Vodafone’un faturasız hat sahibi abonelerine sunduğu yeni servisi Cep Avans ile iletişime kesintisiz devam!
Artık abonelerimiz bakiyelerindeki liraları bitse bile sevdikleri ile görüşmeye ve mesajlaşmaya devam edebilecekler.
Üstelik servise kayıt yaptırmalarına gerek yok!
Faturasız hat kullanan abonelerimize özel Cep Avans Servisi ile 24 Şubat 2011 (bugün) tarihinden itibaren abonenin yükleme yapması ile birlikte aktif hale gelecek ve bakiyesi sıfıra düştüğünde aboneye 5 TL avans kredi verilecektir. Örneğin 24 Şubat tarihinde Cep Lira yüklemesi yapmış olan bir abonemiz görüşme yaparken bakiyesi sıfırlanırsa, görüşmesi kesilmeyecek ve (-)5 TL bakiyeye kadar görüşmesine devam edebilecek. Böylece faturasız abonelerimizin liraları bitse bile iletişimleri kesilmeyecek!
Servisin otomatik tanımlanması bireysel faturasız hat sahibi aboneler için geçerli olup, kurumsal faturasız hat sahibi abonelerin bu servisten yararlanma talepleri ilgili şirket yetkililerince iletilmelidir.
Detaylar:
· Faturasız hat sahibi abonelerin kullanabileceği Cep Avans Servisi otomatik tanımlanır ve iptal edilene kadar servisten yararlanılabilir. Servisin iptal edilebileceği kanallar ayrıca belirtilmiştir.
· Servis ile abonelere tanınan avans kredi hakkı en fazla 5 TL’ye kadardır.
· Servisteki avans kredilerin devreye girmesi için aboneni ücretli bir çağrı başlatması gerekmektedir. Abonenin bakiyesi ilgili kullanım anında “0” olduğu anda abonenin çağrısı bitmez, aboneye ekstra 5 TL’lik hak tanınır ve abonenin bakiyesini yaptığı kullanım kadar (-) kredilendirilir. Kredi miktarının -5 TL’ye ulaşması durumunda çağrı kesilir.
· Abone servis kapsamında avans kredi kullanırsa yaptığı kullanımlar kadar TL ilk Cep Lira yüklemesinde bakiyesinden düşülür. Örneğin bakiyesi -3 TL’ye ulaşmış bir abone 20 TL’lik yükleme yaparsa bakiyesi 17 TL olacaktır.
· Cep Avans Servisi’ndeki avans krediler içerik servisleri, uluslararası, Kıbrıs aramaları, roaming (Kıbrıs dahil), bağış, özel servis, TL transfer, rehberlik hizmetleri, Mobil TV, herhangi bir ek paket alımı (SMS, Data vs) için kullanılamaz.
· Abonenin 5 TL olan avans kredisi tükenirse avans kredi alabilmesi için yükleme yapması ve “0”’ın üzerinde pozitif bir bakiyeye geçmesi gerekir.
· Aboneye Cep Avans Servisi’nden dolayı verilen 5 TL’lik hak, abonenin aktiflik süresini uzatmayacaktır.
· Abonenin ücretsiz bir hakkından kullanım yapması durumunda avans kredisi devreye girmeyecektir.
· Vodafone hizmet ve servisleri ile ilgili kara listede yer alan aboneler mevcut hatları ile bu servisten faydalanamazlar.
· Aktivasyon sırasında servis otomatik olarak açık olacaktır. Ancak abone isterse bu özelliği aktivasyon sırasında kapatabilir.
Servisin İptal Edilebileceği Kanallar:
Otomatik olarak tanımlanan Cep Avans Servisi’ni iptal ettirmek için;
Az önce bana da sms geldi, lira yüklediğimde CEPAVANS aktif olacaktır diye. Kullanan için hayırlı olsun. Ama benim için faturasız hattın mantığı elimde olmayanı kullanmamaktır. O yüzden iptal seçeneğini öğrenmek için konu açıp soracaktım ama yazınızda vermişsiniz bunu. Bilgilendirme için teşekkürler. Hizmetlerinizin çeşitlendirilmesi ve kalitesinin sürekli artırılması dileğimizdir.
Servis daha kullanılmaya başlamadı galipa 10 tl yükledik servis aktif diye mesaj geldi ama *7505# servisi çalışmıyor deneyen varmı sizde çalışıyormu? servis birde mesaj kısmından AVANSIPTAL yazdım 7505 gönderdım hatalı mesaj gönderdiniz iptal için AVANSIPTAL, acmak için CEPAVANS yazın 7505 gönderin diyor deneyeniniz varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: asi_genc6134 Servis daha kullanılmaya başlamadı galipa 10 tl yükledik servis aktif diye mesaj geldi ama *7505# servisi çalışmıyor deneyen varmı sizde çalışıyormu? servis birde mesaj kısmından AVANSIPTAL yazdım 7505 gönderdım hatalı mesaj gönderdiniz iptal için AVANSIPTAL, acmak için CEPAVANS yazın 7505 gönderin diyor deneyeniniz varmı?
AVANSIPTAL yazıp 7505 e yolladığımda,
KURUMSAL ABONELIKLERDE ILGILI TALEP SADECE SIRKET YETKILISI TARAFINDAN YAPABILMEKTEDIR. LUTFEN SIRKET YETKILINIZ ILE GORUSUNUZ.
diye mesaj geliyor. Halbuki ben bireysel kullanıyorum :) Sanırım henüz sistem oturmamış.
İşimize yarayacağı anlar mutlaka olacaktır. Ancak sonuç olarak operatöre yarayacağı, kullanım ve lira yükleme miktarlarını arttıracağı ( Eksi bakiyeye düşen kullanıcı eksiden çıkmak ve artıya geçebilmek için ister istemez biraz daha fazla yükleme yapacaktır) muhakkak.
quote:
Orijinalden alıntı: muko70
quote:
Orijinalden alıntı: asi_genc6134 Servis daha kullanılmaya başlamadı galipa 10 tl yükledik servis aktif diye mesaj geldi ama *7505# servisi çalışmıyor deneyen varmı sizde çalışıyormu? servis birde mesaj kısmından AVANSIPTAL yazdım 7505 gönderdım hatalı mesaj gönderdiniz iptal için AVANSIPTAL, acmak için CEPAVANS yazın 7505 gönderin diyor deneyeniniz varmı?
AVANSIPTAL yazıp 7505 e yolladığımda,
KURUMSAL ABONELIKLERDE ILGILI TALEP SADECE SIRKET YETKILISI TARAFINDAN YAPABILMEKTEDIR. LUTFEN SIRKET YETKILINIZ ILE GORUSUNUZ.
diye mesaj geliyor. Halbuki ben bireysel kullanıyorum :) Sanırım henüz sistem oturmamış.
aynı durum bende de var.
aveadan vodafona taşınmış bireysel hat halbuki :)
Ben mail attı dün akşam bakalım ne cevap verecekler arkadaşlar sizde mail atın vodafone.com.tr sitesinden haberleri olsunki sistemi düzeltsinler.
sistem düzelmiş hayırlı olsun hepimize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme