|
iPhone Air ve Galaxy S25 Edge'nin pil performansı kıyaslandı: İşte sonuçlar
-
-
its ok not problem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ internetin olmadığı bir dünya artık mümkün değil. yapay zeka da internet ile mümkün. çevrimdışı olan yok olur. -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Samsung zaten belirgin bir marka sadakati duygusuna sahip Apple müşterisinin aklını çelme girişimlerini bırakıp kendi zayıf yönlerini törpülemeye odaklanmalı. Şu batarya kapasitesi farkıyla aynı pil performansını vermeleri Edge modeli ve Samsung açısından skandal bir durum bence.
Sonra Apple müşterisine dönük elit ince cihaz çıkardık ama piyasada başarısız oldu neden diyorlar. Olursun tabii ki, fazladan batarya kapasiten kağıt üstünde ve lafta kaldığı için.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
skandal ve sanki sadece apple müşterisine dönük üretilmiş iması belirten ifadelerine katılmıyorum. satış adedini de başarıyla eş anlamlı bulmuyorum, zevkle kullanıyorum. her şey çok güzel olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 29 Eylül 2025; 11:10:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ internetin olmadığı bir dünya artık mümkün değil. yapay zeka da internet ile mümkün. çevrimdışı olan yok olur. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 29 Eylül 2025; 12:24:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip11 den aire gecince level atladim pil, ekran ve kamera konusunda.
_____________________________ -
İphone air 17 serisinde kasası en çok hoşuma giden telefon. Fakat özellik olarak epey fakir. Fiyat olarakta pro serisine yakın. Belkide insanları pro serisine yöneltmek için bu şekilde fiyatlandırdılar. Zira her ne kadar air’i beğensemde bu fiyata pro serisini tercih ederdim.
-
Cihaz fiyat farkı ,
Batarya ömrü ,
Batarya değişim fiyatı çok daha önemli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yazılım donanım uyumu diyelim hadi de, özellik kısıtlaması ve fiyat politikasına ne diyeceğiz?
İngilizce kelimeleri Türkçe okuyarak mı ayırıyorsunuz? Yani doğrusu Edge'in olmayacak mı?
-
Aaaaa 😱 Tek hoparlör mü var?
Tek kamera, tek hoparlör...
Bunu alan varsa, Allah akıl fikir versin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Android'in yüz karası Samsung, batarya koymayı unutmuşlar diye dalga geçtiğimiz Air karşısında bile rezil olmuş. Adı Edge kendisi ne idüğü belirsiz olan, kullanıcı düşmanı markanın 72K'dan çıkardığı cihaz, 50K bandına kadar düşmüştü 4 ayda. Üstelik dolar 3 lira artmasına rağmen. Edge'in ısınma, batarya, kamera gibi sorunları oldukça fazla. Telefonun arka üst kısmı cayır cayır yanıyor. Kamerası S23 Ultra'nın bile gerisinde kalıyor. Telefoto kamera olmaması Android cihazlar arasında bu fiyata kabul edilebilir değil. Sanki en iyi Snapdragon işlemci kullanmıyormuş gibi bir performansı var, 60 FPS'ler filan rezalet. Arayüz kısıtlama yapıyor. Kısaca al birini vur ötekine. Her iki markanın kullanıcıları nasıl kandırabiliriz diye düşünüp çıkardığı modeller bunlar. Tarihin tozlu raflarında yerlerini "en başarısız telefonlar" olarak alacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 29 Eylül 2025; 12:57:3 >
vay vay vay laflara bak. sakin ol şampiyon. telefon (normal kullanımda) ısınmıyor, bataryası günü çıkarıyor ve kamerası s25 ultra gibi iyi. fiyat performans amiral gemisi. nazar değmesin
fpsler yerinde arayüzde bir şeyin kısıldığı da yok. tarihe de tasarım ve ergonomi başarısı olarak geçti. satışları artmaya devam ediyor, edecek.
ben bir eksisini görmedim hocam.
Genel anlamda samsung daha iyi cift kamera sterio hoparlor daha iyi ekran bunları gözardı edemezsiniz.
android alacak olsam s25 ultra iyidir.IOS ta pro ve pro maxler cok agir ben bu yil airden yana secimimi yaptim ve gayet memnunum.
mono hoparlör varken kıyasa bile sokmam, abartma diyen arkadaşları mono hoparlör kullanmaya davet ediyorum. redmi c serisinde bulabilirler :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursali46 -- 29 Eylül 2025; 17:47:6 >_____________________________ -
Doğrudur insan daha iyisini kullanmayınca elindeki ile mutlu olmayı öğreniyor bi şekilde :)) (hemde iki kat fazla verince)
dip not: videoyu izlemedim, izleyesim de yok cihazın biri qhd+ biri fhd+, ona dair bir ayar çektiller mi bilmiyorum. kayıtlara geçsin için yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ internetin olmadığı bir dünya artık mümkün değil. yapay zeka da internet ile mümkün. çevrimdışı olan yok olur.
En Beğenilen Yanıtlar
|
skandal ve sanki sadece apple müşterisine dönük üretilmiş iması belirten ifadelerine katılmıyorum. satış adedini de başarıyla eş anlamlı bulmuyorum, zevkle kullanıyorum. her şey çok güzel olacak |
|
Android'in yüz karası Samsung, batarya koymayı unutmuşlar diye dalga geçtiğimiz Air karşısında bile rezil olmuş. Adı Edge kendisi ne idüğü belirsiz olan, kullanıcı düşmanı markanın 72K'dan çıkardığı cihaz, 50K bandına kadar düşmüştü 4 ayda. Üstelik dolar 3 lira artmasına rağmen. Edge'in ısınma, batarya, kamera gibi sorunları oldukça fazla. Telefonun arka üst kısmı cayır cayır yanıyor. Kamerası S23 Ultra'nın bile gerisinde kalıyor. Telefoto kamera olmaması Android cihazlar arasında bu fiyata kabul edilebilir değil. Sanki en iyi Snapdragon işlemci kullanmıyormuş gibi bir performansı var, 60 FPS'ler filan rezalet. Arayüz kısıtlama yapıyor. Kısaca al birini vur ötekine. Her iki markanın kullanıcıları nasıl kandırabiliriz diye düşünüp çıkardığı modeller bunlar. Tarihin tozlu raflarında yerlerini "en başarısız telefonlar" olarak alacaklar.
|
Benzer içerikler
- biyografi yazı tipi
- numara sorgulama
- instagram aktiflik kapatma
- autocad sistem gereksinimleri
- instagram para kazanma aktif etme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı