Şimdi Ara

Cevap: Asus X550JK XO012D touchpad sorunu -ÇÖZÜLDÜ-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim laptopun touchpadi çileden çıkardı gerçekten. bazen takılıp kalıyor. hiç bir yöne oynamıyor sadece tıklamalar çalışıyor. sizde de var mı bu sorun. nasıl çözebilirim. bir haftalık pcmi servise mi vereyim :(

-------------------------------------------------------------------------

EDİT

arkadaşlar sorun tamamen parmak izi kaynaklı. silince geçti. ama asus gibi markadan bunu beklemezdim. süreç içinde kirlenince yine olursa servise verip tüketici haklarına başvuracağım. 5-6 yıl laptop kullandım hiç yanımda mouse taşımamıştım bu laptop beni mutlu etmedi. artık mouse taşımayı bırakıp ıslak mendil de taşıyamam (busebepten !) kimse kusura
    bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec38 -- 15 Aralık 2014; 23:02:10 >

• ec38 E kullanıcısına yanıt
    yani dalga geçmek için demiyorum, fn+f9 touchpadı açıp kapatıyor boyle bi durum yapmış olabilir misiniz
  • ec38 E kullanıcısına yanıt
    Hangi işletim sistemini kurdunuz?
  • touchpadi açık şekilde kullanırken oluyor arkadaşlar. mouse ile kullanmaya başladım. artık sıkıcı olmaya başladı.. sizde olmuyor mu hiç. touchpadle ne yaparsam yapayım çözüm olmadı.. çileden çıktım artık. win 8 kullanıyorum şu an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.