Şimdi Ara

iPhone Air ve Galaxy S25 Edge'nin pil performansı kıyaslandı: İşte sonuçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone Air ve Galaxy S25 Edge'nin pil performansı kıyaslandı: İşte sonuçlar
    Apple'ın yeni ultra ince modeli iPhone Air, pil ömrü konusunda rakibi Galaxy S25 Edge ile kıyaslandı. Air, çok daha küçük bataryasına rağmen rakibiyle aynı performansı sunmayı başardı.

iPhone'ların donanım ve yazılım optimizasyonu sayesinde kendisinden çok daha büyük bataryalı Android telefonlarla yarışabildiğini biliyoruz. iPhone Air, Apple'ın kendi bünyesinde geliştirdiği yeni C1X 5G modemi ve N1 kablosuz yongasıyla bunu bir adım öteye taşıyor. Sadece 3.149 mAh batarya kapasitesiye sahip Air, 3.900 mAh bataryalı Galaxy Edge ile aynı pil ömrünü sunmayı başarıyor.

Ayrıca Bkz.iOS 26.0.1 güncellemesi, iPhone 17 sorunlarına odaklanacak

YouTube kanalı PhoneBuff’un gerçekleştirdiği kapsamlı testte her iki cihaz da eşit koşullarda sınandı. Test boyunca ekran parlaklığı 200 nit’e sabitlendi, hoparlörler de benzer ses seviyelerine ayarlandı. Ancak iPhone Air’in tek hoparlörü, aynı ses çıkışını verebilmek için daha fazla güç tüketmiş olabilir.

Test sonucunda iPhone Air, 16 saat bekleme ve 9 saat 58 dakika aktif kullanım süresi elde ederken, Galaxy S25 Edge 16 saat bekleme ve 9 saat 59 dakika aktif kullanım ile sadece bir dakika fazla dayandı. Bu süre hata payı içerisinde olduğu için her iki telefon da aynı pil süresi elde etti diyebiliriz. Tabi bu süreler kullanılan uygulamaların türüne ve test koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Kaynak:https://wccftech.com/galaxy-s25-edge-narrowly-beats-the-iphone-air-in-battery-drain-test/

• S25 edge ipon air den çok daha iyi bir telefon yapay zeka ,pil kamera ,ekran , performans ve fiyat olarak arada fark var.ayrica pil samsung ta daha iyi gidiyor diyen de bir sürü site var .burda 1 tane yotube kanalı kaynak olarak verilmiş. Ve ipon air in o küçücük pili dolmak için samsundan 40 dakika daha fazla zamana ihtiyaç duyuyor

Android'in yüz karası Samsung, batarya koymayı unutmuşlar diye dalga geçtiğimiz Air karşısında bile rezil olmuş. Adı Edge kendisi ne idüğü belirsiz olan, kullanıcı düşmanı markanın 72K'dan çıkardığı cihaz, 50K bandına kadar düşmüştü 4 ayda. Üstelik dolar 3 lira artmasına rağmen. Edge'in ısınma, batarya, kamera gibi sorunları oldukça fazla. Telefonun arka üst kısmı cayır cayır yanıyor. Kamerası S23 Ultra'nın bile gerisinde kalıyor. Telefoto kamera olmaması Android cihazlar arasında bu fiyata kabul edilebilir değil. Sanki en iyi Snapdragon işlemci kullanmıyormuş gibi bir performansı var, 60 FPS'ler filan rezalet. Arayüz kısıtlama yapıyor. Kısaca al birini vur ötekine. Her iki markanın kullanıcıları nasıl kandırabiliriz diye düşünüp çıkardığı modeller bunlar. Tarihin tozlu raflarında yerlerini "en başarısız telefonlar" olarak alacaklar.
  • its ok not problem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung zaten belirgin bir marka sadakati duygusuna sahip Apple müşterisinin aklını çelme girişimlerini bırakıp kendi zayıf yönlerini törpülemeye odaklanmalı. Şu batarya kapasitesi farkıyla aynı pil performansını vermeleri Edge modeli ve Samsung açısından skandal bir durum bence.

