Şimdi Ara

CEM KORKMAZ İNTİHAR ETTİ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
16.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer gerçekten sebep bu ise yazık olmuş

Allah rahmet eylesin
  • Bi ara aramızda bi muabbet geçmişti twitter'da

CEM KORKMAZ İNTİHAR ETTİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziraatmüh.25 -- 3 Kasım 2017; 9:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ziraatmüh.25

Bi ara aramızda bi muabbet geçmişti twitter'da

Fail joe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

quote:

O kim?

Neyse onemli degil dogal secilim der gecerim

Edit: vaybe vatan icin olen sehitlerimiz bu kadar konusulmuyor. Foruma en az 5 kisi konu acmis bunla ilgili diyecek baska sozum yok:/

+ almak için gelen son dk editi "vaybe"

Yaw he he

bunlar gercekler.

Arti gelse ne olacak şanım mi artacak?

işe yarayiyorsa soyle + kasayim

birader ölüm üzerinden neden siyaset yapıyosun ?
    adamın tanıyanı seveni daha çoktur daha çok konuşulur.
    birinin daha fazla konuşulması sanki onu geri getiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 3 Kasım 2017; 11:12:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruslii

quote:

Orijinalden alıntı: Ziraatmüh.25

Bi ara aramızda bi muabbet geçmişti twitter'da

Kardeşim güzel yalakalık yapmışsın bravo. Tum ünlülere yapiyormusun böyle

Sevdiğimi ve takip ettiğimi dile getirdim ne alakası var yalakalık ile gayet sevilen sempatik bi arkadaştı niye böyle düşündün anlam veremedim.
    +Benimle birlikte başka bi arkadaşta kalbimizdesin fln yazmış odamı yalakalık ?

Komik komik yorumlar yapmayın şurda güzel bi anımı paylaştığıma pişman etmeyin!

• Yeni duydum da oha diyorum'un filmi için reklam çalışması olmasın??

• quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

Yeni duydum da oha diyorum'un filmi için reklam çalışması olmasın??

Böyle reklamdan ne Oha Diyorum ekibinden birinin ne de Can Yılmaz'ın imajı kalırdı.

Hadi çaycı Hüseyin'in ölümü şakaydı da onu halktan insanlar yapmıştı bunda ünlü insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Böyle reklamdan ne Oha Diyorum ekibinden birinin ne de Can Yılmaz'ın imajı kalırdı.

Hadi çaycı Hüseyin'in ölümü şakaydı da onu halktan insanlar yapmıştı bunda ünlü insanlar.

dediğim gibi yeni duydum aslı astarı var mı bilmiyorum araştırmadım oha diyorumu ve youtubu çok takip etmediğimden.

ama yaptıkları işleri saplantı derecesine getiren insanlar kendi işleri yüzünden öldüler. Çok örnek var. En ünlüsü madam curie, en ilginci segway'in yaratıcısının segwayle uçurumdan düşmesi..

bazen sanatçılar kendilerini işten önceye koyabiliyorlar. çok kötü bir piskoloji, üzücü :(

• quote:

quote:

quote:

O kim?

Edit: vaybe vatan icin olen sehitlerimiz bu kadar konusulmuyor. Foruma en az 5 kisi konu acmis bunla ilgili diyecek baska sozum yok:/

Yaw he he

bunlar gercekler.

Türkçe özürlüsü yav he he o :D

• quote:

Annesinin feryadını izle ozman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziraatmüh.25 -- 3 Kasım 2017; 14:38:51 >
  • Şu forumda çok saçmalığa şahit oldum ama ölünün arkasından bu kadarda saçmalamayın be kardeşim, amaç nedir yani ?

Adam ölmüş kardeşim, neyi atıp tutuyoruz ? Tam amacı neydi sebebi neydi bilen yok fakat herkes mükemmel iş çıkarmış...

Saygı, kaybedildiğinde hiç bir lafın anlamı kalmıyor.
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Haksız değilsin hocam fakat adam youtube ile işini hallediyordu. Bu sadece benim görüşüm. Youtube insanlara artık hakettiği parayı vermiyor. Baskı yapıyor bildiğin. Bu olacak diyor. Herneyse. Çok konuşmaya gerek yok.

• quote:

O kim?

Öncelikle Cem Korkmaz’ı takip eden, hayranı olan bir insan değilim. Haberler neticesinde farkettim. Ancak gördüğüm kadarıyla bu adam

HIRSIZ DEĞİL

UYUŞTURUCU MÜPTELASI DEĞİL

DOLANDIRICI DEĞİL

TECAVÜZCÜ DEĞİL

TERÖRİST DEĞİL

HAYVANLARA ZULM EDİP VİDEO PAYLAŞAN BİR TİP DEĞİL.

Peki burada siz hangi aptalca düşünce ile “doğal seleksiyon” tabirini kullanabiliyorsunuz ? Belli ki yeni öğrendiğiniz bir kelimeyi “uygun” yerde cümle içinde kullanmaya çalışıyorsunuz. Ancak çok yanlış yerdesiniz !

Sıardan bir gencin ölümü üzerinden prim kasmaya çalışıp acılı anne - babasının ardından VİCDANSIZCA ifadeler paylaşan siz ve sizin gibiler şehitler üzerinden duyar kasmasına da anlam veremiyorum.

Buradaki insanlar konu açmış, zorunuza mı gitti ?

