Şimdi Ara

Cevat Yerli; 'Crysis 2'deki New York Bambaşka!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cevat Yerli; 'Crysis 2'deki New York Bambaşka!'

Crytek yöneticisi Nathan Camarillo, Crysis 2'nin içinde oyuncuların "sonsuza dek" hatırlayacağı "5 büyük şey" olacağını belirtti.

"Crysis'de nelerin iyi olduğunu biliyoruz, bizim şimdi tek yapmamız gereken bunu ve oyunun eğlenceli yönlerini geliştirmek olacak." dedi ve sözlerine şöyle devam etti

"Sadece Crytek'in gerçek zamanlı yapabileceği o "harika anlara" sahibiz - o sonsuza dek hatırlayacağınız 5 şeye..."

Crytek başkanı ve milli gururumuz Cevat Yerli ise oyunun esinlendiği filmlerden (I am Legend ve The Day After Tomorrow) bahsetti,
    "I am Legend ve The Day After Tomorrow filmleri eşsizdi ve "kendilerine has" bir New York şehrine sahiptiler, bizim New York'umuz ise Nanosuit ile harmanlanmış olacak. Crysis ile oyuncuların ummadığı şekilde adayı değiştirmiştik. Ancak şimdi daha fazlasını hayal edin. Çünkü bu sefer hiçbir oyunda ya da sinemada karşılaşamayacağınız bir New York ile karşılaşacaksınız!" diye konuştu.

Cevat Yerli gerçekten çok iddialı konuşuyor. Umarız oyun endüstrisinde milletimizi en iyi temsil edenlerden biri olan Yerli kardeşler yine büyük bir başarıya imza atarlar ve göğsümüzü kabartırlar...

Bu arada Crysis 2'nin en son alınan haberlere göre bu yılın 3. çeyreğinde çıkacağı belirtildi. Yani Temmuz-Ekim ayı dolaylarında oyunu bekleyebiliriz. Aynı süreçte EA, Medal of Honor'ı da çıkarmayı planlıyor.

Kaynak

• arkandayiz Cevat kim tutar seni
  • iyi sallamış. crysisin grafik kalitesi tatışılmaz bi gerçek ama konsola cıkacak olan ilk seriye bu kadar yükleneceklerini ben pek sanmiyorum.agzı olan konuşuyor yahuuuuu.
  • her türlü cevooooo
  • Fena heyecan yaptim simdiempire statei veya ozgurluk heykelini ucurmalari birinci olsa;New York`u dondurmalari 2.,5 tane ne ki bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Fena heyecan yaptim simdiempire statei veya ozgurluk heykelini ucurmalari birinci olsa;New York`u dondurmalari 2.,5 tane ne ki bunlar?

öyle ucuz şeyler yaptıracaklarını sanmıyorum
  • Ben zaten laf olsun diye soylemistim;cok merak ettim ama simdi;sabirsizlaniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunu çok hızlı yapıyorlar neden bu yıl ? adam gibi düzgün yapın 2011 ilk çeyrek çıkartın
    bence oyun çok aceleye geliyor
  • İyi sallamış,ulan 3 - 5 sene sonra Kıraysis mi kalır Bir de sonsuza dek hatırlanacak diyor ya,bir yerleri kalkmış belli.
  • Helal olsun Cevat Yerli. Çoğu Türk'ün başaramayacağını başardı.
  • Her yapımcı kendi oyununu över. Öve, öve bitiremeyenler var, yaptıkları oyun piyasaya çıkınca içler acısı bir durumlara düşüyor. O farklı dedikleri New York'un çevre etkileşimi olmazsa hiç bir şeye benzemez. Dua edin çevre etkileşimi üzerinde dursunlar, statik bir çevre olmasın. İlk oyunda ki çevre etkileşimi, bir iki baraka ve yaprak parçalanmasından ibaret olmasına rağmen çok üstlere çıkartılmıştı, şimdi koca binalar her yer yapıt olacak. Bakalım nelerle karşılaşacağız.

Oyun konsolda da Türkçe olacak. Cevat Yerlinin CrySis 2'yi konsollar için yapmasının başlıca sebeplerinden biride bu. Bunun sürekli sorulması sıktı artık.

• crysis1 ide konsola çıkarsınlar ben oynayamadım pc kaldırmıyor
  • sen 5 seyi unutmazsan bende unutmam cevo her turlu
  • Çıksın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

sen 5 seyi unutmazsan bende unutmam cevo her turlu

5 şey ne demek
  • ateş,su,toprak,hava,tahta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Helal olsun Cevat Yerli. Çoğu Türk'ün başaramayacağını başardı.

Aynen

İçimizde türk'ün başarısını kıskananlar var belli.
  • Crysis in ilk 2 oyununu pc de bitirdim.Son oyununu da orjinal olarak aldım.Ps3 e geçen oyunda yaptıkları gibi Türkçe çıkartsalar ve ucuz satsalar Araldan yine alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluet

ateş,su,toprak,hava,tahta

Konuyla alakası?
  • - ne zaman cikacak bu oyun?
    - multi olacak mi?
    - sadece ps3 için mi yoksa diğer konsollara da cıkacak mı?

tşkler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.