Şimdi Ara

Cep telefonlarına ÖTV iki katına çıkarıldı (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
7
Favori
80.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
383 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün A101'den Samsung M20 aldım. Bugün ise ufak da olsa çerçevesinde kozmetik kusur farkettim.
    İade edemedim. Kusurlu ya da kusursuz da olsa illa ki resmî servis raporu istiyorlar.

Samsung'a göndersem, müşteri yaptı raporu çıkartırlar mı çıkartırlar ya hu. Kusursuz raporu çıkarırlar da dönüşte kargoda başına bir iş de gelebilir.
    Hem A101 hem de Samsung satış bayisi kargoyu benim göndermemi istiyor. Samsung bayisi bile sorumluluk alamam diyor ya.

Beni başlarından savıyorlar mı? İşlemler hakkında 2 hafta bekleyemem. İade konusunda ne yapabilirim?
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    yerli malını boykot etmek... boykotu beğenen 600 kişi... sorsan Türklükte, milliyetçilikte mangalda kül bırakmazlar, yazık
  • x3po X kullanıcısına yanıt
    Bak kardes gecen sene alabildigin telefon parasinla bu sene alabildigin telefon aynimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çıraközgür

yerli malını boykot etmek... boykotu beğenen 600 kişi... sorsan Türklükte, milliyetçilikte mangalda kül bırakmazlar, yazık
    evet yerli malı.

bu şeye benziyor

yerli uçak yaptık ama sadece koltuğu biz yaptık
  • çıraközgür Ç kullanıcısına yanıt
    yerli malının neresi yerli, cebini doldurma derdinde olan iktidar yalakasının malı mı yerli oluyor, hadi ordan be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehir tukuren kobra

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hakkımda asılsız ithamlarda bulunduğun için şikayet edildin. Sizin gibilerin hayatı ona buna kir atmakla son bulur anca başka da bir beceriniz olmaz bu hayatta.

• Venezuela örneği var karşımızda. Neden kimse ses çıkarmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Ya vanishhhhh geç bunları sen nasıl zevkime geliyorsa öyle yazıyorum hayırdır karşımda cumhurbaşkanı sıfatı ile mi duruyorsunda benden doğru yazı yazmamı bekliyorsun bana laf atacağına önce sen bir kendine bak daha birşey kelimesinin bile ayrı yazıldığını bilmeyen biri bana goy goy yapmaya kalkıyor yazacak bir şey bulamayınca böyle ucuz numaralara burası bir forum olduğu hal de resmi kurumlararası yazışmalar yapıyor muşuz gibi ahkam keserek kendinizi bir şey sanmayın. Anladiiiiiii. :) Seninle karşında doğaçlama konuşur gibi yazıyorum yani daha içten ve daha hak ettiğin şekilde. Kıymetini bil. :)

Sen bu sözleri yazmaya devam edeceksin yok siyasal tarihmiş ya bırak vanisssssshhhhh tarihe aç bak gazeteler bir bir yazıyor manşetler bir bir yazıyor bana kendi hayal dünyanı anlatıp anlatıp durma burada sen bir ara yazıyordun bizim aile buralara oy veriyordu diye geç bu işleri sen. Ben sana diyorum 28 milyon bir yer de kenetleniyor bir partiye gönül veriyor sen diyorsun yokkkk akp bir şey yapmadııııııııı beleşe oturduuuuu he anam babam heee. :)

Ha bu arada ben seçim sonrası yok olmadım, öyle bilip bilmeden goy goy yaparsınız anca, siyaset bölümünde ceza aldım 90 gün hem de 30 mart günü hani akp li idi ya forumdaki adminler hani akp yalakalığı yapıyordu ya dh haaa işte siz anca ona buna kir atarak nefes alırsınız sizin muhalefet kaliteniz anca bu kadar olur. O yüzden bana da ceza kestiler o yüzdende yazamıyoruz ama size göre biz ak troll üz size göre forum akp yalakası size göre adminler ak nefer he anam babam heeee. Bizlere cezalar geldi sizlerden de ceza alanlar var takip ediyorum kim ne yapıyor ne oldu diye ha ne oldu şimdi bizler sizlere yazamıyoruz sizler de yazacak bir şey bulamıyorsunuz günde attığınız mesajlar ne kadar düştü görüyoruz çünkü bizler size cevap verdiğimiz için bir şey sanıyordunuz kendinizi ha şimdi oynayın koca forumda kendi kendinize sizi gören var mı bakalım. :)
    Sen nasıl bir türsün ki benim yazmadığım şeyleri bana yamamaya çalışıyorsun? Bana ne senin ceza almandan. Mesela ben seni hiç şikayet etmedim ama sen beni ettin ve 4 gün ceza aldım.
    Yazacak birşey bulamayan biri değilim de sana birşeyler yazmaya değer mi? Ne gerek var? Millet burada vergiye sövüyor gelmişin 28 milyon akpli falan filan burada bunlar kimin umurunda? Elinde malzemen yok sallıyorsun. Ekonomi kötü olunca vatandaş satar parti falan dinlemez zamanında özalda devrildi.
    Gazeteler yazıyormuş falan filanmış. O gazeteler yazıyorsa kitaplar alasını yazıyor açıp okumadın tabi. Ben akp birşey yapmadı da demedim 17 yılda ülkenin başına eşeği koysan birşeyler yapardı. Hangi parti o kadar yıl tek başına iktidar olmuş? Şimdi sana desem ki akp iktidara geldiğinde kemal dervişi kovdu mu? Güçlü ekonomiye geçiş adındaki imf programını çöpe mi attı? Ne yaptı? Lafa gelince 2001 krizi ama bu ülke 1994'ten sihirli değnekle çıktı sanki. Bizim görmediğimiz bir sürü kriz yaşandı ve ülke birşekilde krizden çıktı. Akp zamanında bitti diye 2001'i abartıp durdunuz ya.
    Ben seçimle ilgili birşey demedim bana ne? Sana kim ne dediyse git ona çemkir benle alakası yok. Oradaki üyeye birşey yazdım aradan atladın ve saçma sapan şeyler yazdın hala da yazıyorsun.
    Forumun adaletinden şikayet edeceksen son adam benim. Sen beni şikayet ettin de ben seni istesem bile şikayet edemezdim. Mesaj silindi nasıl şikayet edecektim? Mesajı sildiler ama ceza aldım o zaman bu da saçma. Mesaj silinecekse ben niye ceza aldım?

