Şimdi Ara

Çekim Yasası & Hayatın Sırrı (1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatınızdaki herşeyin çok kötü olduğunu, aileniz ile, arkadaşlarınız ve sevgiliniz ile aranızın kötü olduğunu düşünüyor, dünyanın adeta başınıza yıkıldığınımı söylüyorsunuz? Ama düşüncelerizin size hayatınızın en büyük hediyesini verebileceğini biliyormusunuz? Sır size istediğiniz herşeyi verebilir, mutluluk, sağlık, servet neyi seçerseniz ona sahip olabilirsiniz. Konu hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak için yazının devamına bakabilirsiniz.

Yazının devamı ;
    http://www.yazmakta.com/2011/12/cekim-yasasi-hayatin-sirri-1/

• Biz bu konuyu işledik.
  • Sübanallah
  • özet geçiyorum

neyi düşünürseniz ona sahip olursunuz
  • Sitendeki yazılar güzel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Sitendeki yazılar güzel .

Beğenmene gerçekten sevindim, teşekkürler.
  • 1995 Ankara doğumlu, yaklaşık olarak bir senedir blog yazarlığı yapmakta ve yazmakta.com adresinin kurucusu ve tek yazarı. Parapsikoloji ve kişisel gelişim ise ilgi alanları arasında yer almakta.

Güzel reklam yapmışsın ama daha dikkat çekici bir yazı yazsaydın foruma daha etkili olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler.
  • Bununla ilgili kitap vardı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Bununla ilgili kitap vardı bende.

Bu tür kitaplara bayılırım
  • Siteni bi yere kaydettim uygun bi zamanda inceliycem ilginç şeyler var.

Psi Wheel'i anlamadım ama. "...başınıza topladığınız enerjinin (sağ veya sol) elinize doğru aktığını imaje edin, başınızdan kolunuza kolunuzdan elinize elinizden ise avuçlara doğru aktığını hissedin, avuçlarınızdan sonrada psi wheeli döndürmek için açığa çıktığını." Ee sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Siteni bi yere kaydettim uygun bi zamanda inceliycem ilginç şeyler var.

Psi Wheel'i anlamadım ama. "...başınıza topladığınız enerjinin (sağ veya sol) elinize doğru aktığını imaje edin, başınızdan kolunuza kolunuzdan elinize elinizden ise avuçlara doğru aktığını hissedin, avuçlarınızdan sonrada psi wheeli döndürmek için açığa çıktığını." Ee sonra?

daha sonra psi wheel dönecektir.
  • Ben yazın astral seyehat denemeleri yapıyordum ama astral seyehat yapıp yapmadığımı tam hatırlamıyorum rüya gibiydi.Sadece kendimi uyurken gördüm ben odanın içindeydim ve sanki uyuyordum ama yukardan kendime bakıyordum.Ve bağlıydım sanki çünkü ayrılamıyordum.Sonra birden uyandım terli , terli .
    sence astral seyehat mi yapmışım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 10 Aralık 2011; 21:50:02 >
  • the secret diye bi belgesel var bu konudan bahsediyordu detaylı kitabıda var bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Ben yazın astral seyehat denemeleri yapıyordum ama astral seyehat yapıp yapmadığımı tam hatırlamıyorum rüya gibiydi.Sadece kendimi uyurken gördüm ben odanın içindeydim ve sanki uyuyordum ama yukardan kendime bakıyordum.Ve bağlıydım sanki çünkü ayrılamıyordum.Sonra birden uyandım terli , terli .
    sence astral seyehat mi yapmışım ?

Lucid Rüyada olabilir Astral Projection'da fakat ilk astral denemeleri 2 - 3 sn sürer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

the secret diye bi belgesel var bu konudan bahsediyordu detaylı kitabıda var bunun

güzel kitap.
  • gücell diyelim.
  • gücell diyelim.
  • gücell diyelim.
  • gücell diyelim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.