Şimdi Ara

Vücut tıraş makinesi ile bacak kıllarını tıraş başlığıyla birlikte kısaltsam gürleşir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
7.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde philips bg2028/15 bacak, kasık gibi yerleri kesmek için vücut tıraş makinesi var. Bunların 3 mm 5 mm 7 mm tıraş başlıkları var bunlarla bacak kıllarını kısaltsam kıllar çoğalır mı?

• Jiletle bile alsan çoğalmaz merak etme cahil safsatası gürleştirme olayı ..
  • Evet öyle bir şey yok. Kıllar kısayken sert oluyor. O yüzden gürleştiğini sanıyorlar. Şimdiye kadar makineyle, tüy dökücüyle, ağdayla bacak sırt gibi yerleri çok aldım. Hiç gürleşme yada çoğalma olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

Jiletle bile alsan çoğalmaz merak etme cahil safsatası gürleştirme olayı ..

Safsata falan değil. Jiletin o kısmı tahriş edip kan toplamasıyla ilgili bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • genetiğin neyse o çıkar.yalan o jilet olayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Yok öyle birşey.Ondan saç,sakal,kaş ektiriyorlar jilet akıllarına gelmedi Dünyanın en büyük jilet firmalarından biri Gillete o yüzden kadınlar için televizyonlarda jilet reklamı yapıyor o yüzden bilmem kaç sene tıp eğitimi almış doktorlar öyle birşey yok diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

Safsata falan değil. Jiletin o kısmı tahriş edip kan toplamasıyla ilgili bir durum.

Alakası falan yok tamamen safsata bölümünü birincilikle bitiren hocalarıma sordum hepsi alakası yok dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilader bacak kıllarını çoğaltıp napacaksın ? Bende var maşallah havuza girerken maymun gibi oluyorum.
  • quote:

Suratta direk sakal olarak mı çıkıyor ? Kılları tüyleri ne kadar çok kesersen o kadar gürleşir.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Cevapla o zaman neden saç ekiliyor neden kaş ekiliyor neden sakal ekiliyor? Neden Gillette her gün kadınlar için jilet reklamı yapıyor neden bütün dermatologlar öyle birşeyin olmadığını savunuyor.Senin soruna gelirsek saçın kaliteli olması östrojen ve testonun dengede olmasına bakar sakalın ve vücut tüylerinin yoğunlaşması olması kıl köklerinin fazla testestorana gösterdiği tepkiye dayalı olarak değişir aynı şekilde saçın dökülmeside testonun saç köklerinde etkin olmasına bakar.
  • hürrem hamam yagı kullan

ben yuzde 50 azalttım.kesin cozum.dahada azaltmıcam.cunku ckmyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

Bilader bacak kıllarını çoğaltıp napacaksın ? Bende var maşallah havuza girerken maymun gibi oluyorum.

Sence arkadaş çoğaltmak mı istiyor

• Genetik bu işler.Genetiğinde ne kadar varsa o kadar çıkar.Benim kesmeden önce bacaklar gözükmüyordu,pek çok kez tıraş ettim kıllar uzayınca bacağım halen gözükmüyor.Genlerde yoksa istersen jiletle kazı kıllar çoğalmaz.
  • Sir ağda ile alınan kıllar bir daha gürleşmiyormuş.
    Hatta sir ağda kılları kısaltıyormuş diye okudum.Doğru mu bilmem.Çünkü kılları beslemiyormuş içinde ki içerik.

Bende de çok kıl var bıktım artık.
    Lazer yaptırsam bacaklara yaptırırım fakat kalça ne olacak?Kalçada da çok var.Orayı almazlar diye biliyorum.Bu sefer bacakları alıp kalçayı bırakınca maymun poposuna dönecek.
  • -BornToDie- kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 15 Haziran 2017; 23:2:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

Bilader bacak kıllarını çoğaltıp napacaksın ? Bende var maşallah havuza girerken maymun gibi oluyorum.

Sence arkadaş çoğaltmak mı istiyor

Aç kafayla çok farklı algılamışım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.