Şimdi Ara

Cevat Yerli: 'Crysis 3 Bir Şaheser' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis sevmeyen oynamasin zorla oynatmiyoruz adam oyunu yapiyor dünyanin yarisi oynuyo
    Adamı kıskanıyonuzmu anlamadım :D

Crysis 3'ü PC'ye özel bir oyun yapabilirmiydik? Hayır."

bir kere isim yaptı daha daha paraya kıyamıyorlar :) ilk crysisin yaptığı etkiyi daha hiçbir oyun yapamadı devrim niteliğindeydi şimdi para kazanmak derdindeler :) yap pc ye özel üst seviye bir oyun daha ağzımız açık kalsın :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aykut291

Hişte şaheser falan olduğunu zannetmiyorum.Aldığı puanlarda belli. Zaten Oyunuda oynayamam şu anda. Bildiğim kadarıyla Oyun sadece directx11 destekli ekran kartlarında oynanbiliyomuş. Ekran kartı üretici frimaları iyi para saydırmış belliki Dx9 dx10 desteği vermediğine göre. Zaten şu DX kocaman bir yalan sırf ekran kartı sattırmak için yapılmış para tuzağı olarak görüyorum. Oyun frimaları yeni grafik motoru çıkarmadağı ve grafik konsunda detaylı bir şekilde çalışmadağı sürece isterse DX20 olsun yinede makyaj malzemesi olarak görüyorum.

Oyunuda ps3 almak istemiyorum çünkü arakadaşım ps3 rezalet olduğunu söylüyor. Crysis 2 den kötüymüş adeta. He tabi şimdi konsola b*k atarlar şimdi. kusra bakmayın God of war, Last of Ous, Beyond hatta adeletli olsun
    , Bu ay çıkıcak Biosoc İnfinite nin Crysis 3 den daha şaheser olucağana eminim hatta bunu alacakları punalarlada belli edeceklerine inanıyorum.

Aykut Diye Kendini Bilmez Bir Arkadaşımız Yorum Yazmış Müsadesi İle Cevaplıyorum.

1.Oyunu Zaten Oynamadığın Belli Bari Yorum Yapma.
    2.Konsollarda Kötü Olduğu Gayet Açıktı Saydığın Oyunların Nekadarını Orjinal Aldın Onuda Merak Ediyoruz.
    3.Saydığın Oyunlarda Hep EXC
    4.Crysis 2 Konsollarda Çalışsın Diye Crytek PC Kısıtlamıştı DX11 Yok Diye Birçok Şikayet Gelmişti.
    5.Anlaşılan Ekran Kartın Okadar Kötü Ki Dx9 Dx10 Tarihe Karıştı Artık DX10 Hala Var DX9 Kalmadı Yeni Çıkan Tüm Oyunlarda DX11 ve DX10 Üzerinde Çıkmaktadır.
    6.Ekran Kartı Üreticilerine Sataşıyorsun Oyunu PS3 Almak İstemiyorum Diyorsun ?
    7.BIOSHOCK INFINITE Bile Yazamazken Oyunun Grafiklerinin Çok İyi Olduğu Kanatine Nereden Vardın Onuda Anlamadım.
    8.Crysis 3 Şaheser'in Ne Anlama Geldiğini Biliyormusun Şüpheliyim.
    9.Oyunları Puanlara Göre Yargılamamakta Fayda Var.
    10.Şuana Kadar Crysis 3 Dışında Tüm Platfromlarda Türkçe Destek Sunan Bir Oyun Varmı ?
    11.Şimdi Dersin PS3 Exc Oyunlarının Bazıları Türkçe Ama EXC Unutma :)
    12.Crysis 3 Tek Tartışmaya Açık Yanı Hikayesinin 5 Saat Sürmesi Kolayda Oynarsanız 2Buçuk Saatte Bitebilir.
    13.Konsollar Kapalı Kutu PC Açık Platform Unutma :)
    14.PC Hergün Gelişir Konsol 1 Kere Çıkar 7Sene Tüm Oyunları Açmak Zorundadır Ve PC Kısıtlamamak İçin Busefer Konsolu Kısıtladılar.
    15.İsteyen Alır İsteyen Almaz Sen Crysis 3 Almadın Diye Firma Batacak Değil :)

Not:Bunları Tek Tek Okuduysan Zaten Nedemek İstediğimi Anlamamışsındır.

