Şimdi Ara

Cevat Yerli: 'Crysis 3 Bir Şaheser' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi biraz önce oyunu bitirdim.Bi farcry 3 ün bide crysis 3 ün sonudan etkilendim.Baştan sıkıcı olabilir ama güzel.

2 hafta önce: "yeni nesil bundan iyi olamaz" diyordu
    PS4 görüntülerini gördükten sonra: "crysis 3 ün kötü görünmesinin sebebi 360 dır"

şaka gibi Oyun fos çıkınca bu nesili suçladı

2 hafta önce: "yeni nesil bundan iyi olamaz" diyordu
    PS4 görüntülerini gördükten: "crysis 3 ün kötü görünmesinin sebebi 360 dır"

şaka gibi Oyun fos çıkınca bu nesili suçladı
  • crysis 3'ü beğenmeme rağmen yinede söylediklerine katılmıyorum, tamam konsollar donanımsal olarak geride olabilir ama bu senaryonun klişe ve kısa olmasına sebep değil, ilk farcry bile senaryo ve uzunluk bakımından daha tatmin ediciydi. Grafikler muazzam ama bir yere kadar. Bence seriyi sonlandır salar daha iyi olacak. yeni bir seri daha mantıklı olur.
    Cooler master mb511 rgb, AMD ryzen 3600, Asus b450 TUF gaming pro, xpg spectrix d41 TUF gaming edition 2x8gb 16gb ddr4 3200mhz, Sapphire radeon rx5700xt Nitro special edition, Toshiba OCZ TR200 480gb ssd, Xpg spectrix s40g 512gb m2 nvme rgb, Xpg core reactor 80 gold full modular 750watt psu, Cooler Master Masterfan 120 halo x6, Cooler Master Masterliquid ml240r,Samsung lc27hg70 qhd 2k 144hz hdr600, Asus TUF gaming K5, Asus TUF gaming M5, Logitech Z200 10w rms, Trust gxt313 nero, xmax rio çift mekanizma, ps4 1 tb, ds4 controller
  • Sayın bsc Artık şu bsc misafir i kaldırın .

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yetti be adam daha ne yapsın.Adama Türkiyede ofis istiyoruz dediniz adam sözünüzü iki etti mi adam 20 milyon euro yatırım yaptı.Türkçe oyun var mıydı bugüne kadar he sorarım size adam yürekten türkçe oyun yaptı.
    Ayrıca kardeşim herkes tuturmuş uzaylı senaryosu uzaylı senaryosu yaw el insaf be bilim kurgudan anlamıyosan oynamıycan.Hikaye güzel değilse ozaman mass effect de oynama oda uzaylıı senyosu yaaaaaaaaaaaa.Bi kere crysis oyunun teması nanosuit ya adam darpaya(amerikan yüksek skeri teknoloji merkezi} ilham kaynağı olmuş.Siz neyden bahsediyonuz.2 3 bebe korsan almış konuşuyo.Biraz düşünün.

Yetti be adam daha ne yapsın.Adama Türkiyede ofis istiyoruz dediniz adam sözünüzü iki etti mi adam 20 milyon euro yatırım yaptı.Türkçe oyun var mıydı bugüne kadar he sorarım size adam yürekten türkçe oyun yaptı.
    Ayrıca kardeşim herkes tuturmuş uzaylı senaryosu uzaylı senaryosu yaw el insaf be bilim kurgudan anlamıyosan oynamıycan.Hikaye güzel değilse ozaman mass effect de oynama oda uzaylıı senyosu yaaaaaaaaaaaa.Bi kere crysis oyunun teması nanosuit ya adam darpaya(amerikan yüksek skeri teknoloji merkezi} ilham kaynağı olmuş.Siz neyden bahsediyonuz.2 3 bebe korsan almış konuşuyo.Biraz düşünün.

