Şimdi Ara

Cerrahpaşa tıp mı ODTÜ EE mi [tamamen kararsızım] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
5
Favori
5.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorlar fakat çok yavaş. Büyük kurumlar olsun, üniversiteler olsun genelde daha yavaş değişir. Bir de bölümde genelde genç hocalar bir şeyleri değiştirmeye çalışırken daha eski hocaların sözü geçtiği için daha da yavaş oluyor ve ben bir çok hocanın da zaten şuanki sistemi savunduğunu düşünüyorum, pek değişeceğini sanmıyorum sende de muhtemelen aynı tas aynı hamam olur :D bu arada tıpla kıyaslama bile yani ikisi çok farklı şeyler. bu söylediklerim tıp yaz anlamında demiyorum :D ee ile bilgisayarı kıyasla, illa ee yazacaksan o zaman farklı üniversiteleri(bilkent gibi) de araştır ence.
  • TheUlas kullanıcısına yanıt
    ahaha kötü yollara düştüm yazılım falan uğraşıyorum kafama göre elektrik olmasın içinde yeter ki :D sonra bi çalışıp bi çalışmaz falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif_suheyl

bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorlar fakat çok yavaş. Büyük kurumlar olsun, üniversiteler olsun genelde daha yavaş değişir. Bir de bölümde genelde genç hocalar bir şeyleri değiştirmeye çalışırken daha eski hocaların sözü geçtiği için daha da yavaş oluyor ve ben bir çok hocanın da zaten şuanki sistemi savunduğunu düşünüyorum, pek değişeceğini sanmıyorum sende de muhtemelen aynı tas aynı hamam olur :D bu arada tıpla kıyaslama bile yani ikisi çok farklı şeyler. bu söylediklerim tıp yaz anlamında demiyorum :D ee ile bilgisayarı kıyasla, illa ee yazacaksan o zaman farklı üniversiteleri(bilkent gibi) de araştır ence.

Hocam odtü ee yazarsam 1 yıl da hazırlık okuyacağım yani 2 sene sonra da mı değişmez bu eskilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birbiriyle uzaktan yakından alakası olmayan bölüm için tavsiye istiyorsun.

Açık ve net söyleyeyim senden ne doktor olur ne de mühendis.. Çünkü daha neyi sevip isteyeceğine karar veremeyen birine hiç kimse yardım edemez.
  • Hocam tipa git pişman olmazsin

• Bizim okuldaki biyoloji hocası bile tipi kötülüyordu yok şöyle yok böyle, insanlar genelde kendinden yüksek yerleri kazanmış kişileri çekemiyorlar,ee zaten bana göre değil biraz önyargım var fiziğin zorluğundan dolayi ama bilkent bilgisayar mı tip mı derseniz bende arada kalırdım tabi.Ulke olarak kendi mesleğimiz dışındakileri kötülemekten kurtulmamiz lazim,adam kahvede işsiz oturuyor mühendislere doktorlara laf atıyor

• Parasını , şöhreti , kariyeri vs.hepsini geç . O konuyla alakalı bir şeyler okuduğunda hangisi seni mutlu ediyor , hangisi seni heyecanlandırıyor.Önemli olan burası.

Ben de 5 sene önce tıp mı bilgisayar müh. derken bir sezaryen videosu bir de bu xbox kinect tarzı bir video izledim ve tıp seçtim son 3 gün kala Şu an pişman mıyım , bilgisayarı görmediğim için bilgisayar okursam nasıl olurdu sorusu var sadece ? Yoksa tıp okuduğuma pişman değilim.

Eleştirdiğim nokta tıp eğitiminin böyle yapılması , ayrıntılarda boğup ,olayın temeli kaçıyor . Ve sürekli bir koşturma halindesin.Durup da ben napıyorum ne öğreniyorum diyemiyorsun. Aha bugünkü dersin notu çıkmış onu alayım , sonra dünküleri tekrar ederim.Sınava 5 gün kalmış sonra da çıkmışları çözerim diyorsun.Ama neyi neden yapıyorsun bir fikrin yok. Samimi söylüyorum.Sonra sınavdan çıktıktan sonra çoğu çöp.Belli bir sistematik ve mantık çerçevesinde bilgi yüklemesi yapılmadığı için olaylar arasında bağlantı kopukluğu oluyor.

Ama gözünü seveyim ilerde özel hastaneye kapağı atmaya çalışan , stajlara doç.gibi giyinip gelip instagrama fotoğraf atan , ilerde doktorluğun şöhretini kullanmaya çalışan tiplerden olacaksan gelme tıpa ve kafan matematiğe , fiziğe basıyorsa. Ben ne adamlar gördüm .Adam lisede matematik olimpiyatçısı , başarıları var . Gelip tıp fakültesinde sıradan bir öğrenci oluyor.

• Birbirinden o kadar alakasız iki bölüm arasında nasıl kalabilirsin arkadaş. Hangisini seçmen gerektiğiyle ilgili hiç bir fikrim yok (tartışma konusu bile saçma geldi) fakat büyük bir ilgiyle takip ediyorum konuyu. Tek dileğim 26 temmuzdan önce gerçekten ne yapmak istediğini keşfetmen önümüzdeki 20-25 yıl için.
  • ikibinonyedi İ kullanıcısına yanıt
    Kardesim yanlıs anlamada gidip bütün okulların dersine mi girdin? Sonra en zoru hacettepe oldugunu mu dusundun. 1 kere eger tip fakultesinde calismazsan, butun okullar zor. Öyle en zoru su,bu diye bi sey yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.