Şimdi Ara

Cevap: Playstation 4 | Kardeşlik ve Oyun Takas Grubu [ ANA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın ps4 um geliyor ve hala fifa 14 um yok. çok acil yarına kadar bana 70 tl den herhangi bir hesap paylaşacak bir hayırsever yok mu yahu. daha önce de yazdım ama cevap alamadım. bu arada 70 tl nasıldır ben 60 usd nin yarısı gibi bir mantıkla yaptım teklifi. saçma olduysa başka tekliflere de açığım. ama yarına kadar almam lazım acil lutfen.

bu arada sanırım psn plus zorunlu. tr hesabından alırsam kaç tl usa hesabından kaç usd bu meret. hangi hesaptan aldığım online oyunu etkiler mi. yani us psn plus alırsam oyunda ordan alınmak zorunda ya da oyunun oynandığı hesap ta ordan olmam zorun

Orijinalden alıntı: Colonel Kurtz

arkadaşlar yarın ps4 um geliyor ve hala fifa 14 um yok. çok acil yarına kadar bana 70 tl den herhangi bir hesap paylaşacak bir hayırsever yok mu yahu. daha önce de yazdım ama cevap alamadım. bu arada 70 tl nasıldır ben 60 usd nin yarısı gibi bir mantıkla yaptım teklifi. saçma olduysa başka tekliflere de açığım. ama yarına kadar almam lazım acil lutfen.

bu arada sanırım psn plus zorunlu. tr hesabından alırsam kaç tl usa hesabından kaç usd bu meret. hangi hesaptan aldığım online oyunu etkiler mi. yani us psn plus alırsam oyunda ordan alınmak zorunda ya da oyunun oynandığı hesap ta ordan olmam zorun

Tr 99 tl
    Us 50 dolar yani 110 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titanfall 2 (2016) [PC ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.