Cooler master mb511 rgb, AMD ryzen 3600, Asus b450 TUF gaming pro, xpg spectrix d41 TUF gaming edition 2x8gb 16gb ddr4 3200mhz, Sapphire radeon rx5700xt Nitro special edition, Toshiba OCZ TR200 480gb ssd, Xpg spectrix s40g 512gb m2 nvme rgb, Xpg core reactor 80 gold full modular 750watt psu, Cooler Master Masterfan 120 halo x6, Cooler Master Masterliquid ml240r,Samsung lc27hg70 qhd 2k 144hz hdr600, Asus TUF gaming K5, Asus TUF gaming M5, Logitech Z200 10w rms, Trust gxt313 nero, xmax rio çift mekanizma, ps4 1 tb, ds4 controller
  • Arkadaş Anlamıyorum ! Bu adam Oyunu Sadece Grafik olarak yorumluyor heralde ! Şaheser derken bahsettiği Grafikse Eyvallah ! Ama Adam Akıllı Zevk vermedi oyun bana ... Nasıl desem Sanki yeni bir oyun serisine başlamış gibi.. Grafik eyvallah Ama Hikaye Bakımından Düştüklerini söyleyebilirim.. Bence Yılın Bidonu Adaylarından....
  • Bir yapımcı eğer oyununu savunacak durumdaysa orada tuhaflık var demektir , mesela far cry serisi içinde bir ton eleştiri vardı 3. oyun çıktı herkes övgülere boğdu ve karşılığı alındı ubisoft kalkıp aslında böyleydi aslında oyun muhteşem demedi ...

Burada cevat yerli hazmedemiyor oyun teknik açıdan gerçekten iyi ancak tat verecek baharatlar hiç iyi değil yavan bir tat veriyor , bence ellerindeki gücü farklı bir seriye harcama vakti geldi gibi yada daha yaratıcı farklı şeyler ortaya koymadan crysis serisine dokunmasınlar...Bazıları adamlar daha ne yapsın tarzında konuşmuş evet görsel olarak daha ne yapsınlar bende derim ancak kimse kalkıp bu seriden görsellik adına eleştiri getirmedi yada görsellik eksik denilmedi ...şuan ilk oyunun grafikleri bile sırıtmayacak seviyede...herkes oyundan içerik olarak ufak ama etkileyici farklar bekledi ve beklentiyi bir türlü karşılayamadı

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yetti be adam daha ne yapsın.Adama Türkiyede ofis istiyoruz dediniz adam sözünüzü iki etti mi adam 20 milyon euro yatırım yaptı.Türkçe oyun var mıydı bugüne kadar he sorarım size adam yürekten türkçe oyun yaptı.

kardeş ben oyunu orjınal hatta pre order yaptım aldım sana sadece sunu söyleyeyım tişörtü al gerisini çöpe at o kadar diyeyim en iyi grafikli oyun dediler daha babalarını gördük crysis candır pcde optimizasyon 10 numaradır dedik 680 zor oynatıyor 680 de 1milyarlık kart sonucta az degıl yanı sonuc olarak herkese hitap eden oyun artık kimseye hitap etmıyor türkçe demmissin sımdı ps3 de veya diger mmo larda artık türkce oyun cıkarıyor yatırımlarıda saglam türk oyun sektörü cevat yerli olmasada olur merak etme

• Öncelikle Yerli kardeşlerin hepsini tekrar tebrik ediyorum Türkiye gibi çoğu oyun firmasının zamanında görmezden geldiği bir yerden buralara kadar yükselmişler , ülkemizin adını duyuruyorlar oyun piyasasında.

Ama eğri oturalım doğru konuşalım Crysis 3 şaheser falan değil , tamam grafik açısından bakarsak öyle oyunu oynarken detaylara bakmaktan , karakterlerin yüzlerine bakmaktan oyunu bitiremedim hala fakat birisi artık Cevat Yerli'ye grafiklerin her şey olmadığını söylesin.Yapay zeka yok , senaryo yok , tatmin edici oyun süresi yok nasıl bir şaheser bu.

Crysis 1 daha çok ses getirmişti çünkü yapay zekası fena değildi , senaryoda diğer iki oyuna göre daha iyi ilerliyordu ve grafikleri gerçekten aşmıştı Crysis 2'den bile daha iyi grafiklere sahipti ve biz o zamana kadar buna yakın bir şey bile görmemiştik.

