Şimdi Ara

Ceren'in ölümüne neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye tahliye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa'da geçen yıl 20 yaşındaki Ceren Özkükner'in ölümüne neden olan alkollü ve ehliyetsiz sürücüye 12 yıl hapis cezası verildi. Ancak aradan bir yıl geçmeden sanık tahliye edildi. Gerekçe olarak ise cezaevinde kaldığı süre gösterildi. Genç kızın ailesi karar itiraz edecek.

Alkollü araç kullanan Kılınç'ın kaza anında 180 kilometre hız yaptığı anlaşıldı.

Genç kızın ailesi karara itiraz edecek.

Haberin devamı ve kaynak:

Ceren'in ölümüne neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye tahliyewww.ntv.com.tr
    Ceren'in ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücüye tahliye
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/cerenin-olumune-neden-olan-ehliyetsiz-surucuye-tahliye,eiYrTV-xZUWhS5p8vh3cVQ

• Adalet ve kalkınma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezilliktir.. Türk hukuk sisteminde çok fazla açık var ve bunu kullanan çok sayıda savcı avukat var.. yenilenme şart..

• "Artık Türkiye'de cinayet işleyenler hariç kimse hapis cezası almıyor" diyordum ki, bu haberi gördüm. Pes artık...

• 12 yil ceza alip 1 yil yatinca cikiliyor mu?

3de 1 degilmiydi onceden o ?

• erkahn kullanıcısına yanıt

Geçende de Rauf Gerz'in katili 6 sene alıp 4 ay yatıp çıktı.

Hapishaneleri seçim sonrası muhalifleri tıkmak için boş tutuyorlar...

• Olaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 8 Ekim 2022; 23:17:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kazada kim suçlu ve neden
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • enizam E kullanıcısına yanıt

valla yurek dayanmaz

simdi o adami kizin ailesinden birisi vursa nasil olsa 1 seneye cikarim der

• Hızla arkadan çarpınca bir otomobil, kız yola fırlamış. Bunu fiziksel olarak anlayamadım. Arkadan çarpınca genelde boyun zedelenmesi olur, ön camdan ya da yabdan fırladıysa hem kemer takmıyordur hem de araç önden vurmuştur. Çarpan adam covid 19 virüsünden enfekteymiş. Karantinada kalması gerekirken araba sürüyor, alkol alıyor (emin değilim), hız yaparak kaza yapıyor. Kız desen kemer takmıyor. Yani nerden baksan bu olayların tek sebebi var. CEHALET!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 8 Ekim 2022; 17:28:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şaka gibi neresinden bakarsan elinde kalıyor kıza yazık olmuş

• 1 yıl mı.?
    İnsan hayatının en ucuz olduğu ülke.
    Ulan kabile devletlerinde bile böyle olmaz.
    Alkollü ve ehliyetsizse katildir yani.

Katil olmak için illa eline silah alıp birini öldürmene gerek yok.

Bu da katildir.

• Sizin adalet anlayısınız sadece makhemede arkanızda yazan tabeladan ibaret hakim bey.Bazı hakimlerin yatacak yeri yok öbür dünyada.

• Bu şu demek: "alkollü ve ehliyetsiz şekilde gidip birini ezebilirsiniz, cezası yoktur".

• ben bu haberde ölen kisiyi kendi halinde karsıya gecmekte olan yaya sandım.. degilmis..

ben kendimden örnek vereyim, evimden cıkarım arabaya binerim daha kontağı calıstırmadan emniyet kemerimi cıt diye yuvasına sokarım.. bunu yapmadan kontağı cevirmem.. hatta yanımda oturanı da eğer kemer kullanmıyorsa kullanması icin ayrıca uyarırım.. ben kemer kullanmam derse ciddi söylüyorum onu arabadan indiririm..

sen bunu yapmazsan, emniyet kemeri kullanmazsan, ister direksiyonda ol ister sürücü yanındaki ön koltukta ol, ön camdan sputnik roketi gibi roketlenirsin ve yuri gagarin gibi fırlayıp dünyayı terk edersin..

sonra ceren öldü, ceren yola sacıldı, cerenin katilleri imdat.. kemerini daha doğrusu aklını kullanacaktı.. allah akıl vermis herkes kullanmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 9 Ekim 2022; 11:52:20 >
  • Hayatımız bir beyinsizin trafikte bizi bulmasına bağlı. Kemer taksan bile ölebilirsin. Arkadaki vursa sen de bariyere savrulsan bariyer içinden bile geçebilir. Yani inanılmaz gerçekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kemer kullanmayan ba$ına gelecek seylere razı demektir.. kendi düsen ağlamaz.. ceza az mı? bence değil.. cünkü kemer kullanmayarak kendi ölümüne kendisi sebep olmus.. o kemerleri o araclara süs olsun diye koymuyorlar.. kullanmazsan ölürsün bu kadar basit..

bizim millete de yine eglence cikmis fitilleri ateslenmis fiseklenmisler..

katiller, hakim suclu, allah belalarını versin tü tü tü tü adalet yok falan..

özetle hakim söyle böyle diye hakime falan sallamayın.. carpanın sadece ehliyetsiz arac kullanmaktan ve sokağa cıkma yasagına uymamaktan ceza alması gerekirdi.. bundan fazla bir ceza gereksizdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 9 Ekim 2022; 13:15:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.