Mutlaka Yorumumu Tartışacak Birçok İnsan Çıkıcaktır Crytek Savunucusu Olarak Adlandırılıcam Fakat Bu Tarz İnsanlarla Donanımdan Zerre Anlamayan İnsanların Çokta Fazla B*k Atmalarını İstemiyoruz.

Crysis 3 Bir Şahesermi Evet Öyle Görsellik Açısından Görselliği Eleştirenler Konsol Oyuncularıdır Oyunu Satın Alın Hikayesini Bitirin Bu Tarz İnsanlar Yüzünden Oyundan Soğumayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Bence böyle olması normal. Çünkü o dediğin oyunu adamlar 2 sene boyunca konsollara optimize etmeye çalışıyorlar. Bu adamlar ise 3 dalda yapıyorlar. Üstelik bütçeleri de sony kadar değil tabii ki.

Ayrıca ben biz Türk oyuncular olarak bu adamlara eleştiri hakkımızın bulunmadığını düşünüyorum. Adamlar Türkiye'ye oyun stüdyosu açtı ve bu stüdyonun sadece server vs. gibi değil oyun yapımı için eğiteceklerinide açıkladı. Ayrıca unutmamak gerekli ki Dünyada Türkçe oyun yok denecek kadar azken (küçük oyunlar hariç belki 1 2 tane vardır. o zamanlar Mount & Blade bile Türkçe değildi yanılmıyorsam ki bilirsiniz stüdyosu Ankarada) Türkçe dublajlı oyun oynama fırsatı sundular bize. Bence destek olmak için orjinal almalıyız. Multiside iyi diyolar zaten.

Yav sanki hayrına yaptı, nasıl Mesut Özil Türk asıllı vs diye kendimizi avutuyoruz adam Alman olmuş bildiğin, Cevat' da aynı hesap. Sanki Türkiye de oyunları önceden çıkardı, indirim yaptı veya herhangi bir supriz yaptı. Adam Türk asıllı olduğu için Türk oyuncu potansiyelini iyi değerlendirdi. Para gelmeyeceğini bilse kılını kıpırdatmaz geçin bu Türk oyunculara iyilik yaptı bilmem ne ayaklarını. Görende bedava dağıtıyor Türk oyunculara oyunları sanar. Diyorsunuz burda oyun stüdyosu açtı e kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor adam, senin benim gibiler de adam bize iyilik yaptı sanıyoruz. Sadece piyasayı iyi değerlendirmesinden kaynaklı bunlar, crysis'de yeterince ilgi görmeseydi Türkiye'den yapacak mıydı böyle atraksiyonlar acaba Türk asıllıyım bilmem neyim diye.

Birde hepsini geçtim, sanmıyorum ama adam hadi sizin dediğiniz gibi bizi destekliyor olsa bile oyundan anlamadığı gerçeğini değiştirmez veya oyununun güzel olduğu anlamına gelmez bu. Grafikleri iyi diye bir oyuna nasıl şahaser diyebiliyor aklım mantığım almıyor. Hikaye desen klişeyi geçtim oyunda daha hikayeyi bile adam gibi anlatamıyor, yapay zeka yok oynanabilirlik desen yok gizlilik felan var diyor ama oda hikaye anca vur kır parçala şahesere bak.

Dünyada bizi adam yerine koyan yokken Crytek türkçe dublajlı oyun çıkarttı diyorum sen hala bana hikaye anlatıyorsun.
    Adam para kazamayacak olsa niye oyun çıkarsın zaten biraz mantıklı düşünün.

Türkiye’de profesyonel oyun geliştiriciliği adına 1 adım birşey yokken bu adam gelip stüdyo açıyor.
    boşluğu iyi değerlendirdi diyorsun görende Türkiyede profesyonel oyun geliştiricileri var da boş boş oturuyor sanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadaşlar adamlar yozgatlı halis türk anadan babadan doğmuşlar halis türkler yani almanyaya gitmeleri alman olduğunu göstermez nasıl karsın kazasında istanbula gelenler gibi düşünün aynı şey adamlar sizleri adam yerine koymus türkçe oyun yapmışlar mükemmelde olmuş eletirmeyi kıskanmayın.

Orijinalden alıntı: Crynet

quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Hişte şaheser falan olduğunu zannetmiyorum.Aldığı puanlarda belli. Zaten Oyunuda oynayamam şu anda. Bildiğim kadarıyla Oyun sadece directx11 destekli ekran kartlarında oynanbiliyomuş. Ekran kartı üretici frimaları iyi para saydırmış belliki Dx9 dx10 desteği vermediğine göre. Zaten şu DX kocaman bir yalan sırf ekran kartı sattırmak için yapılmış para tuzağı olarak görüyorum. Oyun frimaları yeni grafik motoru çıkarmadağı ve grafik konsunda detaylı bir şekilde çalışmadağı sürece isterse DX20 olsun yinede makyaj malzemesi olarak görüyorum.