Ayrıca Cevat Yerli oyun konsollara çıkmadan önce konsollara konsollarda olmayan render teknolojinisi getirdik dibine kadar kullandık gibi yorumlarda bulunmuştu açıkçası internette PS3 gameplay videolarını izledim bu mu PS3'ün dibine kadar kullanılmış hale KZ3 , UC3 neresine kadar kullandı o zaman.Xbox'da PS3'e göre daha iyi olsa bile Xbox'da da Crysis 3'den daha iyi grafikli oyunlar gördük.Konsol da oynamadığım halde konsol sahibi biri olarak bu beni bile rahatsız etti sen çıkmadan önce milleti gaza getir ki oyunu bir umut alsınlar karşılarına çıkan sonuç bu.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• EY BSC yetkilileri!
    Lütfen şu forumdaki saçma sapan mesaj atan insanlara bir çare bulunuz.. Hiç mi milletin attığı mesajlar takip edilmiyor..
    Ana avrak küfreden mi istersin.. 400 sayfalık kitap yazmışcasına yorum yazan mı!
    Şu işe bi el atın artık.. Sınırlandırma koyun.. 250 harften fazla yazılmasın.. ALINTI YAPILAMASIN! göz var nizam var..okumayı baltalayan şeyler bunlar.. LÜTFEN!

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

EY BSC yetkilileri!
    Lütfen şu forumdaki saçma sapan mesaj atan insanlara bir çare bulunuz.. Hiç mi milletin attığı mesajlar takip edilmiyor..
    Ana avrak küfreden mi istersin.. 400 sayfalık kitap yazmışcasına yorum yazan mı!
    Şu işe bi el atın artık.. Sınırlandırma koyun.. 250 harften fazla yazılmasın.. ALINTI YAPILAMASIN! göz var nizam var..okumayı baltalayan şeyler bunlar.. LÜTFEN!

Bu tip mesajları şikayet et butonu ile bize bildirebilirsiniz.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Öncelikle Yerli kardeşlerin hepsini tekrar tebrik ediyorum Türkiye gibi çoğu oyun firmasının zamanında görmezden geldiği bir yerden buralara kadar yükselmişler , ülkemizin adını duyuruyorlar oyun piyasasında.<br> <br> Ama eğri oturalım doğru konuşalım Crysis 3 şaheser falan değil , tamam grafik açısından bakarsak öyle oyunu oynarken detaylara bakmaktan , karakterlerin yüzlerine bakmaktan oyunu bitiremedim hala fakat birisi artık Cevat Yerli'ye grafiklerin her şey olmadığını söylesin.Yapay zeka yok , senaryo yok , tatmin edici oyun süresi yok nasıl bir şaheser bu.<br> <br> Crysis 1 daha çok ses getirmişti çünkü yapay zekası fena değildi , senaryoda diğer iki oyuna göre daha iyi ilerliyordu ve grafikleri gerçekten aşmıştı Crysis 2'den bile daha iyi grafiklere sahipti ve biz o zamana kadar buna yakın bir şey bile görmemiştik.<br> <br> Ayrıca Cevat Yerli oyun konsollara çıkmadan önce konsollara konsollarda olmayan render teknolojinisi getirdik dibine kadar kullandık gibi yorumlarda bulunmuştu açıkçası internette PS3 gameplay videolarını izledim bu mu PS3'ün dibine kadar kullanılmış hale KZ3 , UC3 neresine kadar kullandı o zaman.Xbox'da PS3'e göre daha iyi olsa bile Xbox'da da Crysis 3'den daha iyi grafikli oyunlar gördük.Konsol da oynamadığım halde konsol sahibi biri olarak bu beni bile rahatsız etti sen çıkmadan önce milleti gaza getir ki oyunu bir umut alsınlar karşılarına çıkan sonuç bu.

Bence böyle olması normal. Çünkü o dediğin oyunu adamlar 2 sene boyunca konsollara optimize etmeye çalışıyorlar. Bu adamlar ise 3 dalda yapıyorlar. Üstelik bütçeleri de sony kadar değil tabii ki.

