu fiyata polo alınabiliyor anca. Çok mantıklı bir araç.
Ekonominin gidişine bakınca 200 bin TL'ye sıfır C segment araç bir daha alınamayacak gibi gözüküyor. Gidin bayide bakın beğenirseniz hemen alın. Araç almadığınız hergün zarar edersiniz.
Kesinlikle alınır b segment fiyatına donanımlı ve konforlu c segment alıyorsunuz
Hatta mart ayında dizel otomatik elegance ceed i 299 a satıyorlardı
2021 hibrit jazz 310 dan geliyormuş bu araba 190 a bulup alınacak bir makine
200altina c segment araba hem de turbo gayet iyi. Varsa alin gecin. Kia deyip gecmeyin guzel araba.
En Beğenilen Yanıtlar

Ekonominin gidişine bakınca 200 bin TL'ye sıfır C segment araç bir daha alınamayacak gibi gözüküyor. Gidin bayide bakın beğenirseniz hemen alın. Araç almadığınız hergün zarar edersiniz.
|
yol tutuş sınıf standartlarında. babamda astra h var ondan daha iyi döndüğünü soyleyebilirim. yalıtım olayı bambaşka. araçta rüzgar sesinden başka ses yok. o da 120 civarı başlıyor. biraz da lastik sesi geliyor ama o da üzerindeki hankooklardan dolayı. şöyle soyleyeyim davlumbaz içlerinde bile yalıtım var. otoban testinde 130 sabit hızda 66db gürültü ölçümü var. passat'ta 67db ordan pay biç. çekiş 1.6 atmosferiklerden bir tık daha iyi. turbo sayesinde alt devirler baya canlı. kısaca bu paraya bu araba mümkün değil diyorsun. cok fazla bileni ve piyasası yok. muadilleri şu an 300 bandında. zaten sahibinden de 13 tane felan ilan var. ben mart ayında 186 ya almıştım ama şimdi biraz daha zam yedi galiba. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X