Şimdi Ara

CEM KORKMAZ İNTİHAR ETTİ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
16.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epeydir basligi goruyordum ama kim oldugunu bilmiyordum. Videoya baktigim da oha diyorum kanalindan hatirladim. Iyi birine benziyordu. Allah rahmet eylesin. Kotu olmus. Sebebini bilen varmi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşı Recep İvedik 4 filminde görmüştüm. Youtube'da dolanırken de karşıma çıkıyordu. GORA'daki Tihulu'nun oğluymuş bir de.

Ölümüne üzülmedim, intihar edenlere üzülmüyorum. Bile isteye ölmüş adam. Ben ailesine üzüldüm. Şimdi onlar kendilerini suçluyordur. Cem intihar ederek çok büyük bir acı bıraktı anne ve babasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam intihar etmiş hala arkasından ailesine iftiralar atan bu konuda bile var ya düzgün konuşamıyan ailesinden zerre eğitim almamış haysiyetsiz insanlar var.

Ölümü şakaya almayın her şey troll değildir.

Ailesi zaten bu şoku atlatmaya çalışıyor paylaşımlarda twitter gibi sosyal bok çukurunda babasına tecavüzcü diyenler var ya İNANILMAZ

İnsanlık bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 2 Kasım 2017; 12:29:20 >
  • Ne gibi sorunu vardı da intihar etti acaba ? Ben böyle mutlu bir kişiliğin intihar edeceğini düşünmüyordum.

• Ailesine ve sevdiklerine Allah sabır versin ve Allah rahmet eylesin.

• Vay be Halil İbo da gitmiş Allah rahmey eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lextor

BU BİR YOUTUBE CİNAYETİDİR

Beyinsiz çocukların ele geçirdiği youtube evreninde adam
    dayanamayıp intihar etti diye düşünmekteyim.. Ekmeğini kazandığı Youtube baskı yaptı artı olarak "beyin yoksunu yeni nesil": - cem abi o. çocuu haha küfüy ettim göydünüz mü diyen aptal çocukları ciddiye almasından dolayı herif canına kıydı. Değer miydi aptal çocuklara? Enes Batur gibi bir andavalı yücelten youtube'a? Yorekok dolaylı yoldan sövüyorda söv be abi açık açık. Söv şu akıl yaşı 12'yi geçmemiş genel youtube kitlesine. Söv. Girmeyin ulan artık şu platforma de. Söv batur andavalına daha nicelerine.

Google Play'de oyun yayınlıyor arkadaş, o. çocuu bu naşı oyun diyenler toplaşıyor. Adam Türkiye'ye kapatıyor 4 yıldızla fazlasıyla beğenildiği dış dünyaya yayınlıyor. Bu çocukları yetiştiren ailelere iq testi yapılması lazım. Ver eline tableti istediğini yapsın veletler.

Adam bir ara sövmüştü. İyide yapmıştı. Az bile bu veletletlere.

Bu çocukların elinden tablet telefon alınması lazım. 18 yaşını doldurunca verilmesi lazım...

Nejdat delioğlu hocamda bazen ciddiye alıyor aptal çocukları. Youtuber iseniz yorum okuyup sentezlemeyi iyi bileceksiniz....

Rahmet mevlâya kalmış. Affeder, etmez bilemeyiz.

Vesselam

İlkokul hocaları enazından çocukların iyi yanlarını görüyor malum hocanın yanında küfür falan edemezler. Ama internetin anonimliğinde çocuklar harbi çok dayanılmaz derecede aptal olur. Sana yorum atan insanda 7 yaşındamı 45 yaşındamı bilemezsin.

• YT kariyeriyle alakası olduğunu sanmıyorum. Bir insanın kendi canına kıymak için 1001 türlü sebebi olabilir. YT ile hiç alakam yok ama kendisini Recep İvedik 4 de sevmiştim, Babasınıda Gora'da. Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin...

• Abi eleman kimdir necidir zerre kadar haberim yok bukadar unlu birisiyse neden tanimiyoruz
  • Allah rahmet eylesin
  • Vay anasını şimdi tanıdım bende diyorum ne recep ivediği hatırlamıyorum..

Saç maç sakal gözlük görünce çakamadım..

İnanca göre Allah taksiratını affetsin + mekanı cennet olsun Ya da Işığı parlasın..
  • Oğlunuz ne iş yapıyor? Oğlumuz YouTuber !!

• salakça videolara alet olduğu yerden kovuldu videoları orda kaldı silinmedi. boyu kısa diye dalga geçildiğini gördü yorumları falan kaldıramadı genç yaşta bünye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

BU BİR YOUTUBE CİNAYETİDİR

Beyinsiz çocukların ele geçirdiği youtube evreninde adam
    dayanamayıp intihar etti diye düşünmekteyim.. Ekmeğini kazandığı Youtube baskı yaptı artı olarak "beyin yoksunu yeni nesil": - cem abi o. çocuu haha küfüy ettim göydünüz mü diyen aptal çocukları ciddiye almasından dolayı herif canına kıydı. Değer miydi aptal çocuklara? Enes Batur gibi bir andavalı yücelten youtube'a? Yorekok dolaylı yoldan sövüyorda söv be abi açık açık. Söv şu akıl yaşı 12'yi geçmemiş genel youtube kitlesine. Söv. Girmeyin ulan artık şu platforma de. Söv batur andavalına daha nicelerine.

Google Play'de oyun yayınlıyor arkadaş, o. çocuu bu naşı oyun diyenler toplaşıyor. Adam Türkiye'ye kapatıyor 4 yıldızla fazlasıyla beğenildiği dış dünyaya yayınlıyor. Bu çocukları yetiştiren ailelere iq testi yapılması lazım. Ver eline tableti istediğini yapsın veletler.

Adam bir ara sövmüştü. İyide yapmıştı. Az bile bu veletletlere.

Bu çocukların elinden tablet telefon alınması lazım. 18 yaşını doldurunca verilmesi lazım...

Nejdat delioğlu hocamda bazen ciddiye alıyor aptal çocukları. Youtuber iseniz yorum okuyup sentezlemeyi iyi bileceksiniz....

Rahmet mevlâya kalmış. Affeder, etmez bilemeyiz.

Vesselam

Youtube yüzünden olduğunu nerden biliyorsunuz hocam başka sorunları olabilir

• forumdakilerin yaş ortalaması zaten belli.

konu dışına ara sıra popüler kısmından görüp bakıyorum. bu tarz konuları bu bölüme açmamak gerek. daha öncede ölen bir sürü kişinin arkasından saçma sapan konuşuluyor.

ne diyelim bunlar hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamaya devam etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

O kim?

Neyse onemli degil dogal secilim der gecerim

Edit: vaybe vatan icin olen sehitlerimiz bu kadar konusulmuyor. Foruma en az 5 kisi konu acmis bunla ilgili diyecek baska sozum yok:/

+ almak için gelen son dk editi "vaybe"
  • öldürülmüş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

O kim?

Neyse onemli degil dogal secilim der gecerim

Edit: vaybe vatan icin olen sehitlerimiz bu kadar konusulmuyor. Foruma en az 5 kisi konu acmis bunla ilgili diyecek baska sozum yok:/

+ almak için gelen son dk editi "vaybe"

Yaw he he

bunlar gercekler.

Arti gelse ne olacak şanım mi artacak?

işe yarayiyorsa soyle + kasayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.