Şimdi Ara

Cem Yılmaz Ingilizce Espri! [Muhtesem!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
1
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar muhteşeme espriydi....cmon hoca :D bu espri nete düşmüşmüdür?

batigun.com
    alperbatigun.com
  • İngilizce olayı beni de koparttı

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • Tube linki var mı?
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

forumdaki arkadaşlar beğenmemişler cem yılmazı. bence 10 numaraydı bu akşam. ingilizce fıkra muhabbeti zaten kopardı beni.
    "mayaling" "come on hocam come on"

Forumdaki arkadaşlar daha çok Recep İvedik te koltuk kırarlar..
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdaki Cem Yılmaz Konuları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acun yerlerde.

• Süperdi bencede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FranK_MartiN

quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

forumdaki arkadaşlar beğenmemişler cem yılmazı. bence 10 numaraydı bu akşam. ingilizce fıkra muhabbeti zaten kopardı beni.
    "mayaling" "come on hocam come on"

Forumdaki arkadaşlar daha çok Recep İvedik te koltuk kırarlar..

Sen de onları eleştrip, çok üst düzey bir insan olursun değil mi?

• http://www.you.tube.com/watch?v=vcHfPpLGWB4

• Valla iyi güzel güldük de iyice ingilizcenin sömürgesine girmişiz onu farkettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vata

http://www.you.tube.com/watch?v=vcHfPpLGWB4

• of gülmekten karnıma ağrı girdi

sabah birileri cem yılmaz için atıp tutuyordu
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Mükemmel bir adam yaa. Kesinlikle Türkiye nin 1 numaralı komedyeni

Ömer Seyfettin'in Kaşağı romanından bahsederken Kaşağı'nın yazarını biliyor musnunuz dedi. Biri Ömer Seyvettin dedi. O da dönüp Ömer Seyvettin, yazıldığından beri akıllarda kalması, bu günlere kadar gelmesi bu yüzdendir dedi. Asıl ingilizce düşünüş, espiri budur işte. Çoğu kişiden ses çıkmadı, olayı anlayamadılar tabi. Mayalamaya -ing takısı ekleyerek oluşturulan kelimeye espiri demem ben. Orta okulda yapıyorduk biz onları.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • bu videoda neye güldünüz ben tam anlyamadım da

cmon hoca kelime oyunu falan mı var?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.