<font color='red'>Beyler hırsız dediğiniz adamın başına gelenleri bir <b>benzetme</b> ile açıklamak isterim:
90 yıllarında millet ülkeyi soyuyor :
Uzanlar, A, B, C ve D bu soyguncuların içinde. Ortada bir çanta para var uzan 2 deste para alıyor A 1 deste B 10 deste C ve D de 4 er deste para çalıyor. Uzan parayı işliyor 2 desteyi yapıyor 12 deste sonra geri geliyor aldığı parayı yerine koymak istiyor ama bakıyor çanta yok. Uzan devlet ile anlaşıp 2 veya 2+ faizi kadar parayı koyacak ama çantayı A, B, C, D almış kaçmış. Uzan ödemekte ısrar edince A, B, C, D Uzanın ipini çekiyor.
Beyler benim görüşüm bu adam soyguncu olsa Telsimi kurmaz Starı açmaz ekonomisni TC endeksli oluşturmaz bunca insana aş - iş vermez.
Benim düşüncelerim bunlar...
Kızmayın ama !!!
:) </font id='red'>
kızmıyorum ...
isim vermeye gerek yok...
senin bu tezini çürütmek cok basit ama...
bu ülkede hortumculuk yapanlar ne yapıyorlar...istihdam sağlamıyorlar mı?
ayrıca tek bşına bu işler yapılmaz,ekbini kurman lazım..(tüm uzan çalışanlarını zan altında bırakmak istemem tabi,.. )
ne yani diger medya patronları masummu ve istihdam sağlamıyorlarmı bu ülkeye...
petkim i PO YU ALMAK İSTEYENLER İN AMACI VATANA MİLLETE HİZMETMİ??
SAF OLMAYALIM...
bunlarda benim düşüncelerim...
kormusunuz ya anlamıom hala cem uzanı desteklıyenler var ilginc
kimse kör degil tabi...hayır sadece karsı taraf göz boyamayı cok iyi biliyor
zaten kimse aydın doğanında ***** olmadığını söyleyemez bence ama adamın elinde türkiyenin en büyük televizyon ve gazeteleri var. devlete kafa tutabiliyor.ama uzan direk hırsızlık yapıyor çeaşı boşaltıyor,kepezi boşaltıyor,imarı boşaltıyor,adabankı boşaltıyor yani adamın düzgün yaptığı iş yok nerdeyse. kendi adıma söyleyim ben bir şey alırken birşeye yatırım yaparken uzan adını duyunca 2 kere daha düşünüyorum
kimsenin tarafını tutmuyorum.. ama ilgimi çeken bir şey onu da belirtemden geçmeycem.. yaw.. bu star bas bas bağırıyor. oraya buraya saldırıyor..bu ülkede sadece Star grubu mu var? başka medya yok mu?diğer medya grupların görevi ne bu memlekette? inkar edilemez bir hareket var Star grubunda iyi ya da kötü. peki diğer gruplar neden susuyor arkadaşım? yaw çıkın meydana yanlışsa yanlışsın deyin.. neden hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar ki? Star tarafını tutsun demiyorum.. Bir şey soylesin onlarda.. neden susuyorlar...
bu ulkede medya kimi koyulerse herkes onlara kufreder!!
1-- uzanlar?n motorola olay? ile itibari sifirladigi ve hirsiz durumunda oldugundan, 2-- biri uzanlara kufur ediyor diye grup psikolojisi herkesin kufur ettiginden 3-- uzan ailesinden birinin ilk girdigi secimden %8 oy alip iktidarin en buyuk rakipleirnden biri oldugundan, 4-- malum dogan grubu uzanlar? kotulediginden ve hukumetinde dogan grubuna ihtiyac? oldugundan,
vurun abal?ya
nede olsa turkiye butcesinin herzaman ac?k vermesinin nedeni uzanlar, ulkenin %60 acl?k s?n?r?na yasamas?n?n nedeni uzanlar .. ..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MoNstRuM</i> <br />bu ulkede medya kimi koyulerse herkes onlara kufreder!!
1-- uzanlar?n motorola olay? ile itibari sifirladigi ve hirsiz durumunda oldugundan, 2-- biri uzanlara kufur ediyor diye grup psikolojisi herkesin kufur ettiginden 3-- uzan ailesinden birinin ilk girdigi secimden %8 oy alip iktidarin en buyuk rakipleirnden biri oldugundan, 4-- malum dogan grubu uzanlar? kotulediginden ve hukumetinde dogan grubuna ihtiyac? oldugundan,
vurun abal?ya
nede olsa turkiye butcesinin herzaman ac?k vermesinin nedeni uzanlar, ulkenin %60 acl?k s?n?r?na yasamas?n?n nedeni uzanlar .. .. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
türkiyede bu kadar keriz olduktan sonra uzanlar daha çok oy alır.merak ettim acaba imarda paran olsaydı uzanları bu kadr savunurmuydun allahaşkına doğru söyle
iyide uzanlarda parası olanlar hukumet hesaplara el koydu diye alamadılar. zor bir ihtimalde olsa adam paralarını bir sekilde mevduat sahiplerine geri odeseydi "hortumcu"mu diyecektik yoksa"helal olsun adama amma delikanlıymıs"mı diyecektik asıl ben onu merak ediyorum. ama aydın dogan devlete olan kredi borclarını ikibin bilmemkaca kadar erteletti(nası oluyo bu onuda anlamak guc ya)kimsenin sesi cıkmıyor. biri"borcumu odeyecegim kardesim"diyor ama yinede buna bir sans verilmiyor,digeri milletin gozune baka baka borcunu odemiyor,senelerce ertelettiriyor"nedense" kimse elini surmuyor..."dur kardesim sen bu devleti ve milleti kerizmi sanıyorsun?"demiyor. bu nası celiskidir anlamadım???? ya biz gercekten neyi savunuyoruz bileniniz varmı?? benim fikrimi sorarsanız "eger kim devleti ve milletini dolandırıyorsa idamla yargılanmalı.ki ornek teskil etsin.kimse birdaha cesaret edemesin!"derim ama bu cifte standartı anlamakta gucluk cekiyorum...
