Şimdi Ara

Çeneden gelen eklem sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
7.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim biraz çenem önde diğer açtığım SS'li konuya bakarsanız ne kadar önde olduğunu görebilirsiniz. Her neyse genelde ekmek yerken oluyor bu olay kırt kırt diye sesler geliyor sol tarafımdan ne yapmam lazım 17 yaşındayım doktora görünsem hemen ameliyat mı der çok kararsız kaldım lütfen birileri yardımcı olsun.

• Geçmiş olsun. Uyurken dişlerini sıkıyor muydun küçükken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede başladı benim de bu olay. Çene cerrahı mı ne öyle bir doktora gitmem gerekiyormuş. Bu adamlar nerde bilsem gideceğim ama..
  • www.kozmetikcerrahi.com
    Op. Dr. Oytun İdil - www.kozmetikcerrahi.com
    http://www.kozmetikcerrahi.com/cene_eklemi.htm

Sen galiba biraz fazla takıyorsun çeneni, sürekli oynamaktan olmuş olabilir. Biraz kendi haline bırak, sakız çiğneme, tek taraflı çiğnememeye çalış. Yakında geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Arkadaşlar benim biraz çenem önde diğer açtığım SS'li konuya bakarsanız ne kadar önde olduğunu görebilirsiniz. Her neyse genelde ekmek yerken oluyor bu olay kırt kırt diye sesler geliyor sol tarafımdan ne yapmam lazım 17 yaşındayım doktora görünsem hemen ameliyat mı der çok kararsız kaldım lütfen birileri yardımcı olsun.

Daha büyüme çağındasın ilerde kemikler güçlencek sesler gelmeyecek

• Teşekkür ederim hocam sanırım sıkıyordum diye hatırlıyorum şuan ağzımı açık kapatığımda bile geliyor soldan kıt kıt sesler yeni farkettim.
  • Sırf ses için ameliyat olmaya değmez bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Teşekkür ederim hocam sanırım sıkıyordum diye hatırlıyorum şuan ağzımı açık kapatığımda bile geliyor soldan kıt kıt sesler yeni farkettim.

Çene cerrahına bir görünsen iyi olur. Tik haline getirip kıtırdatma ama. Acil şifa dilerim.

• Evet hocam çok takıntım var ergenlik döneminden olsa gerek.
  • Sağolun hocam tik haline getirmemekte özen gösteririm sorun yok. Teşekkürler yeniden
  • sen en iyisi fakülte hastanesine git en azından tomografi MR falan isterler belki çene ekleminde sıkıntı vardır geç kalırsan daha kötü olup ameliyattan başka çaren kalmayabilir

• Çeneni kütletiyomusun
  • zamanla sol çenende şişme olacak yüzünün şekli bozulacak. csb değil.
  • Muteki no Seigi M kullanıcısına yanıt
    tamam hocam bu fakültelerde maliyet yüksek oluyor mu
  • csb değil derken hocam ? dalga falan geçmiyorsunuz değil mi ?
  • ilk defa ergenlerin olmadığı konu galiba 11 den sonra yatıyorlar geçmiş olsun kardeşim
  • hocam bi hekimle konuşsanıza kolunuzdan tutup ameliyathaneye zincirlemeyecek merak etmeyin.
    önemli olan onun görüşü buradaki insanların değil ki. ne gibi opsiyonların var hangisi mantıklı hangisi ne kadar başarılı bilgilerini hekimden almalısın.
    geçmiş olsun şimdiden.
  • Bende de var çok hoş bişey

• lan bi çeneye sahip çıkamamışın :D
  • Hocam aynı dertten bende de var. Biraz arastirdim stresten olabilirmis. Bende de eskiden boyle birsey yoktu Ygs-Lys ye hazirlanirken cikti. Ama ben doktora gitmedim siz giderseniz beni bir haberdar edin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.