Şimdi Ara

Cem Uzanın mallarına neden el konulmuştu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş itibariyle şimdiye kadar hiç merak etmemiştim ama kafama takıldı bu adam ne yapmıştıki onca malına mülküne el konuldu

• adam dünyayı dolandırdı. sebep yeterlimi?
  • İmar bankası olayı yüzünden.
  • tayyiple fazla ugrastigi icin
  • Vergi miktarını herhalde yanlış belirtmişti. Tam bilmiyorum ama .
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

Yaş itibariyle şimdiye kadar hiç merak etmemiştim ama kafama takıldı bu adam ne yapmıştıki onca malına mülküne el konuldu

Adam dünyayı dolandırdır Motorola ve motorola gibi büyük şirketleri dolandırdı...Ve borçlarını kapatmak için GPden aday oldu ama avucunu yaladı.....
  • Cem Uzanın kurduğu genç parti Akp yi duman edecekti.Star tvde 7/24 partinin propagandası yapılıyordu tayipin eteykleri tutuştu bunu durdurmalıyım dedi ve açıklarını ortaya çıkardı Cem Uzan'ın , Türkiye'de tek sahtekar Cem Uzan gibi gösterildi aslına bakarsan öylesi çok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç tne yeri hortumladı ya..Bide orda burd kaçak malları bulundu bissürü..Babasıyla kardeşi bildiğim kdarıyla Türkiye'ye giremiyorlar hortumculuktan.
  • ilk secimlerde gp %7 oy aldıktan sonra akp tarafından siyasi linc olmuştur
  • yeni bi haberi oldu

basbakana hakaretten ceza aldı

5 tane öfke kontrolu ile ilgili kitap okuyacak 688 ytl de para cezası

bu adam kaybettiklerini geri alır çünkü çok fazla açık verdi hükümet davalarda

ama yaptıgı soygun hortum hile türkiyeyi dünyaya rezil etmiştir motorola(telsim alt yapsı için 2 milyar dolar destek almıstı) ne kadar alacagı varsa türkiyeden tahsis etti
  • millet amerika bizi sömürüyor diye küfürler eder..

adam amerikayı sömürdü ceza yedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Cem Uzanın kurduğu genç parti Akp yi duman edecekti.Star tvde 7/24 partinin propagandası yapılıyordu tayipin eteykleri tutuştu bunu durdurmalıyım dedi ve açıklarını ortaya çıkardı Cem Uzan'ın , Türkiye'de tek sahtekar Cem Uzan gibi gösterildi aslına bakarsan öylesi çok.

Cem Uzanın büyük oynadığını görünce yediremedi ve bu beni koltuğumdan etmeden ben edeyim dedi.
  • motorola yı dolandırdığı için ipini çektiler
    ama mallara el koyma çok büyük haksızlıklar yoluyla olduğu için cem uzan uluslararasıdavalar acıp 40 milyar dolar tazminat talebinde bulunmuş
    ve dava kazanmasına kesin gözüyle bakılıyormuş.
    bakalım sizden bizden çıkıcak bu 40 milyar dolar.
  • Aslında hiç birimiz cem uzanı bilmiyoruz sadece medyanın bize gösterdiği kadarı ile tanıyoruz.
    Kimi dolandırdı bilmiyorum ama çok fakir insana yardım etti medya bunlardan hiç bahsetmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

Aslında hiç birimiz cem uzanı bilmiyoruz sadece medyanın bize gösterdiği kadarı ile tanıyoruz.
    Kimi dolandırdı bilmiyorum ama çok fakir insana yardım etti medya bunlardan hiç bahsetmedi.

adam bunca şeyi yapmış o yardımlarıda göz boyamak için yapmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.