Sonra Apple müşterisine dönük elit ince cihaz çıkardık ama piyasada başarısız oldu neden diyorlar. Olursun tabii ki, fazladan batarya kapasiten kağıt üstünde ve lafta kaldığı için.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

skandal ve sanki sadece apple müşterisine dönük üretilmiş iması belirten ifadelerine katılmıyorum. satış adedini de başarıyla eş anlamlı bulmuyorum, zevkle kullanıyorum. her şey çok güzel olacak iPhone Air ve Galaxy S25 Edge'nin pil performansı kıyaslandı: İşte sonuçlar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 29 Eylül 2025; 11:10:56 >
  • S25 edge ipon air den çok daha iyi bir telefon yapay zeka ,pil kamera ,ekran , performans ve fiyat olarak arada fark var.ayrica pil samsung ta daha iyi gidiyor diyen de bir sürü site var .burda 1 tane yotube kanalı kaynak olarak verilmiş. Ve ipon air in o küçücük pili dolmak için samsundan 40 dakika daha fazla zamana ihtiyaç duyuyor

iPhone Air ve Galaxy S25 Edge'nin pil performansı kıyaslandı: İşte sonuçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 29 Eylül 2025; 11:4:56 >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Apil müşterisinin aklı teknoloji ile çelinemez. Onlarda farklı bir durum var araştırılması lazım. Şahsen kaliteli ot teorim var ama işe yarar mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 29 Eylül 2025; 12:24:56 >
  • Ip11 den aire gecince level atladim pil, ekran ve kamera konusunda.

• İphone air 17 serisinde kasası en çok hoşuma giden telefon. Fakat özellik olarak epey fakir. Fiyat olarakta pro serisine yakın. Belkide insanları pro serisine yöneltmek için bu şekilde fiyatlandırdılar. Zira her ne kadar air’i beğensemde bu fiyata pro serisini tercih ederdim.

• Cihaz fiyat farkı ,
    Batarya ömrü ,
    Batarya değişim fiyatı çok daha önemli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aaaaa 😱 Tek hoparlör mü var?
    Tek kamera, tek hoparlör...
    Bunu alan varsa, Allah akıl fikir versin.

• Android'in yüz karası Samsung, batarya koymayı unutmuşlar diye dalga geçtiğimiz Air karşısında bile rezil olmuş. Adı Edge kendisi ne idüğü belirsiz olan, kullanıcı düşmanı markanın 72K'dan çıkardığı cihaz, 50K bandına kadar düşmüştü 4 ayda. Üstelik dolar 3 lira artmasına rağmen. Edge'in ısınma, batarya, kamera gibi sorunları oldukça fazla. Telefonun arka üst kısmı cayır cayır yanıyor. Kamerası S23 Ultra'nın bile gerisinde kalıyor. Telefoto kamera olmaması Android cihazlar arasında bu fiyata kabul edilebilir değil. Sanki en iyi Snapdragon işlemci kullanmıyormuş gibi bir performansı var, 60 FPS'ler filan rezalet. Arayüz kısıtlama yapıyor. Kısaca al birini vur ötekine. Her iki markanın kullanıcıları nasıl kandırabiliriz diye düşünüp çıkardığı modeller bunlar. Tarihin tozlu raflarında yerlerini "en başarısız telefonlar" olarak alacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 29 Eylül 2025; 12:57:3 >

vay vay vay laflara bak. sakin ol şampiyon. telefon (normal kullanımda) ısınmıyor, bataryası günü çıkarıyor ve kamerası s25 ultra gibi iyi. fiyat performans amiral gemisi. nazar değmesin iPhone Air ve Galaxy S25 Edge'nin pil performansı kıyaslandı: İşte sonuçlar  fpsler yerinde arayüzde bir şeyin kısıldığı da yok. tarihe de tasarım ve ergonomi başarısı olarak geçti. satışları artmaya devam ediyor, edecek.

ben bir eksisini görmedim hocam.

android alacak olsam s25 ultra iyidir.IOS ta pro ve pro maxler cok agir ben bu yil airden yana secimimi yaptim ve gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursali46 -- 29 Eylül 2025; 17:47:6 >

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.