< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cerrahpaşalı halit’in aslında haklı olması

-
-
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunların hepsi Polat ve Aslan Amcanın planı zaten.Çakır a destek vererek ortalığı karıştırmaktı amaçları , başarılıda oldular.Polat ın yaptıkları olmasa Çakır Halit le kanki olabilirdi.
-
Aslan Akbey de hakkı yenen karakterleden. Sırf Pala'yı daha öne çıkaralım derken Türk tarihinin en başarılı kurgusal karakterlerinden birini hain gibi gösterdiler. Hiram Abas'ın dizideki yansımasıydı Aslan Akbey. KGT'nin başı (Çillerin kurdurduğu idda edilen gizli istihbarat örgütü). Üstelik dizide Kuşçu Eşref'in torunuydu. Derin devletin vücut bulmuş haliydi. Devlet terbiyesi üst düzeydi. Daha çok şey yazılabilir ama Aslan Amca'nın akıbeti de Halit ile aynı oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canyakan-64 -- 23 Aralık 2021; 17:40:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurgu, fazla kafaya takmamak lazım sonuçta insan kurgusu.
-
bence eren baron olmalıydı. baron olamayınca diziyi bırakmıştım.
-
Erdal olsa bomba olurdu.
-
20 yazdığını ilk defa senden duydum kanıt var mı ?
-
sahneye baktim youtube dan not var ama okunakli degil anlik geciyor.
-
Racon kesmiyoruz kafaa kesiyoruz kafaa. O meto dediğin soysuz ile karıköylü halİT mi sefir olacaktı. Baş kaldıranın soyunu kurutucaksın ki soyundan olanlar suratını yerden kaldıramasın. Haini bir gün yaşatmayacaksın.
-
Kv dizisinde en sevdiğim karakterlerden biriydi ulan polat en sonunda mehdi olmustu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bunların hepsi Polat ve Aslan Amcanın planı zaten.Çakır a destek vererek ortalığı karıştırmaktı amaçları , başarılıda oldular.Polat ın yaptıkları olmasa Çakır Halit le kanki olabilirdi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X