Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. İ7 7700HQ, Nvidia 1050Ti 16GB ram mevcut. Problemim şu. Oyun oynarken, sketchup, idecad, sta4cad çalıştırırken hiç bir problem yok ancak autocad açtığımda 1-2 dk sonra hata verip pc kapanıyor. video tdr failure nvlddmkm.sys mavi ekranı veriyor. Problem nedir? Nasıl düzeltebilirim? Ne önerirsiniz! Şimdiden teşekkür ederim. |
Asus GL553VE Autocad Kapanma Sorunu
-
-
DDU ile temiz driver kurulumu denediniz mi?
-
Hocam denedim ancak sonuç aynı. Çizim yapmama fırsat vermeden kapanıyor. Format attım. Temiz kurulum yaptım. Güncel driver kurulumlarını yaptım ancak değişen bir durum yok
-
autocad sürümünü değiştirin.
-
şunu buldum, bir deneyin:
"sıkıntıyı kendim çözdüm çözüm şöyle nvlddmkm.sys dosyasını c: diskinde aratıyoruz 2 tane nvlddmkm.sys karşımıza çıkıyo birisini sağ tık yapıp kese tıklıyoruz C:\Windows\System32\drivers a yapıştırıyoruz bu kadar yaklaşık 1 buçuk saat oyun oynadım hiç bir sıkıntı olmadı"
Bir de bunun intel ekran kartı sürücüsü uyumsuzluğu olduğunu okumuştum zamanında bir yerlerde.
şu programı bir deneyin isterseniz sürücü güncellemeleri için. Başka birçok programın bulamadığı imzalı sürücüleri buluyor kendisi:
bilgisayarınızı hızlandırınEn iyi sürücü güncelleme programı Driver Easyhttps://bilgisayarinihizlandir.com.tr/en-iyi-surucu-guncelleme-programi/
Benzer içerikler
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- casper nirvana nb 15.6 driver
- checking media hatası
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- ctrl tuşu çalışmıyor
- hoparlörden ses gelmiyor
- mavi ekran
- secure boot nedir
- video boyutu küçültme
- udf dosyası nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X