bu arada ben imara falan para yatırmadım ha öyle bir hata yapmadım yapmamda.Valla cem uzan ne yaparsa yapsın benim gözümde türkiyenin önde gelen sahtekarlarından birisidir belkide en önde gidenidir.
ben soldan düşünmeye çalışırım ama uygulamada bazı hatalar olduğunu kabul eder,burjuva hayatı yaşarım.ama kapitalizmi benimseseydin odama büyük boy bir cem uzan posteri asardım.eğer avukatlık eğitimi alsaydım daha bi saygı duyardım...empati yapın ben olsam bende cem uzan gibi yapardım.adamın düşüncesi açısından söylüyorum.Ona oy vermem ama imf'yi dolandırabileceğine kesin gözüyle bakarım..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Timur</i> <br />kimsenin tarafını tutmuyorum.. ama ilgimi çeken bir şey onu da belirtemden geçmeycem.. yaw.. bu star bas bas bağırıyor. oraya buraya saldırıyor..bu ülkede sadece Star grubu mu var? başka medya yok mu?diğer medya grupların görevi ne bu memlekette? inkar edilemez bir hareket var Star grubunda iyi ya da kötü. peki diğer gruplar neden susuyor arkadaşım? yaw çıkın meydana yanlışsa yanlışsın deyin.. neden hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar ki? Star tarafını tutsun demiyorum.. Bir şey soylesin onlarda.. neden susuyorlar... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
bu ülkede mesya elbette kim işine geliyorsa onu destekliyor şu anda bir kısım medya hükümetle dalaşmak istemiyor ve hükümet yanlısı gözüküyor(başta Aydın Doğan,kalal D ve ATV nin sahipleri)
niye ¿ çünkü hükümet büyük bi çoğunlukla gelmiş ve güçlü öyle koalisyon falan olsa bi tarafı tutarlar diğer tarafla çarpıştırıp ortadan sıyrılmaya çalışırlar ama oyle olmuyor
Uzan da bu ortamdan faydalanamıyor çünkü hükümet yanlısı değil hatırlarsanız ş.ligi maç aralarında gp lideri ulan serrefsiz adam ....vs diye başbakana yukleniyordu sonra babası cem in kulağını çekti ve oglum üslübu biraz hafiflet elimizde avucumuzda kalan 3-5 sey kaldı onlar da gitmesin dedi cem de bi hafta sonra sayın başbakan; şu var bu var ....diye çarketti üslübuna başladı seçim geliyor diye gp de üslüp yine sertleşti anlayacağınız
ben diyorum ki bu ülke için kim çalışacaksa o gelsin başa ve adam gibi bizi yönetsin medya patronları gelirse halimiz duman hep kendilerine çalışırlar ancak ben gençlerin çoğunlukta oldugu 78 yaşında ve yürüyemeyen başbakanları artık görmek istemiyooruuuum bizi genç ve yetenekli insanlar yönetmeli arkasında halk desteği de olmalı
onun için Türkiyenin 3 te biri gibi 50 den daha az yaşı olan plan ve programı olanlara oyumu verdim ve gördüm ki isabetli bi tercih yapmışım
enflasyon tek hanelere indi ve ekonomi iyi yolda gençlere imkanlar sağlanırsa ve ülkede işsizlik te azalırsa daha ne isteyelim ekonomi canlanırsa fabrikalar iş yapar ve işci ve eleman alırsa işsizler iş bulursa ekonomi canlanırsa daha ne isteyelim adam gibi yonetilirsek yasalarımız güçlüden yana değil de haklıdan yana çalışırsa
bi söz vardır : insanlar nasıl yönetilmeye layıksa öyle yönetilir
******'in ismini bu temiz forum'a tasirmayin.
adam gibi adamları tartışmak varken uzan adisini neden tartışıyoruz anlamadım adam hırsızın en önde gideni star gazedesini kurmak için devletten milyon dolarlar götürdü parası yokmuydu *****in çalışanlara para veremiyorum diye devlete suç atıyor devletmi ödiyecek parasını çalışanların öyleyse türkiyede 20 -30 milyon insan çalşıyor onlarıda ödesin ozaman
Bir konuşmada dinlemiştim : Uzan "Evet bende dolandırdım ama ülkemi değil yabancıları" demişti. Ya farketmez hepsi birbirinin aynısı bunlar ama şuan başbakanın yaptığı özel hırsına siyasi gücünü karıştırmasıdır+stardada dediği gibi yine zarar gören türk ekonomisi olacaktır.Adam mallarımı geri ver hiç sorun kalmasın diyor.Tayyip yanaşmıyor çeaş kepez sadece uzanın değil yabancı ortaklar var bu işin peşini uzan bıraksada onlar bırakmayacak ve türk ekonomisinden gidecek bu para!Tayyip bunları şuan düşünemiyor.Kişisel hırsı yüzünden.
türkiyeye gelmez boyle bir hırsız birdaha adamın herşeyi para ve dolandırmak adamın sıyası partisi olmasa imarbankasındaki paraları cebe indirecekti
kişilere karsı suclamalar yasaktı sanırım birde bu konuyu her defasında tartısmak kime ne getiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: 2pac
Çare Cem Uzan
Özledik Vallahi.
Çağırmazdık acil olmasa.
#ÇareCemUzan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme