Şimdi Ara

PS3 oyun nasıl yüklenir? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni PS3 aldım. PS3'e nasıl oyun yüklücem? Başka konuda yüklenmiyor, tak oyna demişler. O zaman dene 500 GB'lık versiyonları satılıyor?
    Oyunu belleğe nasıl yükleyebilirim? CD'yi takınca kurulum yap gibi seçenek mi çıkıyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Oyun Yükleme

PS3 oyunlarını yüklemek, oyun keyfine hızlı bir şekilde başlamanın önemli bir parçasıdır. İşte PS3 oyunlarını yüklemek için adım adım bir kılavuz:

Gerekli Malzemeler:

• PS3 oyun diski veya dijital indirme kodu
    • İnternet bağlantısı (dijital indirmeler için)
    • Yeterli depolama alanı

Yükleme Adımları:

1. Oyun diskini takın: PS3 oyun diskini konsolunuzun disk sürücüsüne takın.
    2. Yükleme işleminin başlamasını bekleyin: Oyun yükleme işlemi otomatik olarak başlamalıdır.
    3. Yüklemeyi onaylayın: Yükleme ekranı göründüğünde, "Yükle" seçeneğini seçin.
    4. Yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin: Yükleme işlemi, oyunun boyutuna ve PS3'ünüzün hızına bağlı olarak biraz zaman alabilir.
    5. Oyunu başlatın: Yükleme tamamlandıktan sonra oyununuz ana ekranda görüntülenecektir. Oyunu seçin ve "Başlat" düğmesine basın.

Dijital İndirmeler:

Dijital oyunları yüklemek için şunları yapmalısın:

1. PlayStation Store'a erişin: PS3 menüsünde PlayStation Store simgesini seçin.
    2. Oyunu bulun: İstediğiniz oyunu PlayStation Store'da arayın.
    3. "Satın Al" veya "Yükle" düğmesine basın: Dijital oyunları satın alabilir veya ücretsiz oyunları doğrudan PlayStation Store'dan yükleyebilirsiniz.
    4. Yükleme işleminin tamamlanmasını bekleyin: Yükleme işlemi tamamlandığında oyununuz ana ekranda görüntülenecektir.

İpuçları:

• Oyunlarınızı yüklemeden önce PS3'ünüzün en son yazılım sürümüne güncellendiğinden emin olun.
    • PS3'ünüzde oyunları yüklemek için yeterli depolama alanınız olduğundan emin olun.
    • Yükleme işlemi sırasında PS3'ünüzü kapatmayın veya konsoldan oyun diskini çıkarmayın.

Artık PS3 oyunlarını nasıl yükleyeceğinizi bildiğinize göre oyun keyfinize daha hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • PSN var diye biliyorum Ücretsiz/200 TL arası oyunlar var ordan CD'siz bir şekilde uğraşmadan oyun indirebilirsin...Eğer yapamazsan yardım edebilirim PSN store yazar zaten...
  • Cd den oyun yüklenmez ps3e sadece psn store üzerinden indirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Cd den oyun yüklenmez ps3e sadece psn store üzerinden indirirsin

Çoğu yerde GTA 5 8GB kurulum istiyor diyorlar. Videolarda DVD alanlarda bile 8 GB kurulum ekranı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Cd den oyun yüklenmez ps3e sadece psn store üzerinden indirirsin

Çoğu yerde GTA 5 8GB kurulum istiyor diyorlar. Videolarda DVD alanlarda bile 8 GB kurulum ekranı oluyor.

Benim söylemek istediğim cd den ps3e oyunu kopyalıyıp oynuyamazsın.

• HDD ye oyun yükleme xbox ta mevcut. Gta V in 8gb ı başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDGL

Beyler yeni PS3 aldım. PS3'e nasıl oyun yüklücem? Başka konuda yüklenmiyor, tak oyna demişler. O zaman dene 500 GB'lık versiyonları satılıyor?
    Oyunu belleğe nasıl yükleyebilirim? CD'yi takınca kurulum yap gibi seçenek mi çıkıyor?

PSN'den alınan dijital oyunlar zaten direk HDD'e iner.

Kutulu her oyun ise PS3'e performans için kurulum yapar. Bu kurulum genel olarak 500 MB - 4 GB arasıdır ama 8, 10 ve hatta 13 GB'a kadar çıkan kurulumlar vardır.

Kurulum demekte disksiz oyun oynamak demek değildir. Oyunu yine diskten oynarsın. Kurulumun faydası ise oyunlarda yükleme sürelerinin azalıp hızlanmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

HDD ye oyun yükleme xbox ta mevcut. Gta V in 8gb ı başka.

Her DVD takdığımda kurulum mu olacak GTA 5'de? Çok saçma HDD'ye kuramamak.

• PS3 için diyorsan eğer:

İlk kez oyunun Bluray diskini taktığında kurulumu yapacak. Yani kurulum sadece bir kere yapılıyor. Sonrası klasik tak-oyna. İstediğin zaman Bluray diski takıp oyunu oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

PS3 için diyorsan eğer:

İlk kez oyunun Bluray diskini taktığında kurulumu yapacak. Yani kurulum sadece bir kere yapılıyor. Sonrası klasik tak-oyna. İstediğin zaman Bluray diski takıp oyunu oynayabilirsin.

Yani CD doğrulama gibi birşey. HDD'de yer kaplıyor ama CD olmadan çalışmıyor öyle mi?

• quote:

Yani CD doğrulama gibi birşey. HDD'de yer kaplıyor ama CD olmadan çalışmıyor öyle mi?

Oyunun tamamını kurmuyor ki disk doğrulama olsun.

Yukarıda da dediğim gibi; bu kurulumlar diskin yükünü hafifletip oyunu daha hızlı hale getirmek için.
    Oyunu ilk taktığınızda kurulum yapar. Sonra ise istediğiniz zaman direk diski takıp oynayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

HDD ye oyun yükleme xbox ta mevcut. Gta V in 8gb ı başka.

Her DVD takdığımda kurulum mu olacak GTA 5'de? Çok saçma HDD'ye kuramamak.

Hayır ilk taktığında kurucak sadece.
  • @mic Hayır,durmadan kurulum yapmana gerek yok,PSP gibi düşün oyunu bir kere yüklediğinizde o hep kayıtlı kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.