Şimdi Ara

Cerrahpaşa tıp mı ODTÜ EE mi [tamamen kararsızım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
5
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dragonboy

İkisi apayrı bölümler.Mühendislikte ezber kuvveti işlemez. :D

Ezberim kuvvetli diye analitik zekam zayıf mı olmak zorunda hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerrahpaşa tıptayım. Odtü müh. de cerrahpaşa tıp da güzel bölümler ilgine göre tercih etmen gerekir. Ben mesela iyi ki müh. değil de tıp tercih etmişim diyorum. Tıp tercih etceksen kesinlikle cerrahpaşa, hacettepeyi fln salla tus başarısı olsun, sosyal olanakları, istanbulda bulunmanın verdiği dinamizmi, imkanları ankarada bulamazsın yine de senin vereceğin karar. kolay gelsin
  • Normalde ben bu tarz ikilemde tıp yazılması taraftarıyım ama senin sıralamanda mühendislik daha iyi olur. ODTÜ EE yazın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikibinonyedi İ kullanıcısına yanıt
    anladık kanka ilk 1000desin ezme bizi.
  • Odtü Tıp!!!
    Zayıf diyen olmadı hocam.Sadece ikisi bambaşka şeylerdir.Bunun farkına varmadıysanız diye ki konu açtığınıza göre varmamışsınız belirtmek istedim. heronguy 'a katılıyom.İkisi de kendi alanında çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonboy -- 12 Temmuz 2017; 18:35:23 >
    gerçekten kıskanmıyorum
  • lester8101 L kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durumdayız odtü ee düşünüyorum ama ankara tıp diyor aile bakalım hayırlısı

• Gönlünüze hangisi yakın hissediyorsanız onu yazın. İkisi de iyi bölümler. İnsanlara yardım etmeyi ve onlarla uğraşmayı seviyorsanız mesleki doyum olarak tıp size daha uygun olacaktır. Fizik ve özellikle fizikte elektrikle ile ilgili konulardan zevk almıyorsanız okurken de iş hayatında da zulüm çekeceğinizi düşünüyorum. Karar sizin.
  • Tabii ki Cerrahpaşa tıp.

• Tıp yaz geç hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://azimliyazar.blogspot.com.tr/2017/04/elektronik-muhendisligi-balon-mu.html?m=1

Aklima bu geldi hangisini tercih etsen daha az pişmanlık duyarsin?

• ODTÜ EE'de okuyan biri olarak ODTÜ bilgisayar diyorum Şaka bir yana kendine göre karar verebilirsin ikisi apayrı şeyler onun kararını rahatlıkla verebilmen lazım. ODTÜ EE kısmıyla ilgili sorularını halledebilirim. Anlattığım videoyu da izleyebilirsin.

https://www.unilidenogren.com/video?odtu-elektrik-elektronik-muhendisligi--1

Sana ilk tavsiyem aileni tercih döneminin dışında bırak.
    İkinci tavsiyem puana göre tercih yapma. En büyük hata bu ikisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragonboy

Zayıf diyen olmadı hocam.Sadece ikisi bambaşka şeylerdir.Bunun farkına varmadıysanız diye ki konu açtığınıza göre varmamışsınız belirtmek istedim. heronguy 'a katılıyom.İkisi de kendi alanında çok iyi.

Hocam kırıcı olduysam özür dilerim. Tedavisi 3 yıl daha sürecek bir ruhsal hastalığım var. Ailem ve doktorum ankarada. Doktorum da aileme sizin yanınızda okusun mutlaka demiş. Aslında fizik ve geoyu sevmem ama ankarada kalırsam sıralamam boşa gider odtü ee hariç fakültelerde. Hacettepe tıp olmayacak %90.Hem belki şehir dışı için ctf ye izin verirler ünlü olduğundan.

Ama şu da garip ki ruhsal hastalığım nedeniyle insanlarla uğraşmayı hiç sevmiyorum anti sosyal biriyim. Doktor olursam yine işimi sevmeyeceğim diye korkuyorum. Hasta olmasaydım daha temiz kafayla düşünebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikibinonyedi -- 12 Temmuz 2017; 19:27:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arif_suheyl

ODTÜ EE'de okuyan biri olarak ODTÜ bilgisayar diyorum Şaka bir yana kendine göre karar verebilirsin ikisi apayrı şeyler onun kararını rahatlıkla verebilmen lazım. ODTÜ EE kısmıyla ilgili sorularını halledebilirim. Anlattığım videoyu da izleyebilirsin.

https://www.unilidenogren.com/video?odtu-elektrik-elektronik-muhendisligi--1

Sana ilk tavsiyem aileni tercih döneminin dışında bırak.
    İkinci tavsiyem puana göre tercih yapma. En büyük hata bu ikisi.

Hocam yüksek lisans yapmasak kaç para maaşla başlarız ortalama

Ve 4. Sınıfta öğrencilerine dışarıdan iş teklifi geldiği efsanesi doğru mu

Fizik ve geo yu lisede sevmeyen lakin biyoloji ve kimya kadar olmasa da başarılı olmuş biri bezer mi okurken

Profilimi anlamanız açısından lys fizik netim 25

Kimya netim 30

Biyo netim 28.75

Hocam tedavisi 3 yıl diyorsunuz zaten işe başladığınızda iyileşmiş olacaksınız. Bence bunu dert etmeyin tıp istiyorsanız.
  • Bu kafadaysan kesinlikle tıp yaz boşver ODTÜ'yü

• Götümdeki ter kurumayacak kadar çalışacağım (iş hayatında) diyeceksen ee. Yok ben yine aynı çalışma ama iş hayatında rahat etcem dersen tıp. ee 4 yıllık falan olabilir ama mühendissen kendini sürekli geliştirmen lazım, üni ve iş. ama tıp her şey sabit :D
  • Hiçbir bilgin yoksa mühendislikten direkt uzak dur bence tıp yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_mahmutpek

Götümdeki ter kurumayacak kadar çalışacağım (iş hayatında) diyeceksen ee. Yok ben yine aynı çalışma ama iş hayatında rahat etcem dersen tıp. ee 4 yıllık falan olabilir ama mühendissen kendini sürekli geliştirmen lazım, üni ve iş. ama tıp her şey sabit :D

+1500000

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.