Şimdi Ara

Cevat Yerli: 'Crysis 3 Bir Şaheser'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Oyun endüstrisinin konuşkan ismi Cevat Yerli, Crysis 3 adına Gamasutra sitesine açıklamalarda bulundu. Yerli, Crysis 3'ün aldığı bazı olumsuz yorumlara karşı oyununu savundu.

Crysis 3 adına "Crytek'in bir şaheseri" yakıştırması yapan Yerli, oyunun yaptığı etki adına da açıklamalar yaptı. Yerli, "Crysis 3'ün yaptığı etki, ilk Crysis'e oranla daha düşük. Fakat bana sorarsanız Crysis 3, her açıdan önceki oyunlara oranla daha üst seviyede. İnsanlar Crysis 1'i daha çok hatırlamak istiyor çünkü ilk oyunun yaptığı etki daha büyük." sözlerini söyledi.

Daha önceki röportajlarında konsolların yapımcıları etkilediğini söyleyen Yerli, bu röportajında da aynı konuya değindi. Cevat Yerli, "Bahsettiğimiz konsolların hepsi 8 yıllık aletler. Dolayısıyla konsollar yapımcılara büyük bir sınır koyuyor. Bunun aksini savunan yalan söylüyordur çünkü sınırlı donanıma sahip bir cihaz üzerinde herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan yazılım yapmak imkansız." açıklamalarını yaptı.

Son olarak Yerli, sözlerini piyasanın son durumunu anlatan bu cümlelerle noktaladı; "Eğer ortada PC'ye özel Crysis 3 olsa daha mı iyi olurdu? Evet. Peki Crysis 3'ü PC'ye özel bir oyun yapabilirmiydik? Hayır."

• Hepte Cevat Yerli konuşuyr hiçte diğer iki kardeş konuşmuyooo :O :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yav hehe cevat haklı olarak oyununu savunuyor,kötüde olsa iyi der bunu herkez yapıyor (bkz aliens colonies marines )....satışları bekliyoruz.. fakat konsolların yapımcıları etkilediği konusunda söylediğine sonuna kadar katılıyorum

• saygım var türkçe seslendirme ile hikaye yi anlayarak oyunu oynuyoruz orta şeker bi makine ile oynamama rağmen grafiklerde güzel ama oyun olmuş mu bendece olmamış. oyunda ilerlerken ne bir hecan hissi var ne yapay zeka vur vur ilerle.... insanı havaya sokucak bi arka plan ritmi bile yok...ekran kartı sattırmak için yapılan gereksiz açıklamalar neyse yinede seviyorum seni cevat yerli ama herşey grafik demek değil....

Daha Fazla Göster
  • Bence bu kez iyi konuşmuş . En azından bu konuşmasında esaslı şekilde konuşuyor , yani söylediyi şeyi ısbatlıyor

• Hişte şaheser falan olduğunu zannetmiyorum.Aldığı puanlarda belli. Zaten Oyunuda oynayamam şu anda. Bildiğim kadarıyla Oyun sadece directx11 destekli ekran kartlarında oynanbiliyomuş. Ekran kartı üretici frimaları iyi para saydırmış belliki Dx9 dx10 desteği vermediğine göre. Zaten şu DX kocaman bir yalan sırf ekran kartı sattırmak için yapılmış para tuzağı olarak görüyorum. Oyun frimaları yeni grafik motoru çıkarmadağı ve grafik konsunda detaylı bir şekilde çalışmadağı sürece isterse DX20 olsun yinede makyaj malzemesi olarak görüyorum.

Oyunuda ps3 almak istemiyorum çünkü arakadaşım ps3 rezalet olduğunu söylüyor. Crysis 2 den kötüymüş adeta. He tabi şimdi konsola b*k atarlar şimdi. kusra bakmayın God of war, Last of Ous, Beyond hatta adeletli olsun
    , Bu ay çıkıcak Biosoc İnfinite nin Crysis 3 den daha şaheser olucağana eminim hatta bunu alacakları punalarlada belli edeceklerine inanıyorum.

