Şimdi Ara

Cevat Yerli: 'Crysis 3 Bir Şaheser' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bazı arkadaşlar kaç tane Türkçe oyun var Türk kardeşimiz yapmış diye oyuna toz kondurmuyor fakat olumsuz yanlarınıda söylemek gerek.Bu arada dublaj ve Türkçe ama gerçekten çok kötü bir dublaj var Sony bile filmlerde gördüğümüz kalite de dublaj yaparken her ne kadar uluslararası bir şirket olsa da başında üç Türk'ün olduğu bir firmanın böyle bir dublaj ile çıkması beni açıkçası üzdü.Benim her Crysis konusunda 'sadece grafik başka bir şey yok' deme sebebim de bu oyuna daha iyi bir senaryo koy birde yapay zekayı adam gibi yap al sana yılın oyunu ama böyle bir potansiyel 'grafik grafik' diye harcanıyor.

İlk önce sen yerli kardeşlerin türkçe oyun yaptığına dua et.Tuturmuşsun yapay zeka diye demekki hiç hardda oynamamışsın galiba.Miletin crysis 2 yok şöyle yok böyle dediğini lafları bana satmaya kalkışma.Biz burda zorlamıyoruz seni istemesen oynama oyunu istersen hiç crytekin sitesine bakma.Ama burda salak salak laf ebeliği yapıp boş boş konuşma.He bide dublaj seslendirmesi kötü demişsin sen ilk önce oyunlarda türkçe ses duyduğuna dua et crytek türkçe oyunların öncüsüdür ve türkiyeye ilk bu firma değer vermiştir ondan sonra zaten yapımcılar türkçe oyun yapma yoluna giriştiler.He bu kadar söyledikten sonra daha hala türkçe dublaj kötü diyorsan git ingilizce oyna zorlayan yok.

'Salak salak laf ebeleği yapma , istemezsen oynama' gibi laflardan ve Türkçe'yi nasıl kullandığından kaliten ve forumların ne amaca hizmet ettiğini bilmediğin belli oluyor.Bir sonra ki yorumunda bunlara dikkat edersen sevinirim.

Anladığım kadarı ile İngilzcen yok hatta şöyle yazına baktığım zaman Türkçe bildiğinde şüpheli eğer İngilizce bilseydin çevirinin ne kadar basit olduğunu görürdün ilk anlamları ile çevirilmiş ve ben dublaj olmasına yine kötü demiyorum sadece başında üç Türk bulunan bir firmanın biraz daha önem vermesini isterdim baştan savma bir dublaj olmuş.

Yapay zeka kötü derkende kolay ya da zor olmasından bahsetmiyorum önündeki adamı vurunca adamın düştüğü yere gidip orada duran düşmanlardan bahsediyorum.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• Yani eleştiride sınırları zorluyorsunuz
    neymiş oyun donanım sattırmak için yapılmış, Dünyada ilk bu amaçla içine modüller yerleştirilen oyun Crysis sanki, Tüm firmalar yapmadı mı bunu zamanında, Nvidia logolu, Ati amd logolu oyun oynamadınız bugüne kadar hiç.

neymiş dublaj kötüymüş, :D evet cümleler devrik bazen, ama gayet net anlamıyormusunuz? sinema yapımımı bu arkadaş, adam Dünyanın en sükseli oyunlarından birisinde senin diline yatırım yapıyor, Allahaşkına söyleyin hayatınızda kaç tane Türkçe dublaj oyun oynadınız, bir elinizin parmaklarını geçti mi, hani olur haftada bir çıkar Türkçe oyun 1000 lercesini oynamışsındır da bunu beğenmezsin, çok komiksiniz gerçektende :)

Oyundan senaryo beklentisi içinde olanlara hak veriyorum, ama bu kadar eleştirebilmek gerçekten de enteresan, bazı sahnelerde oyunda ki objelerin, gerçek ile grafik arasında ki farkın ilk defa bir oyunda bu kadar azaldığını farkettim. Daha önce de söyledim, zevk meselesidir, oyunu beğenmeyebilirsiniz ama grafiğe kötü diyen çarpılır gerçektende :)

Cevat'a söyleyelim sonraki oyununda birer bilgisayar versin bir de yanında, yoksa her sene yeni oyuna sallayacak birileri..ayıp vallaha ya :)

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• Ps3 fanboyu bsc misafiri demişki;

"biz sony sayesinde gördük hemde gercek saheserleri unchertad oynamanizi tavsiye ederim"

Kardeş crysis 1'den yani 2007'den önce türkçe çıkan sony oyunu göstersene bana.

Birde crytek sayesinde sony türkçe oyun çıkarıyor olmasın?Hani ne biliyim bakıldıki türkçe oyun satıyor türkiyede sony'de atak yaptı.

Böyle olmasın sakın ?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb
  • cevat abiye tamamen katılıyorum, helal olsun abi, gerek türkçesiyle, gerek grafikleriyle bu oyun bir harika... bu sene daha iyisi olamaz bence...

"Beni unutma..."

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Orijinalden alıntı: aykut291
    Yav he he .

İşte sizin zihniyetiniz bundan ibaret sadece "GRAFİK" Oyunun grafiklerine laf etmedim fakat Oyunun DX9 ve DX10 desteklememesini acayip şekilde eleştiriyorum.ekran kartım DX10.1 destekli ve Oyun Dx10 da çalışmıyo!.sadece DX11 destekliyo he Dx11 desteklemesinede karşı değilim onun yanında en azında DX10 da destek verirebilirdi. + Crysis 1 Dx9 destekliyodu zamanında onun aldığı puanlara bak bide bu oyunun aldığı puanlara bak yani Ceysis1 cryisis 3 den 10 kat daha iyi bir oyun.