• quote:

Orijinalden alıntı: anthym

Selamlar.

Dün A101'den Samsung M20 aldım. Bugün ise ufak da olsa çerçevesinde kozmetik kusur farkettim.
    İade edemedim. Kusurlu ya da kusursuz da olsa illa ki resmî servis raporu istiyorlar.

Samsung'a göndersem, müşteri yaptı raporu çıkartırlar mı çıkartırlar ya hu. Kusursuz raporu çıkarırlar da dönüşte kargoda başına bir iş de gelebilir.
    Hem A101 hem de Samsung satış bayisi kargoyu benim göndermemi istiyor. Samsung bayisi bile sorumluluk alamam diyor ya.

Beni başlarından savıyorlar mı? İşlemler hakkında 2 hafta bekleyemem. İade konusunda ne yapabilirim?
    Online siteden mi aldınız? Ürünü beğenmedim deyip iade edebilirsiniz. Hiç kusur var falan demenize gerek yok eğer online aldıysanız. Kusur var derseniz teknis servis raporu gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anthym

Selamlar.

Teslim tarihinden itibaren altı ay içerisinde ortaya çıkan ayıpların teslim anında var olduğu kabul edilir.  Bu durumda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir.
    tuketiciakademisi.gov.tr
    Tüketici Akademisi | Ayıplı Mal ve Hizmetlerde Haklarınız
    http://tuketiciakademisi.gov.tr/tr-tr/ogrenmek-istiyorum/ayipli-mal-ve-hizmetlerde-haklariniz

Yani yenisini veya para iadesini servisle uğraşmadan hemen talep edebilirsiniz. Kabul etmezlerse vakit kaybetmeden A101 ile Samsung'u beraber Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mayıs 2019; 23:10:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• az bile bize, % 70 olmalıydı en az..
  • Rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Hakkımda asılsız ithamlarda bulunduğun için şikayet edildin. Sizin gibilerin hayatı ona buna kir atmakla son bulur anca başka da bir beceriniz olmaz bu hayatta.

Alıntıları Göster
    tarzini ve yazi seklini benzettim ve olabilir dedim biz ihbar edelim bir arastirsinlar. arastirmaktan birsey cikmaz

• Sen bence yanılıyorsun şuanda tam da bunu yapıyor haşmetlü devletimiz. Millet alsın ki verginin dibine vurasım var hesabında. Senin dediğin doğru olsa ithale yaptığım zam kadar yerliye indirim yapardım kısa bi kerat cetveliyle, yerliye %10 ithale %50 ötv yapardım anlardım ki cari açık düşürme hamlesi. 640 tlye ne kaldıki daşşah geçer gibi 640 tl altı ötv artırılmamış bah sen şu işe....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha zamlar apple yansımadı bence bu zamı kaldıracaklar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Türkiyede Devlet vegiyi hakkiyla alamadigindan, herkesin kullandigi ürünlere geitiyor. Örnegin Benzin, Elektrik, Ceptelefonu gibi. Devlet Avrupa ülkeleri gibi herseyden vergi alabilse vergileri Akilli telefonlarla Petrole bu kadar abanmaz. Kacak cok oldugundan milletin kacamayacagi ürünlere basiyor vergiyi. Tabi diger taraftada cari acik sözkonusu, böylelikle hem vergi topluyor hemde cari acigi azaltiyor.
    pasaport harci 650 yi buldu kayitsiz ne ise yaricak yakindir ,1000 lira olmasi pasaport isletme gorurusunuz tabana yayiyolar vergiyi

• quote:

Orijinalden alıntı: zehir tukuren kobra

tarzini ve yazi seklini benzettim ve olabilir dedim biz ihbar edelim bir arastirsinlar. arastirmaktan birsey cikmaz

Alıntıları Göster
    He araştır araştır, sen bunları düşünebiliyorsunda ben düşünemiyorum kendimi böyle saçma saçma şeyler için taklalar atmaya. Öyle bir durumda olsa idim ruhun bile anlamazdı merak etme. Hiç işim yok iki hesap alacağım sonra da kalkıp iki hesabı da aynı ip den girip bir ilerinin teki beni şikayet edecek ve bu iki hesabıda kaybedip banlatacağım kendimi birde bu hesaplardan biri 2002 'den beri alınmış olan hesap olacak. Bir siz akıllısınız bu dünyada yandığımın.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Mağazasından aldım. Ertesi gün dönüp çerçevedeki kusuru gösterdim. Sağlam olsaydı bile rapor istiyor, raporsuz alamam diyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.