Şimdi Ara

Cep Telefonlarının F/P Grafiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Dikey eksen yüzde cinsinden performans, yatay eksen de fiyatı.

quote:

100/(1+e^-((x-4100)/1000))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 1 Haziran 2020; 21:4:3 >

• Telefondan telefona degısır ,nokia 3310 alacaksan başka bir yönden performans sunar sana.

Ladies and Gentleman! Your eyes do not deceive you! Leave the deception to your local leaders. Time to wake up, Monte d'Or, and get enlightened!
    https://twitter.com/Fontainebleauj8
  • Amaan dünyalık mal işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randall Ascot

Telefondan telefona degısır ,nokia 3310 alacaksan başka bir yönden performans sunar sana.
    Anti tank silahı niyetine kullanabilirsiniz

Buradan x=0 da maksimum eğimi buluruz ki bu da en mantıklı hareketin telefon almamak olduğunu gösterir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: White Death

y/x in türevini alıp 0 a eşitlersek en yüksek fiyat performans oranını buluyoruz

Buradan x=0 da maksimum eğimi buluruz ki bu da en mantıklı hareketin telefon almamak olduğunu gösterir
    Evet, en yüksek verim artışı x'in 4100'den önceki değerlerinde olur. Ama bu fonksiyonun kritik noktası eksi sonsuz ve sonsuzda. Dönüm noktası ise 4100'de. Yani 4100 liranın üstündeki telefonları alan maldır. Matematiksel olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 2 Haziran 2020; 8:24:49 >
  • Matematikçi veya telefoncu falan değilim ama, önsezi olarak ben 6k ile 12k arasında telefonların farkının olmadığını değil, 3k ile 12k arasında çok farkının olmadığını düşünüyorum sanırım. Yani ben eğimin arttığı bölgeyi daraltıp biraz daha sola koyardım sanki

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

Matematikçi veya telefoncu falan değilim ama, önsezi olarak ben 6k ile 12k arasında telefonların farkının olmadığını değil, 3k ile 12k arasında çok farkının olmadığını düşünüyorum sanırım. Yani ben eğimin arttığı bölgeyi daraltıp biraz daha sola koyardım sanki
    En iyisine sahip olmak istiyorlar, Bilmiyorum bir insan telefona niye o kadar para verir.
    Bunun yansıması olurdu hayata ve ülkeye.
  • Xiaomi'nin 1000 liralık telefonu da ip11'in yaptıklarını yapıyor atom parçalamıyor sonuçta.Gariban adamım o kadar para vermek saçma geliyor.Kodamanlar verebilir tabii.

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

Matematikçi veya telefoncu falan değilim ama, önsezi olarak ben 6k ile 12k arasında telefonların farkının olmadığını değil, 3k ile 12k arasında çok farkının olmadığını düşünüyorum sanırım. Yani ben eğimin arttığı bölgeyi daraltıp biraz daha sola koyardım sanki

Böyle mi hocam?

Böyle de 2k ile 3k arasında %100 fark varmış gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Böyle mi hocam?

Böyle de 2k ile 3k arasında %100 fark varmış gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    aynen sadece benim fikrim ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.