Oyunun aldığı puanlara bakmamak gerek demişsin hayır aksine bakmak gerekiyo. Sizin desteklediğiniz oyunlara kötü puan verilince hemen başlıyosunuz bakmayın die ama kalkıpta bu oyuna bütün editörler 9 10 verseydi öyle demezdiniz.

Oyun şahaser değil kocaman bir balon olduğuna eminim.evet oyunu oynamadım ama bu yorum yapmıycağım anlamına gerlmiyor.

Diğerlerine hiç deyinmiyorum bile sırf bana laf sokmak için yazmışsın al o lafları kendi s******k.

nekadar kabul etmesinizde gerçekler hiç hiçbizraman değişmez Türkçe destekli olması umrumda değil Crysis 3 aldığı puanlarla kocaman bir yalan. Crysis 1 hatta 2 kat kat güzeldi cryisis3 den dediğim gibi DX11 makyaş malzemesiyle gözünüzü iyi boyamış.

Grafikmiş sağol grafik dediğin şeyin hasını Qentdream yeni yaptığı Grafik Motoruyla Sqore enix yeni yaptığı grafik motoruyla gördük.Sadece dx11 makyaş malzemesi olmadığınıda kanıtlıyolar.

Fanatikliğe devam Crysis 3 kocaman patlamış bir balon

sitelere puan konusunda pek fazla güvenmenizi tavsiye etmiyorum bende o arkadaş gibi,
    oyun inceleme sitelerinin çoğu oyun reklamlarıyla ayakta dururlar, oyun firmalarının finansmanları belirler bir çok durumda puan durumunu,
    reklam her yerde, bu sebeple ben de reklamın bulunduğu her ortamda bu tarz bilgilere güvenilmemesini tavsiye ediyorum.

aynı siteler Hitman'i de yerden yere vurmuşlardı, oysa hitmani kurup gördüm ki senenin en iyi oyunlarından birisi olmuş :)

Mazur görün sizler gibi insanları görünce insan bedavadan sinir sahibi olur sadece.

Hem bulundukları ortama faydalı tek bir girişimde bulunmazlar, hem de bulunanların emeklerini yerden yere vururlar, Ben crysis fanı değilim hiç bir zaman da olmadım, bu başlıkta ki ilk mesajımda da yazdım oyunun aynı yerlerde gezdiğini düşündüğüm için berbat olacağını tahmin ediyordum, yükleyip gördüm ki adamlar bu zamana kadar çıkmış en iyi grafiklere sahip oyunu yapmışlar, üstelik te Türkçe dublaj desteğiyle. Yani oyunu beğenmeme hakkına sahipsiniz, zevk meselesidir bu tazrz şeyler, ama böylesine Türk'lük ile beraber andığımız, tüm Türklerin 4 gözle beklediğimiz bir oyun için böyle hakaretler ve aşağılarda bulunmanız, ne söylediğini bilememekten başka bir şey değil. Ben şahsen sizler gibi insanlar la aynı havayı soluduğum için sıkılıyorum zaman zaman. tekrar ediyorum oyunu beğenmeyin ama Türkçe Emeğe biraz saygı..

Anlamıyorlar Technics Kardeşim Hiç Boşuna Kendini Yorma DX Yüzünden Oyunu Oynayamamış Açamamış Aslında Ona Sinirleniyor Ben Anladım Buradaki Herkeze Söylüyorum Başkasının Yorumlarına Aldanıpta Oyunları Kötülemeyin Arkadaşım.
    Birçok Oyuncu Malesef Sizin Gibi İnsanlara İnanıp Forumlarda Sinirlendirmek İstemezsiniz.

@Atalarımız Nedemiş Kedi Ulaşamadığı Ciğere Mundar Dermiş.

• Cevat Yerli nasıl bir düşünce ile şaheser demiş bu oyuna anlamıyorum 135 TL ye aldım ve tek 1 kuruşunu bile hak etmiyor rezalet bir oyun şu anda verdiğim paraya acıyorum birini bulsamda versem oyunu keşke Cevat Yerli bu kadar övüyor oyununu madem benim oyunun parasını versin :D alsın oyununuda tepe tepe oynasın grafikler tamamda oynanaış 01 bile etmez rezalet dandik bir oyun bu araalar çıkan indie oyunlar 1000 basar kesinlikle

• Hayır hayır oyunu bende beğenmedim. Ben , Adamlar tekneyi park ederken biraz zorlanmış galiba.'' veya '' Uzay filmi çekmeye geldik sanki buraya''. repliklerini özledim. Seslendirme sıfır. Merak duygusunu oynarken alan var mı arkadaşlar Allah aşkına ? Zaten oyunun başında amacımızın ne olduğu ve nasıl bişeyi öldüreceğimizi gösteriyor. Eskiden ne ile mücadele edeceğimizi merek ederdik her bölümde , '' Her bölümde ''. Heyecan desen yok. Eski akıcılık yok. Varsa yoksa pelerin modu. Hayır bu ''Crysis'' in 3. oyunu olmamalı.
  • Crysis oyunu Türkiye'nin gururu olmuştur. Gerek grafik gerek seneryo gerekse Türkçe oynanışı açısından mükemmel bir oyun. Kazandıkları her kuruşu hak etmektedirler. Başarılarının devamını dilerim.Yapmış oldukları sanatın her Türk arkadaşlar gibi hayranıyım.Yeni çıkacak oyunlarını dört gözle beklemekteyim.

CRYSİS oyunundan esinlenerek çok mükemmel bir bilimkurgu filmi yapılması konusunu düşünüp değerlendirmelerini dilerim. Dünya çapında gişe rekoru kıracağından eminim. Biz Türk milleti olarak yanınızdayız. Başarılar..
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.