Şimdi Ara

Celik Jant ve Alüminyum Jant (resimli:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden Celik Jantlara "Alüminyum", Alüminyum Jantlara da "Celik" denir ülkemizde? Bir fikri olan var mi?

Ekleme: Ha bir de, yakit sarfiyatini söylerken 1 km´de harcanan yakitin fiyati meselesi var. Sürekli degisen akaryakit fiyatlariyla bu ifade ne kadar sagliklidir?

100 km´de x litre daha dogru bir ifade degil midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 29 Ekim 2005, 2:32:46 >

• İkinci dediğin doğru, aynen katılıyorum, tüketilen yakıt bence de böyle söylenmeli. Ama ilk dediğini henüz birinden duymadım..

Bu da Alüminyum Jant.

Bir cok kisiden bunun tam tersini duydum. Neden bilmiyorum.

• eskiden jantlar dökmeymiş öle alaşım malaşım yokmuş.. herhalde ağıza öyle yerleşmiş. şimdiki jantlarda tamamen alimünyum değil alaşım yani içinde dayanıklılığı artıran çelik magnezyum vs maddeler var. alaşım olmasının sebebide paslanma ömrünü azaltmak,hafiflik vs ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.LiXX -- 29 Ekim 2005, 3:52:29 >
    Yapayalnız yürüdüğümüz sonsuzluk yolculuğunda kendimize ömrümüzün hangi saniyelerinin kaldığını sayıyoruz hayatımız işgal edilmiş,onurumuz ele geçirilmiş,organlarımız paylaşılmıştır,ruhumuz kıyma makinesinden geçirilmiş,herbir parçası değersiz oyunun lokması olmuştur...
  • 2. RESİMDEKİ JANTLAR GENEL OLARAK ALAŞIM JANTLARDIR TABİİ YAYGIN OLANI ALÜMİNYUM OLANLAR

KATILIYORUM BUNU GENELDE KARIŞTIRIYORLAR HATTA BAYİLER HATTA TAMİRCİLER HATTA LASTİKÇİLER
    Jant Kapağı Boyama
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.