Ayrıca ben biz Türk oyuncular olarak bu adamlara eleştiri hakkımızın bulunmadığını düşünüyorum. Adamlar Türkiye'ye oyun stüdyosu açtı ve bu stüdyonun sadece server vs. gibi değil oyun yapımı için eğiteceklerinide açıkladı. Ayrıca unutmamak gerekli ki Dünyada Türkçe oyun yok denecek kadar azken (küçük oyunlar hariç belki 1 2 tane vardır. o zamanlar Mount & Blade bile Türkçe değildi yanılmıyorsam ki bilirsiniz stüdyosu Ankarada) Türkçe dublajlı oyun oynama fırsatı sundular bize. Bence destek olmak için orjinal almalıyız. Multiside iyi diyolar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Bence böyle olması normal. Çünkü o dediğin oyunu adamlar 2 sene boyunca konsollara optimize etmeye çalışıyorlar. Bu adamlar ise 3 dalda yapıyorlar. Üstelik bütçeleri de sony kadar değil tabii ki.

Ayrıca ben biz Türk oyuncular olarak bu adamlara eleştiri hakkımızın bulunmadığını düşünüyorum. Adamlar Türkiye'ye oyun stüdyosu açtı ve bu stüdyonun sadece server vs. gibi değil oyun yapımı için eğiteceklerinide açıkladı. Ayrıca unutmamak gerekli ki Dünyada Türkçe oyun yok denecek kadar azken (küçük oyunlar hariç belki 1 2 tane vardır. o zamanlar Mount & Blade bile Türkçe değildi yanılmıyorsam ki bilirsiniz stüdyosu Ankarada) Türkçe dublajlı oyun oynama fırsatı sundular bize. Bence destek olmak için orjinal almalıyız. Multiside iyi diyolar zaten.

Yav sanki hayrına yaptı, nasıl Mesut Özil Türk asıllı vs diye kendimizi avutuyoruz adam Alman olmuş bildiğin, Cevat' da aynı hesap. Sanki Türkiye de oyunları önceden çıkardı, indirim yaptı veya herhangi bir supriz yaptı. Adam Türk asıllı olduğu için Türk oyuncu potansiyelini iyi değerlendirdi. Para gelmeyeceğini bilse kılını kıpırdatmaz geçin bu Türk oyunculara iyilik yaptı bilmem ne ayaklarını. Görende bedava dağıtıyor Türk oyunculara oyunları sanar. Diyorsunuz burda oyun stüdyosu açtı e kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor adam, senin benim gibiler de adam bize iyilik yaptı sanıyoruz. Sadece piyasayı iyi değerlendirmesinden kaynaklı bunlar, crysis'de yeterince ilgi görmeseydi Türkiye'den yapacak mıydı böyle atraksiyonlar acaba Türk asıllıyım bilmem neyim diye.

Birde hepsini geçtim, sanmıyorum ama adam hadi sizin dediğiniz gibi bizi destekliyor olsa bile oyundan anlamadığı gerçeğini değiştirmez veya oyununun güzel olduğu anlamına gelmez bu. Grafikleri iyi diye bir oyuna nasıl şahaser diyebiliyor aklım mantığım almıyor. Hikaye desen klişeyi geçtim oyunda daha hikayeyi bile adam gibi anlatamıyor, yapay zeka yok oynanabilirlik desen yok gizlilik felan var diyor ama oda hikaye anca vur kır parçala şahesere bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 5 Mart 2013; 2:34:13 >

• allah da seni güldürsün cevat kelle :)
  • Abi adam dünyanın en iyi oyununu yaptık demiyor ki. Önceki oyunlarımızdan iyi bir oyun yaptık ve oyun şaheser gibi diyor. Haklı da. O grafikler şahane olmamış diyen adamın alnını karışlarım. Crysis serisi her zaman teknoloji demosunun üstüne sade durmasın diye hikaye ve oynanış eklenmiş bir seridir. Ben bu adamların maksadının bu seriyle güçlerini kanıtlamak olduğunun kanaatindeyim. Bu adamların açtığı kapıyla Bioware tarzı bir (her ne kadar son zamanlarda düştüyse de) şirketin neler yapabileceğini hayal edemiyorum.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.