Şimdi Ara

Cepteşok Aytaç Biftek 1 Alana 1 Bedava (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
6
Favori
70.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zehirlenip hastanede serum yediğine değmez. Güya et dondurucuda duruyor cıvık cıvık. Daha önce ki konuda gidip baktım olmasına rağmen almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıdırOvic

Zehirlenip hastanede serum yediğine değmez. Güya et dondurucuda duruyor cıvık cıvık. Daha önce ki konuda gidip baktım olmasına rağmen almadım.
    Şimdi gittim baktım kasada ikisi 20 lira tuttu , dedim hani nerde 1 alana 1 bedava kampanyası ? İşte son kullanma tarihine 1 gün kalmış ürünler için geçerli dedi. Ürünleri iptal edelim dedim. Başka kasaya yönlendirdi diğer aldıklarımı ödedim. , Sonra diğer kasadaki görevliye indirim verdi ama vermemesi lazımdı falan dedi. Muhtemelen bana yalan söyledi , sizce müşteri hizmetlerini arasam gerekli işlem yapılır mı kasiyere ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 4 bugün 4 adet ile kampanyayı kapatıyorum toplamda 1200 gr biftek alıp 40 lira ödedik iyi kampanya

• Nasil pisiriliyor acaba bilgisi olan varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Şimdi gittim baktım kasada ikisi 20 lira tuttu , dedim hani nerde 1 alana 1 bedava kampanyası ? İşte son kullanma tarihine 1 gün kalmış ürünler için geçerli dedi. Ürünleri iptal edelim dedim. Başka kasaya yönlendirdi diğer aldıklarımı ödedim. , Sonra diğer kasadaki görevliye indirim verdi ama vermemesi lazımdı falan dedi. Muhtemelen bana yalan söyledi , sizce müşteri hizmetlerini arasam gerekli işlem yapılır mı kasiyere ?

Alıntıları Göster
    Zaten bu karaktersiz/haysiyetsiz/onursuz kasiyer grubu yüzünden hem müşteri hem şirket mağdur oluyor. Migrosta da aynı boklar olmuştu. . Biz adamlara üzüldükçe onlar bizi şaapıyor. Yapın abi şikayetinizi

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Alıntıları Göster
    olur mu hocam 1 saat önce aldım ne 1 gün kalması ikisi 7 ağustos ikisi 12 ağustos sallamış bence ekranı kontrol ettiniz mi hocam? ekranda düştüyse yalanını yakalardınız. sistemsel düşmediyse bilemeyiz tabi.

• İyi yanından bak midemiz yıkanmış olur en azından

• Ürünü sepete eklemeye çalıştığımda sürekli market seç kısmı geliyor. Marketi seçiyorum ürünü tekrar sepete eklemek istediğimde tekrar market seç diyor. Geçemedim bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Zaten bu karaktersiz/haysiyetsiz/onursuz kasiyer grubu yüzünden hem müşteri hem şirket mağdur oluyor. Migrosta da aynı boklar olmuştu. . Biz adamlara üzüldükçe onlar bizi şaapıyor. Yapın abi şikayetinizi

Alıntıları Göster
    Olayla ilgili müşteri hizmetlerini de aradım. Kampanya yok tanesini 10 liradan alabilirsiniz diyor yeminle iki ucu boklu değnek bi şey anlamadım. Kasiyerler zaten aklı sıra kurnazlık yapıyor da müşteri hizmetleri niye öyle bişey dedi ki ? Bir de siz arayıp öğrenebilir misiniz size ne diyecekler ?

• Şok kadar rezil bi yer yok bunlar mahale bakkalıyla aynı seviyede resmen

• gidip 4 adet siparişimi daha sorunsuz aldım, mağazada fazladan 2 tane varmış onları da aldım. sorun yaşamadım hiçbir alışverişimde ürünler de gayet iyi
  • Hmm hastalıklı geri çevrilen binlerce hayvanımızın nerelere gittiği belli oldu.
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    geçenki kampanyadan haberiniz varmı? aynı kampanya olmuştu.karasudan almıştım ama dolapta 1+1 ibaresi vardı kasada düşmedi bende dedim dolapta 1+1 yazıyor diyince müdürü aradı müdür kampanya bitmiş dedi. kasiyere dedim normal çek 9.95 i nakit ver diyince kasiyer tamam dedi ve kampanyadan faydalandım eğer kasiyer anlayışssız beceriksiz yada yardımcı olmak istemiyorsa zorla birşey yaptıramıyoruz zaten dediğim gibi 1+1 dolapta etiket varsa yeniden git hocam hakkındır almak.müşteri hizmetlerinin zaten birşeyden anladığı yok.
  • Market te 1 alana 1 bedava geçerli. Boşuna cepte şok la uğraşmayın.

• 28 ağustos-1 ağustos-8 ağustos-28 temmuz tarihleri

• quote:

Orijinalden alıntı: karasac

geçenki kampanyadan haberiniz varmı? aynı kampanya olmuştu.karasudan almıştım ama dolapta 1+1 ibaresi vardı kasada düşmedi bende dedim dolapta 1+1 yazıyor diyince müdürü aradı müdür kampanya bitmiş dedi. kasiyere dedim normal çek 9.95 i nakit ver diyince kasiyer tamam dedi ve kampanyadan faydalandım eğer kasiyer anlayışssız beceriksiz yada yardımcı olmak istemiyorsa zorla birşey yaptıramıyoruz zaten dediğim gibi 1+1 dolapta etiket varsa yeniden git hocam hakkındır almak.müşteri hizmetlerinin zaten birşeyden anladığı yok.
    Dolapta öyle bir ibare yok da 4er 5er alanlar nasıl alıyor hocam ?

• Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Çöpe mi gitseydi?

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi saat 1,5 gibi aldım bugün sıkıntı çıkmadı mağazadan.
  • Aynı kampanya mağazada da geçerli, az önce aldım. Ayrıca ikisinin de aynı ürün olması gerekmiyor. Birini normal diğerini Akdeniz yazandan aldım.

Dün cepteşok'tan sipariş vermiştim o beni çok uğraştırdı. 18.00-19.00 arası teslimatı seçip ödemeyi yaptım, 18.20 gibi mağazaya gidip siparişimi almak istediğimde gördüm ki siparişten haberleri yok. Bize öyle bir sipariş gelmedi deyip sallamaya çalıştılar ama ödemeyi yaptığımdan üsteledim artık. Sonra baktık ki, sistemi açıp kontrol eden olmamış bile, hatta sistemle ilgilenen kişi giriş bilgilerini bile bilmiyor. Bir yerleri arayıp kullanıcı adı, şifre falan öğrendi de öyle açabildi sistemi. Cepteşok falan upraşmayın, gidin kendiniz alın bence

• Dün yiyip bugün mide problemi yaşayan varmı ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.