Şimdi Ara

Asus n53sn Ekran kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Arkadaşımın asus n53sn sz007v laptobu var . Harici ekran kartında problem var. Bir türlü halledemedim. Sürekli Intelin entegre kartı aktif . Harici olana bir türlü geçmiyor. Güncel driverler , cipset,bios herşey sorunsuz bir şekilde kuruldu ve bundan eminim. Yazımsal bir eksik yok gibi görünüyor.
    nvidia gt550m ekran kartının modeli.
    windows 7 64 bit işletim sistemi var.
    nvidia denetim masasından 3d ayarlarının yönetilmesinden Tercih edilen grafik işlemcisini gt550m i seçmeme rağmen GEÇİŞ yapmıyor(geçiş yaptıgını gösteren bildirim ışıgı var Mavi Yanınca entegre BEYAZ yanınca harici)(Arada bir beyaz olup tekrar maviye geçiyor.). Ayrıca aygıt yöneticisinden intelin entegre kartını devre dışı bırakıp sadece harici ekran kartını kullanmayı denediğimde ekran 16 bit renk tonunda gösteriyor. Kafayı yiyeceğim arkadaşlar çözüm önerilerinizi yazarsanız sevinirim

Oyunlarda Yüksek performanslı islemci ile çalıstır dediğimde oyuna girmiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esC# -- 1 Ekim 2013; 13:05:24 >

• Konu güncel
  • masaüstündeyken enerji tasarrufu için sistem kendi ayarlıyor zaten ne zaman kullanılacağını.manuel olarak bunun değişebileceğini pek sanmıyorum.
    oyunlarda sıkıntı oluyormu peki?550m oyunlarda kullanılmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Investigator

masaüstündeyken enerji tasarrufu için sistem kendi ayarlıyor zaten ne zaman kullanılacağını.manuel olarak bunun değişebileceğini pek sanmıyorum.
    oyunlarda sıkıntı oluyormu peki?550m oyunlarda kullanılmıyor mu?

Kardeş yardımın için teşekkür ederim ama sorun bu kadar basit değil. Yani buraya konu actım ama sorun bu kadar basit olsa konu acmaya gerek duymazdım . Yazdıklarımın tamamını okudun mu bilmiyorum ama okusan böyle bir cevap vermezdin. Oyunlarda grafik kartına geçince zaten anlaşılıyor mavi ışık beyaz ışıga dönüyordu. Daha önceden suan sadece mavi ışıkta kalıyor. İkinci ekran kartına geçiş yapıp(saniyelik) tekrar entegreye geçiyor.
  • Konu guncel arkadaslar cozum onerisi olan yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç ayarlarınızı değiştirin.
  • Soruna çözüm bulabildin mi? Aynı sorun bende de meydana geldi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Laptop Ekran Kartı.
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok kardes aynı devam ediyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen donanımsal bir sorun o zaman.
  • www.nvidia.com.tr
    Sürücüleri Yükle | NVIDIA
    http://www.nvidia.com.tr/drivers

Bu siteden son driver'ı yükledim sorun çözüldü. Yaşayanlar için öneririm.
    Ayrıca şu linkte faydalı olabilir;
    donanımhaber forum
    ^^ÇÖZÜLDÜ İÇERİ NVIDIA Optimus-ATI Geçiş Problemi (Harici ekr. kartına geçmiyor) ^^^^ » Sayfa 1 - 6
    http://forum.donanimhaber.com/m_51422822/f_//tm.htm#51422822

• kalmışsa kullanan daha yeni anakart aldım çinden bahsettiğin sorun nvidia çipinin mefta olmaıymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.