• oyun pcde muhteşem ama konsolda güzel oyun yapanda yapıyor ps3 ex oyunları en büyük örnek

günümüz oyunlarının çoğunun sıkıntısı bu. sadece bu adama yönelik değil sözlerim.

günümüz konsolları grafiği kısıtlıyor, yaratıcılığı değil Cevat Bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 4 Mart 2013; 20:58:04 >

Cevati artik pek tuttmasamda Warface ciksin denemek isderim :D

• Ey oyun dünyasının zeki çocuğu ps3 e Xbox a özel ayrı ayrı programlasan bizim önümüze gta da olduğu gibi pc için programlayip sonra konsol a adapté etmesen böyle mi olur elinde bu kadar ofis var birini ps3 birini Xbox birini Nintendo için kullansan nefis olmaz mı millete gerçeği söylesene neden oyun wii u da yok diye bak bidaha crytek kalıyor mu piyasada.... Hadi buyur açıkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler üst düzey evet. Muhteşem görsel efektler var. Ama Cevat hocam şunu bilse iyi olu;, biz oyun oynuyoruz, sinemada bilim kurgu filmi seyretmiyoruz. Tamam grafik tabi ki önemli bir unsur ama bir oyun bu kadar mı kısa olur. Para veriyoruz sonuçta. Crysis 1-2-3 hep orjinal almışımdır, destek için. Crysis 1 ayrı bir OLAY ona hiç değinmiyorum zaten. O gazla Crysis 2 aldım hayal kırıklığı yaşadım. Crysis 3 ise size olan güvenimi tamamen sona erdirdi. Oyuna başlamam ile bitirmem bir oldu. Nerede o birinci oyundaki senaryo, merak, işleyiş, konu, sinematikler? Nerede bu? Al eline silahı, Allah Allah! Patır patır ateş, et falan... Olmadı Yerli ağabeyim, olmadı. Crysis defteri benim için kapanmıştır.

Gigabyte 990FXA UD5 Soket AM3+ Anakart / AMD FX 8120 Black Edition 8 Core Processor 3.1GHz / Zotac GeForce GTX680 AMP! GDDR5 2GB 256 bit / Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) 1866Mhz DDR3 RAM / HP DVD Yazıcı / Western Digital Cavier Black 2TB 7200rpm Sabit Disk / Cooler Master GX750W Power (80 PLUS) / HP 3211gt 23” 3D FullHD 1080p Monitör / Logitech C270 HD 720p WebCAM / Cooler Master HAF 912 PLUS Kasa / Logitech z906 5.1 THX Home Theatre / Logitech G105 Gaming Keyboard / A4Tech F3 V-Track 3000 CPI Mouse / Thermaltake Frio Advanged CPU Cooler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blu_Ray

Grafikler üst düzey evet. Muhteşem görsel efektler var. Ama Cevat hocam şunu bilse iyi olu;, biz oyun oynuyoruz, sinemada bilim kurgu filmi seyretmiyoruz. Tamam grafik tabi ki önemli bir unsur ama bir oyun bu kadar mı kısa olur. Para veriyoruz sonuçta. Crysis 1-2-3 hep orjinal almışımdır, destek için. Crysis 1 ayrı bir OLAY ona hiç değinmiyorum zaten. O gazla Crysis 2 aldım hayal kırıklığı yaşadım. Crysis 3 ise size olan güvenimi tamamen sona erdirdi. Oyuna başlamam ile bitirmem bir oldu. Nerede o birinci oyundaki senaryo, merak, işleyiş, konu, sinematikler? Nerede bu? Al eline silahı, Allah Allah! Patır patır ateş, et falan... Olmadı Yerli ağabeyim, olmadı. Crysis defteri benim için kapanmıştır.

tamam da o nasıl pc öle ya

• anlaşılan crysis 3 bencmark'tan fazlası olamamış.
  • Crysis 3 beğenmeme rağmen yinede söylediklerine katılmıyorum, tamam konsollar donanımsal olarak geride olabilir ama bu senaryonun klişe ve kısa olmasına sebep değil, ilk farcry bile senaryo ve uzunluk bakımından daha tatmin ediciydi. Grafikler muazzam ama bir yere kadar. Bence seriyi sonlandır salar daha iyi olacak. Yeni bir seri daha mantıklı olur.

iyice Medya Maymunu oldu crytek.
    aldığım tadı hala alamadım bu oyundan.

fazla fantastik be hocam.

yap sende GTA gibi MAX gibi bişeyler hazır böle görsel bi motorun var.
    bol buldun diye saçma sıvama sağa sola uzaylıya zımbırtıya

GTA da vesairede 86 bacaklı uzaylı, abudik gubidik yaratık,
    insandan bozma börtü böcek varmı be hocam
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.