Bu bölge bende tamamen pürüzsüz.Tüylenme dahi yok.Jilet vuruyorum sürekli.Yine çıkmıyor.Ne yapabilirim?
yaş flan kaç hocam ? ben 17 yaşındayım benimde az çıkıyor ama ilk orda çıktı ve genelde öyle olur diye biliyorum ilk orada çıkar ?
quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas Sarımsağı bas ve izle Yumurtanın sarıyısıyla beyazını ayır. Tamamdır.
quote:Orijinalden alıntı: Çikizen quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas Sarımsağı bas ve izle Yumurtanın sarıyısıyla beyazını ayır. Tamamdır. Ayırdım bekliyorum ama hala sakal çıkmadı?
quote:Orijinalden alıntı: break99 quote:Orijinalden alıntı: Çikizen quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas Sarımsağı bas ve izle Yumurtanın sarıyısıyla beyazını ayır. Tamamdır. Ayırdım bekliyorum ama hala sakal çıkmadı? Sürme ama bak sürersen çıkmaz, ayır yeter. 1 hafta sonra uplarsın.
quote:Orijinalden alıntı: Çikizen quote:Orijinalden alıntı: HAAltuntas Sarımsağı bas ve izle Yumurtanın sarıyısıyla beyazını ayır. Tamamdır. kalkan balığının (erkeği olacak ama) üstündeki boncukları alıyosun ................... sakal çıkmıyo ama süper oluyo :D