Oyunuda ps3 almak istemiyorum çünkü arakadaşım ps3 rezalet olduğunu söylüyor. Crysis 2 den kötüymüş adeta. He tabi şimdi konsola b*k atarlar şimdi. kusra bakmayın God of war, Last of Ous, Beyond hatta adeletli olsun
    , Bu ay çıkıcak Biosoc İnfinite nin Crysis 3 den daha şaheser olucağana eminim hatta bunu alacakları punalarlada belli edeceklerine inanıyorum.

Aykut Diye Kendini Bilmez Bir Arkadaşımız Yorum Yazmış Müsadesi İle Cevaplıyorum.

1.Oyunu Zaten Oynamadığın Belli Bari Yorum Yapma.
    2.Konsollarda Kötü Olduğu Gayet Açıktı Saydığın Oyunların Nekadarını Orjinal Aldın Onuda Merak Ediyoruz.
    3.Saydığın Oyunlarda Hep EXC
    4.Crysis 2 Konsollarda Çalışsın Diye Crytek PC Kısıtlamıştı DX11 Yok Diye Birçok Şikayet Gelmişti.
    5.Anlaşılan Ekran Kartın Okadar Kötü Ki Dx9 Dx10 Tarihe Karıştı Artık DX10 Hala Var DX9 Kalmadı Yeni Çıkan Tüm Oyunlarda DX11 ve DX10 Üzerinde Çıkmaktadır.
    6.Ekran Kartı Üreticilerine Sataşıyorsun Oyunu PS3 Almak İstemiyorum Diyorsun ?
    7.BIOSHOCK INFINITE Bile Yazamazken Oyunun Grafiklerinin Çok İyi Olduğu Kanatine Nereden Vardın Onuda Anlamadım.
    8.Crysis 3 Şaheser'in Ne Anlama Geldiğini Biliyormusun Şüpheliyim.
    9.Oyunları Puanlara Göre Yargılamamakta Fayda Var.
    10.Şuana Kadar Crysis 3 Dışında Tüm Platfromlarda Türkçe Destek Sunan Bir Oyun Varmı ?
    11.Şimdi Dersin PS3 Exc Oyunlarının Bazıları Türkçe Ama EXC Unutma :)
    12.Crysis 3 Tek Tartışmaya Açık Yanı Hikayesinin 5 Saat Sürmesi Kolayda Oynarsanız 2Buçuk Saatte Bitebilir.
    13.Konsollar Kapalı Kutu PC Açık Platform Unutma :)
    14.PC Hergün Gelişir Konsol 1 Kere Çıkar 7Sene Tüm Oyunları Açmak Zorundadır Ve PC Kısıtlamamak İçin Busefer Konsolu Kısıtladılar.
    15.İsteyen Alır İsteyen Almaz Sen Crysis 3 Almadın Diye Firma Batacak Değil :)

Not:Bunları Tek Tek Okuduysan Zaten Nedemek İstediğimi Anlamamışsındır.

Mutlaka Yorumumu Tartışacak Birçok İnsan Çıkıcaktır Crytek Savunucusu Olarak Adlandırılıcam Fakat Bu Tarz İnsanlarla Donanımdan Zerre Anlamayan İnsanların Çokta Fazla B*k Atmalarını İstemiyoruz.

Crysis 3 Bir Şahesermi Evet Öyle Görsellik Açısından Görselliği Eleştirenler Konsol Oyuncularıdır Oyunu Satın Alın Hikayesini Bitirin Bu Tarz İnsanlar Yüzünden Oyundan Soğumayın.

