Şimdi Ara

Çelik gibi hafıza için omega 3 hapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,bundan 3-4 ay önce ezberim berbattı ,omega 3 beyine faydalı diyorlardı,3 aydır kullanıyorum
    Yararını gördüm sanki,matematiksel karmaşık formülleri,vs her türlü formülü bir bakışta ezberler oldum ve unutmuyorum,marincapın normal versiyonu vardı etki etmedi,marincap special kullanıyorum
    Hafıza,ezber sorunu yaşayan kardeşlerime tavsiye ederim,benim burada cebime beş kuruş girmeyecek yani reklam ile alakası yok,ben faydasını gördüm gerçekten
    Düzenli olarak balık yiyorsanız o daha mantıklı,ama düzenli olarak yemiyorsanız iyi bir omega3 hapı kullanın,sınavda faydası olacaktır

• Yaptığın her ezber senin hafızanı güçlendirir+ spor yaparsan + şak şakı bırakırsan + düzenli beslenirsen sorun kalmaz çelik gibi kafaya sahip olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Arkadaşlar,bundan 3-4 ay önce ezberim berbattı ,omega 3 beyine faydalı diyorlardı,3 aydır kullanıyorum
    Yararını gördüm sanki,matematiksel karmaşık formülleri,vs her türlü formülü bir bakışta ezberler oldum ve unutmuyorum,marincapın normal versiyonu vardı etki etmedi,marincap special kullanıyorum
    Hafıza,ezber sorunu yaşayan kardeşlerime tavsiye ederim,benim burada cebime beş kuruş girmeyecek yani reklam ile alakası yok,ben faydasını gördüm gerçekten
    Düzenli olarak balık yiyorsanız o daha mantıklı,ama düzenli olarak yemiyorsanız iyi bir omega3 hapı kullanın,sınavda faydası olacaktır

Hocam ilacın resmini buraya atarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Arkadaşlar,bundan 3-4 ay önce ezberim berbattı ,omega 3 beyine faydalı diyorlardı,3 aydır kullanıyorum

Hocam ilacın resmini buraya atarmısın?

Çelik gibi hafıza için omega 3 hapı
    special olanını al hocam,diğeri fayda etmiyor
    Her akşam günde 1 defa yemekle beraber iç,veya yemekten hemen sonra,2 günde 1 de kullanabilirsin
    Eczanede satıyorlar,43 küsür fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 25 Nisan 2015; 17:19:42 >

• İçinde kaç tane var hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mopneet

İçinde kaç tane var hocam?

45 adet var hocam,gerçekten çok faydasını gördüm
  • Carlson marka omega 3 var turuncukasa.com fiyat kalite olarak en iyisi arastirmalarima gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omega 3 etkili galiba
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kilo aldırıyor mu ?

• omega3 ün yanında antıoksıdanda almak zorundasın ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayykko

omega3 ün yanında antıoksıdanda almak zorundasın ona göre

Antioksidan derken ?
  • Benexol veya aprikol alabilirsiniz fiyatı daha uygundur hem sağlık ocağı falan da yazar :)
  • "Antioksidan da almak zorundasın" derken? Nedenini açıklayan bir web sitesi vs. var mı acaba?
  • Onun yerine sık sık balık yiyin ve kahvaltıda yumurta tüketin. Ayrıca arkadaş da demiş bu haplar 3 ayda anca etki eder bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey ve dediğim gibi bunun yerine balık tüketin hem ailecek tüketmiş olursunuz hep bana hep bana olmaz.

• Hocam bir de şu var,Türkiyedeki balıklarda fazla omega üç yok,denizlerimiz soğuk olmadığı için
    Kişi başı da günde ortalama 2 kilo balık yenmeyeceğine göre,sen hesap et
    Norveç somonu olsa,adam resmen omega 3 deposu
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyle bir şey duymuştum ama Sibirya halkı Türk kökenli olması lazım, istediğin soğuk deniz olsun onlar bi koşu getirir Şaka bir yana o da var fakat ben hapı pek tercih etmiyorum ondan böyle bir öneride bulunayım dedim

• Mopneet kullanıcısına yanıt
    evet varhttp://www.canankarataydiyeti.com/karatay-diyeti/karatay-diyeti-2/omega-3-ve-antioksidan-takviyeleri-secerken-dikkat-edilmesi-gereken-hususlar.html burada yazıyor tabi canan karataya guvenıyosanız:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stellarium06 -- 25 Nisan 2015; 22:50:38 >
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    biçok markanın var antıoksıdanı tablet şeklinde omega 3 ün yanında alınmalı diyolar
  • parası olan kiril omega 3 alsın en zararsızı o yanında bişey kullanma gereğide olmuyo ama pahalı türkiyede
  • Halukozdemir H kullanıcısına yanıt
    Yanına ne tür antioksidan kullanıyorsun hocam ?
  • Fantezi aramayın,her sabah besmele çekip 21 adet kuru üzüm yiyin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.