Bu ülke onlarca şehit verdigi gün devlet büyüklerinin ve tsk başkomutanının düğüne giittiğini de gördü , köprü açılışı yaptığını da !

Buradaki insalar hangi birini yaptı ????

Toplum olarak ne zaman ve nasil bu seviyeye indik ?

Kusura bakmayın ama doğal seleksiyon dediğiniz şey aklı ve vicdanı arasındaki bağı koparmışların aramızdan ayrılması ile olacak. Böylelikle “doğal seleksiyon” kavramının doğru yerde kullanılmasını da öğrenmiş olup, mesajı da alacagınızı ümid ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 3 Kasım 2017; 19:3:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

quote:

O kim?

Öncelikle Cem Korkmaz’ı takip eden, hayranı olan bir insan değilim. Haberler neticesinde farkettim. Ancak gördüğüm kadarıyla bu adam

HIRSIZ DEĞİL

UYUŞTURUCU MÜPTELASI DEĞİL

DOLANDIRICI DEĞİL

TECAVÜZCÜ DEĞİL

TERÖRİST DEĞİL

HAYVANLARA ZULM EDİP VİDEO PAYLAŞAN BİR TİP DEĞİL.

Peki burada siz hangi aptalca düşünce ile “doğal seleksiyon” tabirini kullanabiliyorsunuz ? Belli ki yeni öğrendiğiniz bir kelimeyi “uygun” yerde cümle içinde kullanmaya çalışıyorsunuz. Ancak çok yanlış yerdesiniz !

Sıardan bir gencin ölümü üzerinden prim kasmaya çalışıp acılı anne - babasının ardından VİCDANSIZCA ifadeler paylaşan siz ve sizin gibiler şehitler üzerinden duyar kasmasına da anlam veremiyorum.

Buradaki insanlar konu açmış, zorunuza mı gitti ?

Bu ülke onlarca şehit verdigi gün devlet büyüklerinin ve tsk başkomutanının düğüne giittiğini de gördü , köprü açılışı yaptığını da !

Buradaki insalar hangi birini yaptı ????

Toplum olarak ne zaman ve nasil bu seviyeye indik ?

Kusura bakmayın ama doğal seleksiyon dediğiniz şey aklı ve vicdanı arasındaki bağı koparmışların aramızdan ayrılması ile olacak. Böylelikle “doğal seleksiyon” kavramının doğru yerde kullanılmasını da öğrenmiş olup, mesajı da alacagınızı ümid ediyorum :)

Allah ailesine sabir versin.

Dogal secilimde guclu olan hayatta kalir. Zayiflar elenerek yok olur. Guclu genler ile yola devam edilir.

Ornek olarak bu adam dolandirici mi hirsiz mi Tecavuzcu mu demissin aslinda bu ozellikler o kisinin hayatta kalmasini sagladigi icin guclu kilar yani elenmez. Bu lafi neden dedigimi anlayamadiysaniz biraz araştirin.

Burda zoruma giden tek durum dun 9 tane askerimiz sehit oldu bircogumuz bu duruma alistik ve konusmadik bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kalarüfere nasıl asıyorki,kalarüfer yukseklıgı yarım metre

Ayaklar yahut vücut yere değerek intihar gerçekleşir ise “yarım ası “ denir. O mesafede ölmek zor diye düşünmeyin. Bilinç kapandıktan sonra iş bitiyor zaten. Kapı koluna asanlar kalorifere asanlar , yatak ucuna asanlar vesaire bu şekilde birçok intihar vakası mevcut .

ölümden önce eğer intihar ise illaki arkasında bir video en azından bir kaç satır not bırakmıştır diye düşünüyorum . Allah rahmet eylesin

Son kısıma katılıyorum, elbette bi video, not bırakmıştır. Tabi ailesinin bu görüntüyü paylaşacağını zannetmiyorum.

• Aynı şirkette farklı departmanlarda çalışıyorduk. tanışmışlığım yok sadece dışarıdan gördüğüm kadarıyla söylüyorum sorunlu birine değildi, Çevresinde arkadaşları olan gülen eğlenen sıcak kanlı biriydi 2 gün önce şirket yemekhanesinde rastlamıştım o da son görüşümüz olmuştu. İlk duyduğumuzda bizde şaşırmıştık. Ne derdi olduğunu hepimiz merak ediyoruz neyse allah rahmet etsin.
  • lextor L kullanıcısına yanıt
    Vallahi de billahide youtube'a girmememin sebebini arkadaş buraya not almış bende söz kalmadı adamsın
  • Allah rahmet eylesin geride mektup falan bırakmadıysa sebebini anlamak zor.

YouTube dan kaynaklı bir mesele olduğunu düşünmüyorum ayrıca hali vakti de yerinde bildiğim kadarıyla başka bir mevzu var.

Benimde arkadaşım intihar etmişti arkasında mektup bıraktı keşke çocuk kalsak diye başlıyordu derin bir bunalıma girmişti kimse anlamadı hayat doluydu.

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Bu mantikla sehitler de mi dogal secilim yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

quote:

quote:

O kim?

Yaw he he

bunlar gercekler.

birader ölüm üzerinden neden siyaset yapıyosun ?
    adamın tanıyanı seveni daha çoktur daha çok konuşulur.
    birinin daha fazla konuşulması sanki onu geri getiriyor

Bu vatan icin sehit olan aziz sehitlerimizi yad etmek ne zamandan beri siyaset oldu zavalli?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.