Ustadim diğerlerinede laf ederim birbirimizi kirariz gereksiz ama sadece şunu söylemek istiyorum
    10.epic mickey ve cars 2 da türkçe bana göre Crysis den daha zevkli oyunlardi bana göre....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevo arkandayız
    vallaha bu oyuna kötü diyen adam yaz gelmeden tatile gitsin, biraz zihnini dinlendirsin

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • Her Crysis konusunda kavga çıkıyor.Malesef çok cahil insanımız var.
    Oyunun senaryosu iyi olmayabilir ve kısa sürede bitiyor olabilir.(Oynamadığım için yorum yapamam) Ama Crysis 2 oynamış birisi olarak multiplayer modların uzun süre sıkmadan eğlendireceğini düşünüyorum.Grafiklere zaten kimse laf edemez.Oynanışta keza öyle.
    Oyunu korsan oynayanların tek şikayeti ise senaryosu.Bu hikayeden şikayet edenler hiç multiplayer dan bahsetmemiş.Demekki çoğu oyunu korsan indirmişler.Korsan indirip utanmadan gelipte burada yorum yazanlar var ya diyecek söz yok.
    Bazılarıda işi abartıyor Crysis 3 çöp , berbat falan diyor.Bunların amaçları ne ben anlamıyorum.Neden bir insan iftira atarak günaha girmek isterki?
    Oyunu beğenmiyorsan gel buraya adam gibi beğenmedin noktaları yaz.Mesela bence Crysis'te silah sayısı az.
    Yine bazı şahışlar oyun bazı sitelerden 7 puan aldı diye yerden yere vuruyor.Puanlara bakın berbat diyenler var.Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar acaba? Sen Metascore'u 3 platformda 77 ve 81 arası olan oyunu nasıl ağır eleştirebilirsin?
    Diyecek söz yok , sözün bittiği yerdeyiz.
    Eğitim Şart !!!

• oyunu orjinal aldım ve bitirdim öncelikle şunu söyleyim 2 den tek farkı oyunda gereksiz saçma sapan nesneler olması fazla nesne koymak oyunu kaliteli yapıyor anlamına gelmez.oyunu bitirdim ama hikayeyi anlamadım cell askerleri alfa ne yapmaya çalıştıklarını anlamak zor bi sana saldırıyorlar bi cell le alfa birbirine saldırıyor birde giysi ne giysiymiş bee oyunun sonunda bile hala giysi etkinleştirildi giysi enerji kaybediyor giysi şöyle giysi böyle bütün oyun boyunca giysiden bahsediyor crysis çiler hiç kusura bakmayın ama bu oyun hiçbişeye benzememiş 1,2,3 hepsini oynadımhep sabırlı oldum belki bu sefer en iyisini yapmışlardır diye bundan sonra dublajın kıralınıda yapsalar crysis benim için bitmiştir
  • oyunu orjinal aldım ve bitirdim öncelikle şunu söyleyim 2 den tek farkı oyunda gereksiz saçma sapan nesneler olması fazla nesne koymak oyunu kaliteli yapıyor anlamına gelmez.oyunu bitirdim ama hikayeyi anlamadım cell askerleri alfa ne yapmaya çalıştıklarını anlamak zor bi sana saldırıyorlar bi cell le alfa birbirine saldırıyor birde giysi ne giysiymiş bee oyunun sonunda bile hala giysi etkinleştirildi giysi enerji kaybediyor giysi şöyle giysi böyle bütün oyun boyunca giysiden bahsediyor crysis çiler hiç kusura bakmayın ama bu oyun hiçbişeye benzememiş 1,2,3 hepsini oynadımhep sabırlı oldum belki bu sefer en iyisini yapmışlardır diye bundan sonra dublajın kıralınıda yapsalar crysis benim için bitmiştir

Diğer firmalar niye bu kadar konuşmuyor? Crytek başarısız olduğu için açıklama ihtiyacı hissediyor.

Single Player kalksın diye abuk sabuk açıklamalar yaparsan oyunun da satmaz işte.

quote:

quote:

Bence böyle olması normal. Çünkü o dediğin oyunu adamlar 2 sene boyunca konsollara optimize etmeye çalışıyorlar. Bu adamlar ise 3 dalda yapıyorlar. Üstelik bütçeleri de sony kadar değil tabii ki.

Ayrıca ben biz Türk oyuncular olarak bu adamlara eleştiri hakkımızın bulunmadığını düşünüyorum. Adamlar Türkiye'ye oyun stüdyosu açtı ve bu stüdyonun sadece server vs. gibi değil oyun yapımı için eğiteceklerinide açıkladı. Ayrıca unutmamak gerekli ki Dünyada Türkçe oyun yok denecek kadar azken (küçük oyunlar hariç belki 1 2 tane vardır. o zamanlar Mount & Blade bile Türkçe değildi yanılmıyorsam ki bilirsiniz stüdyosu Ankarada) Türkçe dublajlı oyun oynama fırsatı sundular bize. Bence destek olmak için orjinal almalıyız. Multiside iyi diyolar zaten.

Yav sanki hayrına yaptı, nasıl Mesut Özil Türk asıllı vs diye kendimizi avutuyoruz adam Alman olmuş bildiğin, Cevat' da aynı hesap. Sanki Türkiye de oyunları önceden çıkardı, indirim yaptı veya herhangi bir supriz yaptı. Adam Türk asıllı olduğu için Türk oyuncu potansiyelini iyi değerlendirdi. Para gelmeyeceğini bilse kılını kıpırdatmaz geçin bu Türk oyunculara iyilik yaptı bilmem ne ayaklarını. Görende bedava dağıtıyor Türk oyunculara oyunları sanar. Diyorsunuz burda oyun stüdyosu açtı e kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor adam, senin benim gibiler de adam bize iyilik yaptı sanıyoruz. Sadece piyasayı iyi değerlendirmesinden kaynaklı bunlar, crysis'de yeterince ilgi görmeseydi Türkiye'den yapacak mıydı böyle atraksiyonlar acaba Türk asıllıyım bilmem neyim diye.

Birde hepsini geçtim, sanmıyorum ama adam hadi sizin dediğiniz gibi bizi destekliyor olsa bile oyundan anlamadığı gerçeğini değiştirmez veya oyununun güzel olduğu anlamına gelmez bu. Grafikleri iyi diye bir oyuna nasıl şahaser diyebiliyor aklım mantığım almıyor. Hikaye desen klişeyi geçtim oyunda daha hikayeyi bile adam gibi anlatamıyor, yapay zeka yok oynanabilirlik desen yok gizlilik felan var diyor ama oda hikaye anca vur kır parçala şahesere bak.

Dünyada bizi adam yerine koyan yokken Crytek türkçe dublajlı oyun çıkarttı diyorum sen hala bana hikaye anlatıyorsun.
    Adam para kazamayacak olsa niye oyun çıkarsın zaten biraz mantıklı düşünün.

Türkiye’de profesyonel oyun geliştiriciliği adına 1 adım birşey yokken bu adam gelip stüdyo açıyor.
    boşluğu iyi değerlendirdi diyorsun görende Türkiyede profesyonel oyun geliştiricileri var da boş boş oturuyor sanır.

Yav anlatamıyorum ki adam iyiliğine mi yapıyor sömürmek için yapıyor, asıl senin anlattıkların hikaye göstermelik bunlar. Neyse ilerde görürüz zaten neyin ne olduğunu. Ford geliyor burda fabrika açıyor senin iyiliğine mi oluyor ne saçma mantık.

• 1-Crysis 1 şaheser ve devrim niteliğinde olduğunu kabul ederim; ama Crysis 3 büyük bir balon
    2-Grafiksel açıdan kızdığı şu oldu: çok yüksek ekran kartlarında bile son ayarda oynanmıyor o zaman ne anlamı kaldı?
    Buna savunma olarak: CY , ileriye dönük grafikler yapıyor diyorlar...İyide ben bu oyunu ilerde her zaman oynayacak mıyım?Üstelik 4.5 saatlik senaryosuyla! Ben elimdeki ekran kartıyla son grafik ayarlarında oynatamadığım oyun yokken, Crytek'in vasat senaryosu ve İŞLENİŞİYLE bana dayatma yapması ( evet dayatma ve hatta GPU piyasası için Politika!) hiç hoş değil!
    3-Crysis 3 , ilk oyunun verdiği özgürlük,pratiklik ve savaş atmosferini veremiyor, bunu seriyi bilen çoğu kişi söylüyor! Oyun hantal, size oyunda süpriz, hızlı, atak, zevkli seçenekleri sunamıyor ( ilk oyunda bu vardı) . Gerçi CY bunun tersini iddea eder ama bunu oyunculara bıraksın...
    4-Crytek'in CY'nin açıklamarından anlaşılacağı üzere artık çokluoyuncu tarzına yöneliceği ve bununda deneme sahası olarak Crysis 2 ve Crysis 3 olduğu açıktır...Özellikle Crysis 3... Oyun adeta çokluoyuncu için yapılmış gibi...
    5-Ne yazık ki Crytek , Muhteşem Crysis'tan, giderek kötüleşen bir seri çıkardı! Oyun demek ; ilk oyununun potansiyelini 'durmadan' sömüren , Grafiklerin oyunu bir yere kadar idare edebileceğini farkedemeyen bir ürün değildir!
    5- Crytek'in heryönüyle Türkiye'ye yatırımını elbette kutlar,destekler ve bu duruma sevinirim.Ama bu söz konusu oyunlarını eleştirmeyeceğim anlamına gelmez!

• crysis 3 tabiki şaheser.yüksek sistemi olanlar için.orjinal alın hem turkce.

Peki hiç düşündünmü o ofiste bir sürü ülkemizin insanı çalışacak ekmek yiyecek evine rızkını götürecek.Ülkede para dönecek.Diğer firmalarda bu başarıyı görüp belki stüdyo açacak.Ülkede 3d tasarım ve oyun yapımcılığı yelpazesi genişleyecek bunları düşündünmü?

2. sorum.Cevat yerli başlıkları ve crysis oyununa nazaran aynı şekil cod , fifa pes tartışması veya başka bir tartışmada bu kadar aktif oldunmu?

3.Aynı konuya 3 kere mesaj atmışın avatarında mgs ile ilişiyor sanıyorumki kojima hayranısın.O Allah'ın çekiği zamanında bir yorum yapmışyı "cevo beceriksizce diğer şeylerden çaldı" gibisinden.O haberin gazınamı gelip gavur hatırına içten dokandırma yapıyorsun?

Valla merak ettim.

Kardeş yoksa sendemi kendi ülkeni insanını bırakıp batı hayranı olanlardansın?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Crysis 3 pc ve konsoldaki teknik detay ve grafikleri yönünden evet şaheser.Diğer noktada atmosfer olarak 1 ve 2. oyuna nazaran düşük kaliteli bir oyun olmuş EA klasikleri arasına karışmış.

Oyun puanlarını ciddiyemi alıyorsunuz?

Bakın şimdi size gamespot'un silent hill ve Resident evil serisine kaç puan verdiğini göstereyim;

Silent hill 1: 8.2
    Silent hill 2: 6.2
    Silent hill 3: 7.6
    Silent hill 4: 7.6
    Silent hill origins:6.0

Resident evil :7.2
    Resident evil 2:7.0

İnanmayan siteye girsin baksın.

Siz puanları ciddiye almaya ve oyunu oynamadan b.k atmaya devam ede durun.Serinin en başarısız oyunuda olsa crysis 3 türkçe ve çok kaliteli grafiklerle güzel oynanış dinamiği ile gelmiştir.Hemde tüm platformlara.

Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb

• quote:

Kardeş diğer yorumunu okumamışım pardon.

Peki sen bir markete gidip alışveriş yaptığında senin kara karşına kara gözüne hayran olup sana indirimmi yapıyorlar?Sana bedava ürünmü veriyorlar?

Veya herhangi bir alışverişinde.

Ayrıca crysis 1 ttnet'in kampanyası ile 50 tl'den çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve evet indirim yaptı.

Oynanabilirlik yok demişsin ki bu yorumunla oyunu oynamadığın %200 belli oldu.

Konsolda hemde ps3 sürümünde bile çok rahat bir oynanış dinamiği var.

Yani kardeş.Sen boşver içten içe cevat yerliden nefret edebilirsin crytek'i sevmeyebilirsin.Tamam sevme sana zorla kimse kendini yarandıracak değil.Ama tutupta oynamadığın bir oyun hakkında yorum yazıp kendini daha fazla rezil etme.

Yani yorumlarından besbelli be birader b.k atmaya çalıştığın.

Anakart:Gigabyte Z77m-d3h---İşlemci:İntel i5 3570k---SSD:Samsung 840 EVO 120 gb---GPU:Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB---Ram:Gskill Ripjawsx 8gb (2x4gb) ddr3 1600 mhz ram cl9 (1.5 volt)---HDD:WD Caviar Green 3.5" 1TB---Audio:???---Ses sistemi:Edifier DA5000pro---Kasa:Corsair Carbide 200r---PSU:OCZ Modxtream Pro 80+ 700W

Xiaomi MI 6 128 gb

• Arkadaşlar kaç oyun yapımcısı dünya standartlarında en iyilerden biri diyeceğimiz bi şaheseri Türkçe dublajlı olarak çıkarıyor ? Forumda ne kadar çok boş beleş adam var yahu. Ulan tüm Crysis oyunlarını bitirdim ve hepsinin bittiğine üzüldüm. her şeyiyle insanı içine alıp özellikle Türkçe olmasıyla hikayeye bağlıyor seni. Ama işte eşek hoş laftan ne anlar. Bide tüm oyunculardan ricam diğer oyunları orijinal almanıza karışmam ama lütfen bu oyunun tüm serisini orijinal alın. Size kıymet veren firmaya sizde karşılık verin.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.